Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Alcator: I bez ohyzdy není marné upozornit, že situace s hodnocením je žalostná... A Ty Tvoje slovíčka u hvězdiček tomu moc nenapomohly. Často kvůli nim dávají neznalí jedinci a nováčci tři hvězdy jako "nadprůměr" i když skutečnost je taková, že ve většině rubrik to značí průměr a na ohzd je potřeba 4* (což je tedy nadprůměr)

Uživatel úrovně 4

Aby nedošlo k možnému špatnému výkladu mých slov rozhodl jsem se sem napsat ještě jednou. V žádném případě se nejedná o kritiku redaktora rubriky dobrodružství. Dobrodružství které jsem odeslal má asi 20 stránek možná i více textu a zkritizovat takovéto dílko je hodně hodně obtížné a může se stát že tolika textu znechutí. Mým záměrem proto nebyla kritika, ale jakási pomoc se pozitivně naladit do daší práce.

Uživatel úrovně 4

http://plz.wz.cz/scenare/drd4a.html

Dobrodružstvá je jedna z nejvíce opomíjených rubrik ale přitom je dobrodružství věc kterou potřebuje každý PJ a kterou nenajde v žádných pravidlech. Nebuď te tedy lhostejní a udělejte něco záslužného pro ostatní a pomožte mi najít poslední chybičky v mém dobrodružství než ho odešlu do rubriky. Pojďte mi pomoci pozitivně motivovat redaktora, tím že mi pomůžete zaplnit frontu v této rubrice, aby se konečně vyjádřil k předchozímu dílu který o něj už leží alespoň měsíc.

Vzhledem k náročnosti jsem se ani nesnažil sem celé dobrodružství zkopíroval ale anjde te zde: http://plz.wz.cz/scenare/drd4a.html

Co od vás potřebuji. Hlavně opravit veškerou češtinu neboť s tou stále válčím.

PS: stejný text najdete v Dílně, Fóru a v Putice u stolů Reklama na vlákna v moudré sově a Dvorní družina Dílny Dračího Doupěte. Odkazy mi posílejte poštou nebo ještě lépe je pište do Dílny

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

vzhledem k tomu, že se blíží uzavření nominací na OHZD I/2006, poprosím všechny zkušené a znalé uživatele, aby využili svého práva hodnotit díla v rubrikách - nenechávejte, prosím, osud děl v rukách hrstky lidí, čím víc se vás vyjádří, tím lépe.

Ikonka uživatele Findred z Celenu

Uživatel úrovně 0

Darian: *souhlasně pomrkává* Jasně, komerce a reklama vládnou světu. Myslíš, že kdyby Viewegh neměl za sebou tak bouřlivé kampaně, že by jej lidi tak moc četli? A co teprve Dan Brown? Taky mu reklama a vše kolem Šifry hodně pomohlo.

Nedávno jsem v Pevnosti četl skvělý úvodník, který se zamýšlel nad tím, proč čeští autoři nejsou ve světě dost známí. A myslím, že to autor formuloval velice dobře. Nemají odvahu... dnes už pouze mistrovská ruka a skvělá hlava nestačí.

Findred z Celenu

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Len by som sa chcel, možno len trošičku, pripojiť.
Ako to myslel LA, tak to myslel LA - nechajme to.
Ja osobne mám ale pocit, že sme nikdy v poslednej dobe nediskutovali o nijakom diele vo fóre tak veľa a tak búrlivo.
Mám pocit, že je to dosť dobrá reklama pre Nesra. Nepoviem, že by nemal tvoriť alebo ako, len občas mám pocit, akoby sa neustále snažil naznačiť: ,,Aha, ja tvorím..."
Osobne nemám nič proti Nesrovi. Neschvaľujem niektoré jeho postupy, - potom to v mojich vyzerá akoby sa za každú cenu potreboval prezentovať - ale všetko je to jeho vec.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Hmm,myslím že chyba je na mé straně. Neměl jsem dělat takový rozruch, kvůli dílu. Jinak díky za podporu.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Prominte, přehnal jsem to.
Promin, Nesro.

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Krteček: Touha po utopii znamená mít sen.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

*Podá Myšovi prášek proti kašli*

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

*významné odkašlání*

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

Ono kdyby byla Učitelka Češtiny alespoň Alfovo první výtvor :o)

Promin Alfe (abych měl tu omluvu už rovnou z krku :))

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

LA: Kdybych měl hodnotit tebe podle prvního příspěvku, co jsem od tebe měl tu čest číst (Učitelka češtiny), asi by to bylo na delší povídání.

Možná jsi tu déle, ale tentokrát jsi ujel a nebylo by marné se Nesrovi omluvit ;-)

Chtít od každého autora dokonalost od začátku, to snad není ani utopie. Toť prostá a nefalšovaná zhovadilost.

Ikonka uživatele Suk

Uživatel úrovně 5

LA:

Kdybys raději přestal plácat hovadiny a raději šel někam pomoc!
Nesro je uživatel, který píše příspěvky. Sice zatím nedosahují skvělých výsledků, ale snaží, snaží se psát - a to je základ. On má, narozdíl od mnoha ostatních na tomto serveru, zájem se učit, není líný číst koncepce, umí přiznat chybu a omluvit se, umí se poučit a zlepšuje se.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

LA: četls to? Já jo (jak je vidět z času mé, byť první a minimální reakce). Předpokládám, že Suk až odmaturuje si to přečte taky. Nevidím v tom problém.

Každý zde může začít kravinama, a zlepšit se - a mnoho lidí má takový serverový životopis - včetně dnešních "fialových".

A tohle tedy naprostá pitomost není.

Ikonka uživatele Mavev

Uživatel úrovně 5

Žádost

Prosím autora příspěvku Kouzlo Neklidu v Hraničářských kouzlech, aby mě kontaktoval interní poštou.

Uživatel úrovně 0

LA: Nechápu, co Nesro udělal? Proč by ho měli vykopávat z dílny?

Ikonka uživatele Mgr. Holger

Uživatel úrovně 8

Zaara pravdu dí, nechte Nesrovi jeho prostor v Dílně a dejte mu klid k práci, pokud nepřiložíte ruku.

Uživatel úrovně 0

LA: Hrdlořez Nesro se alespoň snaží něco tvořit, vaše lordstvo. ;-)
Já bych měl tedy pomlčet, ale jsem tu jenom chvilku, narozdíl on tebe :-)

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Kdo první vykope Nesra z dílny tak určitě podleze Sukovi a Mavevovi.