Šarlej: znáš sitcom Haló haló?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hola, jede-li někdo ve čtvrtek z Brna do Ostravy na CVVZ (nebo i za jiným účelem), ozvěte se mi do pošty, prosím :-)
Tak proto ty elegantní střihy uniforem a černá s decentními doplňky.
Slyšte, slyšte! U stolu OChK je diskuse o
Shelagh
, doufám, že se všichni přijdete podívat, jste srdečně zváni.
Ten řidič je on, víš?
A komu to cpeš? Myslíš že nás to zajmá??:o)))
Když jsem byl malý, byl jsem strašně namyšlený.....ale teď už nemám chybu:)
prokletý Dilvish: Já si tak připadám hodně často. Nejspíš to bude tím, že egocentrik jsem... a nevidím na tom nic špatného. Vy ano?
pD: Mno, joo. tak to dopadá když sem línej něco napsat a kopíruju i tam kam nemám. :P
prokletý Divish: Taky jsme si už říkal, alespoň si už autor uvědomil, že to asi nebude ta pravá cesta...
Z čekárny: < U>< H2>Písně mistra barda…< /H2>< /U>,< H2>část první< /H2>
hele, lidi, nepřipadáte si občas jako egocentrici?
Zkus to napsat zrcadlově, to už nedá.
Dnes jsem provedl zajímavý experiment: do vyhledávání v enciklopediich na seznam.cz jsem napsal heslo DRD, vypsalo mi to pár jednoduchých věcí o DRD a DRD + a také mě to odkázalo na tento server...
Přiznám, že jsme spíše čekal výraz nenalezen, než povídání o DRD další plus pro seznam...
Boolit: www.seznam.cz - tam zadej "encyklopedie" a napiš hledané slovo, najde ti to v mnoha internetových databásí hledané slovo, docela se to hodí.
Ne, to je hrdina co se chystá na medůzu.
Boolit: narcise poznáš podle toho, že s sebou neustále nosí zrcátko heh...
Slamar:jj dost dobrá el připadá mi že si z ní někteří dělají dobrý den a to mi vadí tobě ne?
Narcista - diagnostická kritéria:
Charakteristická pro současné i dlouhodobé působení jedince nejsou omezena pouze epizodami onemocnění a způsobují buď významné poškození v sociálním nebo profesionálním působení, nebo subjektivní potíže:
A. Velikášský pocit vlastní důležitosti a jedinečnosti, např. nadsazování úspěchů a schopností, soustředění na výjimečnou podstatu vlastních problémů.
B. Zaujetí fantaziemi o neomezeném úspěchu, síle, skvělosti, kráse nebo ideální lásce.
C. Předvádění se: osoba vyžaduje stálou pozornost a obdiv.
D. Chladná lhostejnost nebo výrazné pocity hněvu, ponížení, studu, pokoření nebo prázdnoty jako reakce na kritiku, lhostejnost druhých nebo na porážku.
E. Alespoň 2 z následujících charakteristik interpersonálních vztahů:
(1) nároky: očekávání zvláštní přízně bez zpětné odpovědnosti, např. překvapení nebo hněv, když lidé nedělají, co on žádá
(2) interpersonální zneužívání: využívání výhod vydobytých jinými osobami k uspokojení vlastních přání a pro vlastní postup, přehlížení osobní integrity a práv ostatních
(3) vztahy, které kolísají mezi extrémy nadměrné idealizace a znehodnocování
(4) chybění empatie: neschopnost rozpoznat, jak druzí cítí, např. neschopnost pochopit úzkost, neštěstí někoho, kdo je vážně nemocen
Narcista, pokud je mi známo, je člověk přehnaně dbající o svůj vzhled a o mínění okolí o něm...
Narcistický imho znamená něco jako egoistický...namyšlený, sebestředný, do sebe zahleděný, mající vždycky pravdu. Ano, něco jako Cohen...