Hrdlořez Nesro: Ano...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
HN: Teba to tak skoro neprejde, že nie?
Marsia: Ty si četla: Babičky vs. Opičky?
Hrdlořez Nesro: Nechci rýpat, ale mám pocit, že by to mělo být označené jinak. Něco jako jméno rubriky - skupina - jméno příspěvku (nejsem si jistá přesně, ale myslím, že tak, jak to máš ty, to být nemá). Mimochodem, tvá reklama mi přijde trochu zavádějící, čekala jsem básničku...
Hrdlořez Nesro: Už proto, že děláš takové scény se ti na to nepodívám ;-) Zbytečně to tu zahlcuješ. Nebylo by lepší napsat nějakému kamarádovi do pošty, když se ti nikdo k těm tvým úžasným básničkám zatím nevyjádřil? (Jak je to možné?)
Hrdlořez Nesro: Takový směšný dotaz, co jsou podle tebe trapné básničky? :)))
Lord Gamestar: Ona ta Androsova připomínka skoro vypadala, že má o nás strach, že se nám snad něco stalo, když je tu takové ticho :)))
Alcator: Ono je někdy dost těžké určit, co je prostředek, cesta a co cíl.
A co by na to řekl ten, co vymyslel výrok
Účel světí prostředky...
?
Každopádně je vysoce pravděpodobné, že původními autory obou citátů byli nějací chodci.
Ostatně kdosi jiný řekl:
Jedině cesta má smysl, protože trvá...
Znám jeden takovej starej song, i když teď ho někdo čerstvě přezpíval.
I cesta může být cíl....
Ono obecně kdykoliv někdo provádí danou činnost proto, aby byla prováděna daná činnost, vede to obvykle k nic moc koncům... Známe případy poslanců, kteří si brali v parlamentu slovo, aby si brali slovo, spousta manželských párů provozuje sex proto, aby provozovali sex (tedy nikoliv aby z toho měli prožitek či aby zplodili potomstvo, ale čistě proto, že mají pocit, že se od nich očekává, že budou provozovat sex)... Jsou lidé, kteří utrácejí peníze, protože mají pocit, že by měli utrácet peníze; jsou lidé, kteří řídí auto, protože mají pocit, že by měli řídit auto...
Ve všech těchto případech se prostředek k dosažení nějakého cíle stává cílem - a podle toho to pak vypadá.
Marsia: Kdyby každý mluvil jen proto, že má něco důležitého na srdci, tak by to bylo fajn. Když ale mluví jen z důvodu aby mluvil, tak je to špatně.
Lord Gamestars: Ono takové fórum, na kterém se mlčí, mno, je divné...
Za devatero horami a devatero lesy začínali uživatelé dostávat rozum.... a pak přišel Andros.
Andros: Jen vyčkáváme na téma. Ty snad ne? :-)
Už sem deň nikto nič nenapísal - niečo sa Vám stalo? :-)
gdyžtak se mrknu.
Sice nevim,jestli se to tady už řikalo,ale gdyžtak mrkněte na www.asf.cz.Je tam i bezva LARP kalendář
Já ještě na žádné dřevárně nebyla, což je škoda. Taky z důvodu zbraní. Napadlo mě sestavit loupežnou družinu, někde přpadnout ozbrojené, ale ne moc ostražité a problém by byl vyřešen. je to chytré, ale použitelné pouze na popovídání. Mám ráda fair-play