Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

To bude killer.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Lischai: Začíná v nízkém věku :)))

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Trošku odlehčíme:

http://sweb.cz/kristianm/Ujete/level%201%20human.jp g

(jestli se tam objeví nějaká mezara, tak ji umažte)

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Prominte mi, že jsem se vyjádřil takhle, ale já vycházím ze statistiky, jen asi 50 básniček z 429 mělo nižší hodnocení než 3*! To je mé odůvodnění mého názoru na rubriku ČaE konkrétně skupinu poezie.
Alcator: Já dávám na první dojem z básně, jak říkají psychologové, to první co mě napadne bych měl zvolit, protože je to podle mého mozku správné a mě u téhle básničky, jmenovitě Bolesti přišlo správné dát 4*. To je jenom můj názor.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

*pomalu ustupuje a sleduje, kam šlape*

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Třeba by taky nebylo špatné to podminovat před tou cedulí....

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

jj, a lehce znervózňuje ten nadpis na plotě "Zákaz vstupu, minové pole!"... :-))))

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

odvahu, bratři! Almad už oplotil novou lesní školku!

:-)

Uživatel úrovně 0

Co když stromy na špatném podloží tančí?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Jen pár shnilých stromů v lese.

Uživatel úrovně 0

"Ostatně já hlasuji téměř u všech básniček od průměru výše, protože téměř žádná básnička si nezaslouží nižší hodnocení" - Hmm, to jsme to tedy dopadli... ach jo :-(

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

co bych vyštrachával, prostě mě šokne, že 27 minut poté, co redaktor (po několika hodinovém přemítání nad básní) báseň zveřejní, už ji ty máš přečtenou, posouzenou, zhodnocenou a ohodnocenou... Načež nám tady povídáš, že podle nic neříkajících plků se pozná nováček...

Víš sám, co ti na to napsal Holger.

Uživatel úrovně 0

Alcator: Vždyt mě znáš Alký, co bys na to řekl?
Ostatně já hlasuji téměř u všech básniček od průměru výše, protože téměř žádná básnička si nezaslouží nižší hodnocení. Alepřece jenom jsem zvědavý, jak jsi to vyštrachal. :-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

já ti nevím, jestli...

abbé Faria [pošta] + - NEW 21:39:17 22.05.2006
Jako celek by se mi dílko líbilo, jen ty verše by to chtělo zrýmovat! Jenom to zpracování, to by mohlo být trochu lepší. Ale co, dávám 4, at má básnička kladné hodnocení. Je to hezké.

(Ne, závada není na vašem přijímači, toto je vskutku k vidění u básně Bolest.)

Uživatel úrovně 0

To all: proto se chce po uživatelích odůvodnění, nebo-li komentář k dílku, nejlepší jsou komentáře typu: ,,.....je to super dávám 5*!....."
Podle toho se pozná nováček, který bud:
a)Neví co by tomu vytkl
b)Nepřečetl si to

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Stejně je to fuk, většina z Vás prostě klikne podle průměru :-/ (imho, nechci tady vyvolávat flame)

Btw: Možná se v sobotu pojedu podívat na hlavní část ProtestFest-u v Brně, pokud by někdo měl namířeno a stál o setkání, ať mi napíše poštu.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

pD: Obávám se, že tu každý mluvíme o něčem jiném.

Já jsem přece nikomu nenařídil, že za jednu chybu v ČaE má strhnout hvězdičku a za špatný zápis pasti 2. Je na tobě, jaké budeš mít požadavky na kvalitní dílo; to, co je v těch nabídkách, je pouze ujasnění stupnice, která želbohu není nejšťastněji zvolená, ale změnit ji nelze.

A jinak na mě, prosím, neházej vinu za to, že zdejší uživatelé nadhodnocují. Já za to nemůžu. Vyříkej si to s nimi.

Uživatel úrovně 0

Alcator: A mercedesem nabourej! ;-)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Alcator: Dle matematiky možná. Jenže když opustíš teorii a projdeš si rubriky, je špičková 5* a 4*je "velmi dobrá" "nadprůměrná" "jenom-pár-chybyček-ová" atd... Nemluvě o tom, že by si měl žebříček hodnot stavět každý sám.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

pD: OHZD je špičková kvalita, nikoliv nadprůměr. Projeď se někdy Octavií a pak Mercedesem :-)