Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Hlásím bug, většina uživatelů (potažmo lidských bytostí) postrádá vlastní názor a schopnost rozhodnout se jak hlasovat podle sebe samotného, šlo by to přeprogramovat?
(sem lze doplnit nějaký smajl dle vlastního uvážení)

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: Horší je to přes den, o půlnoci sem většinou tak ospalej, že už se jentak něčeho neleknu.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Barbar Cohen: Máš štěstí, že je to ve flashi a že sem nedávno změnil architekturu z x86 na amd64 :-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Athos: Ty asi nemáš moc kamarádů, že?

Folcwine: Taky si říkám ;-)) Ale je to vážně luxus, když člověk někdy po půlnoci přiblíží oči k monitoru, zaměří se tam na nějaký detail a pak tohle...

Ikonka uživatele Folcwine

Uživatel úrovně 5

Když do toho boulíre oči hledaje rozdíly a pak vám tam začně břeskať nějaká vopice tak bodejď by jste se nelekli.

Vzhledem k tomu, že už je tu rozebíráno, co je to za styl příspěvku, divím se, že seště je schopen se někdo nachytat.

Uživatel úrovně 0

Znam neco podobného, chvíli zní klidná hudba, ale strašně potichu, tak si dáte sluchátka na plný pecky a najednou mrtě zařve nějakej kretén, no prostě paráda, akorát vyměníte slipy a jede se dál.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Jo je to fajn odkaz, koukněte se, co všechno dokázal tady na foru.

Uživatel úrovně 0

Mě se ten odkaz líbil, sice sem se nelekl, neboť sem to tušil, ale moje ségra v noci strachem nemohla spát. Díky moc. ;)

Uživatel úrovně 0

ten odkaz j fakt hnus zvalst kdyz opravdu zavcnu hledata pln ocekavani cekam co se stane a ono to to zacne rvta malme mi to urvalo usi a plne slipy

Uživatel úrovně 0

¨prosim vas co to tady resite????:D

Uživatel úrovně 0

Tak rozhodl jsem se, že už jsme snad dost připravený přestat být nováčkem...
Myslím, že všichni souhlasíte :D.... A jestli ne nechte si to prosím pro sebe...

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

No a ....jsou tam ty rozdíly nebo ne?....já jsem je nějak nestihl najít, páč se mi tam objevil jakejsi ošklivej xicht a začalo to na mě vřískat až jsem se málem po.

Uživatel úrovně 0

to same si myslim i ja jenze ten blbec vlastne nei blbec kdyz jiny blbec o blbci rikal ze je blbec ne??

Uživatel úrovně 0

Cohen: Blbec ten, kdo to vymyslel. Ještě větší blbec ten, kdo to šíří dál.

Uživatel úrovně 0

Co se týče lekacích fórků, tyhle ty netové jsou nudné. Lepší sou normální televizní reklamy na nějaké kafe či energetický nápoj, které jsou založeny na stejném postupu. Celá reklama vás uklidní a následně se stane už známé vybafnutí. Při jedné sem dokonce málem omdlel, když mi ji otec donesl na cd a pustil ji mně i matce dohromady. Následné leknutí nebylo nic oproti tomu, když se mě máti šokovaně a prudce chytla za rameno. Vlasy mám od té doby víc k šedému odstínu.

Uživatel úrovně 0

REKLAMA

Jen bych chtel podotknou ze u stolu Filmova soutez ID stolu: 1292, bylo zadano nove kolo. Ucast je zatim slaba, takze vyuzijte jedinecne moznosti umistit se na lepsich pozicich nez vam vase chabe znalosti filmu vetsinou dovoluji.

Uživatel úrovně 0

super fantasy obrázky (které nikde jinde neuvidíte) a nové rozvíjející se stránky o drd. www.drdvlcismecka.estranky.cz

Ikonka uživatele Terátor

Uživatel úrovně 0

Prostě super joke .) Mám jich taky pár několik, je to legrace .) No, leknutí je vždycky fine, nové afty a opary potěší, pokud si máslo, tak na to neklikej a pokud si ještě větší máslo, pokaž všem ostatním radost .)

nejlepší je mít poštuný sluchátka, /gg

Ikonka uživatele Folcwine

Uživatel úrovně 5

Jsem málem vyletěl z kůže ( repráky na maximu ). Musí být odplata - ve čtvrtek tě stáhnu z kůže. Nebo si z tebe vystřelím a nechám tě čekat na úplně jiný zastávce.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Ano, souhlasím, je to velmi stupidní a potencionálně nebezpečné. Zvláště, pokud jste se vám zachtělo hledání rozdílů těsně před tím, než si zajdete na záchod. Já sám málem vyletěl z kůže, bo jsem povaha lekavá...a když už je někdo takto nechutně napálen, chce mít jedinou jistotu - že v tom není sám.