Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

OT: Hele co znamená Narcistycký? Já to zase zapoměl :(

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ovčák, potažmo pastýř, jsou samozřejmě ti, jejichž jména uvidíš po kliknutí na Tvůrci a redakce.

Uživatel úrovně 0

Plosímek, plosímek, mrknete se mi někdo do dílny na můj článek. Kuju mockrát. :D

Uživatel úrovně 0

Prodávám ovce. Nemáte zájem? :D

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Kdo je ale ovčák, na kterého střílet?

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ano, Dilvishi, možná že by pro tvé záměry bylo nejlepší odstřelit ovčáka a rozbourat ohradu...přizpůsobivé ovce si zvyknou a budou mít vlastní názor, nepřizpusobivé zemřou. Otázka je, jestli je to dobré i pro nás ostatní ;-)

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

hele, Dilvishi, na ovečky mi nešahej... zejména ne na ty moje... a pak taky, ovčí kožešiny jsou tak hebounké....

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Hebiusanden: Jo jo, putyka je skvělá. :-)

Uživatel úrovně 0

Dilvish: S tim opatrně. Kdyby se to podělalo na beranovství... nevim co je horší.

Uživatel úrovně 0

Dodatek z mý oblíbený stránky : Earth is 98% full ... please delete anyone you can.

Uživatel úrovně 0

Uvědom si: Jakýkoli zásah do lidské databáze, zvlášť tak rapidní, což ti třeba nepřijde, ale hýbe to světem. Proč to těm lidem neříct, neinformovat je, nesnažit se jim to předat přirozeným způsobem, ale takové programování? Zeptej se kdo by to chtěl. Vždyť pokud někdo s druhým souhlasí, má k tomu důvod - nějaký.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Snorč: Jistě, halda naprogramovanejch lidí by samozřejmě názor taky neměla. Moje narážka postrádala logiku, ostatně, k čemu by ta logika byla?

Alternativně: Co takhle provést pouze drobounkou operaci odstraňující skript ovečkovství?

Uživatel úrovně 0

To jsem naznačil Dradole.

Maris: nechápu ty, kteří odolali svodům temnoty a uctívají ho tedy. Pche, musíme jim vyčistit hlavy.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Maris: Horší by byli, kdyby byli naprogrmováni všichni, nebo většina

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

A jediný naprogramovaný uživatel budiž pro všechny věky Barvínek....

Uživatel úrovně 0

putyka je skvělátam vám každý hned odpoví takový srver neznám

Uživatel úrovně 0

prokletý Dilvish: Tím, že bys je přeprogramoval, změnil by jsi tedy i jejich názor, změnil by jsi to, že chtějí s někým souhlasit. Záleží jak se na to díváš. Tak či onak, byl by to nebezpečný zásah do databáze.

Uživatel úrovně 0

www.drdvlcismecka.estranky.cz
podívejte se, na nové začínající stránky o dračím doupěti. Nejedná se o žádnou konkurenci tomuto serveru (myslím, že to ani nejde). Jedna družina se jen vydala na webové dobrodružství. Spousta věcí na stránkách ještě není, ale už teď je možné se pokochat originálními kresbami, které jinde neuvidíte :)

Uživatel úrovně 0

V Galerii spuštěna anketa o velikosti obrázků do Galerie.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Programování lidské bytosti je běh na dlouhou trať, na jednu osobu je třeba více techniků a přesto často ignoruje příkazy a to i ve svém strojovém jazyce.