+
Náhoda? Nemyslím si.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Nastává Natáčkova hrůzovláda...
Čím to, že ti, co nejvíc touží po dostávání druhých šancí, sami nejsou ochotni druhým šanci dát?
Hej, a nejnovější dílo je "Fénix".
Náhoda ? Nemyslím si!
Nastává Natáčkova hrůzovláda...
Náhoda? Kdepak. Pravidla českého pravopisu!
Tribun s velkým "T" je mrtev, ať žije tribun s malým "t"...
Náhoda?
Problémy s dělením dlouhých odkazů řeší zkracovače, například http://goo.gl nebo http://bit.ly ;-)
Tady je ukázka mojí další rozpracované hry: http://romisdvoris.webnode.cz/products/loutkove- divadlo-pikova-sedma/ (bez mezer)
Tak nakonec jsem svoji hru umístil na web. Pro zájemce volně ke stažení zde: http://romisdvoris.webnode.cz/projekty/asylum-amnesia 2/ (Bez mezer)
Nechcete mě někdo za pár kaček zbavit kompletních pravidel pro drd+ (včetně příručky pro PJ a ilustrovaného bestiáře)?
Konečně jsem dokončil svoji hororovou hru. Jedná se o vyprávěcí hru bez vypravěče inspirovanou systémem A Penny For My Thoughts z prostředí starého sirotčince. Kdyby měl někdo zájem, rád pošlu mailem. Jedná se o předfinální verzi, takže za jekékoliv připomínky a kritiky budu rád...
Zvláštní, kolik práce stihne člověk udělat, když se má učit na zkoušku...:)
Pajda: Já momentálně funguji na Fedoře (11 tuším) ;)))
Tak jasně, záleží na potřebách uživatele. A co se Windows 7 týče, kdybych je neměl zadarmo ze školy tak bych asi taky ještě fungoval na XPčkách. :-D
Pajda: Já mám RAMky 1GB ;))) A naprosto mi to stačí :))) Holt nepotřebuji, aby mi na tom běžely ať už legální nebo nelegální Win7.
Tak jsem, hnán deadline konce března, sepsal taky nějakou tu legendu, a ono se to šouplo na duben:) Jestlipak to takhle třeba bude fungovat i s bakalářkou.)
Což takhle zapnout libovolný operační systém, otevřít si jeden z těch prohlížečů a poslat mailem soutěžní příspěvek do Autorského klání legend?
Nathaka: myslím že ono se to nastřádá a funguje to.
Akorát zrovna IE pomáhá míň než ostatní soft, páč na IE většina lidí z vysoka kašle, že...
Resp pokud je zajímá nějakej výkon, funkčnost a tak, většinou zjistí že existuje spousta lepších alternativ a na IE 9 si ani nevzpomenou. A pokud je to nezajímá, klidně si zůstanou na nějakým IE 7 nebo 8 (a na IE 9 si opět ani nevzpomenou).
Prostě fakt, že XP maj 55% a nejde to na nich a Visty maj 11% a jde to na nich, přičemž ta sestupná tendence je u obou dost podobná a zároveň fakt, že prohlížeče ostatních společnosti na XP jdou bez problémů, mi nikdo nevysvětlí ani s klackem v ruce:) A o obhájení toho faktu ani nemluvim. Tim bych to asi uzavřel, co vy na to?:)
Stoupa: Tak jejich logika je samozřejmě ta, že tímhle tahem vyvolají dojem zastaralosti XP a tím pádem si lidé budou chtít pořídit novější systém. Jako taky myslím, že to moc nefunguje a že je to nesmysl, ale třeba to funguje.
Jak to mam vědět, si to vygoogli. A rovnou si můžeš vygooglit, kolik je nelegálních Win7.
Každopádně používání kradenýho OS je pro danou společnost pořád výhodnější, než používání kradenýho nebo dokonce placenýho OS jiný společnosti. Takže ani nechápu podstatu tvojí otázky:) Většinovej systém je prostě většinovej systém. Hotovo. I kdyby byl až druhej, nebo dokonce třetí v pořadí, jeho NEpodpora je prostě WTF a nejsem schopnej si to vysvětlit. Navíc když je to produkt jedný a tý samý společnosti. Nepodpora vlastních produktů je nějaká nová marketingová strategie asi:) A mě, jako uživatele, spíš než aby mě to přimělo koupit novej systém, tak mě to akorát tak nasere a šáhnu radši po konkurenci, která tu podporu má, žejo.