V Dílně je nový predmět Zrcadlo (špatných) zítřků.Posím o přečtení a kritiku a rady na vylepšení.
Dekuji moc
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Chce-li si někdo zahrát DrD online, je zde možnost na serveru www.andor.cz hrát "Svět Worden". Odlaz na verbíře:
http://vyvoj.andor.cz/verbiri/index.php?action=view&i dJeskyne=3474&bg=verb
Děkuji :-)
V současnosti probíhá testování nového level systému. Je možné, že někteří z vás obdrží do pošty oznámení o tom, že jim byl změněn level. Je možné, že někteří z vás level "ztratí".
Jedná se o test.
Prosím, nepanikařte a nepište sem miliony otázek, co se to děje ani jak to funguje. Vše se včas dozvíte.
Děkuji, že se mě zastáváte, ale abbeho příspěvek se mě nijak nedotkl. Nepůsobí na mě urážlivě - je to jen komentář. Kdyby se mě to dotklo, ozval bych se. Nehroťme všechno... 12 komentářů k tomuhle... tedy tohle je třináctý... je zbytečné. Například tak moje žádost zapadá do hlubin. ;-)
V putyce jsem založil stůl Kvízy a soutěže pro každého.Zvu všechny k tomuto stolu nabízim ji aby si vyzkoušeli Své štěstí. ID stolu je: 1834
Hodně štěstí.
Zvláštní způsob, jak říct "Promiňte, ustřelil jsem." ...
,,Nikdy se nenarodil nikdo kdo by se všem zalíbil."
Shrnuto do jediné věty.
abbé Faria: Maris má stejnou svobodu vyjádřit se jako ty, tudíž pokud ty řekneš vtip a někomu se zdá nevhodný, může ti to říct stejně, jako tys mohl říct ten vtip... To je ta svoboda slova. (A jak vidíš, našlo se tu poměrně dost lidí a jiné havěti, kterým tvůj "vtip" vtipný nepřišel.)
A to "nikdy jsem neřekl o Odolovi neříkal nic špatného", přečti si ještě jednou svůj "vtip", neřekl jsi možná nic, ale to nic se dá vykládat různě.
Vážení, svoboda slova není to, že nesmím (slušnými slovy) napsat, když se mi něčí reakce nelíbí!
Tvá svoboda končí tam, kde začíná svoboda toho druhého.
Chceš-li to hnát do tohoto rozměru, pak bys měl teď jít za svým učitelem ájiny a říct mu: "Hele, nařkl jsem tě, že jsi teplouš, na serveru DraciDoupe.cz . Chceš-li, můžeš se tam jít hájit, nebo mě zažalovat za urážku na cti."
Nikdo tě neexkomunikoval, to se dělá z církve a my nejsme sekta.
Lord Odol sem navíc nedal OHLAS. Ohlas je reakce na něco. TY jsi sem napsal ohlas, a to ohlas nevhodný, protože tady úplně zbytečně urážíš člověka, kterého nikdo z nás nezná a který o tvém útoku na něj neví (och, jaký jsi hrdina...). To, co udělal lord Odol bylo, že požádal o pomoc. Když pomoci nemůžeš, tak máš mlčet, jinak úplně zbytečně prudíš.
-- Alcator
Maris: Fórum je o tom, aby se lidé vyjádřili k určitému ohlasu svým názorem, tudíž nevidím nic špatného na tom, že jsem si vzpomněl na svého učitele Ájiny a zmínil se o něm, nikdy jsem neřekl o Odolovi neříkal nic špatného, tak proč bych s tím teď proboha začínal? Někdy je až hrozné, jak se lidé pytvají v podrobnostech. Řekl jsem svůj názor a byl za něj exkomunikován, děkuji nechci jestli tohle je svoboda slova.
maris: ani krollovia nie sú neomylný (najmä oni nie... :))
krollové, kolem samý krollové... Alanil: priateľskÝ rodina? .-)
Lischai: protože neznal pojem kyj..
abbé Faria: no, to bylo nevhodné - PJ tady shání, co potřebuje... pomohls mu? Ne. Rozhodně nic neshledávám vtipné na tom, že někdo se snaží připravit dobrodružství (pořádně), a ty ho spražíš. Být LO nějaký nováček, tak jak to asi veme? A jelikož není, tak jak to může brát? Dobře? potěšils ho, Zkus zauvažovat tímhle směrem - jak udělat druhým radost...
Zaara: ne vždy se povede dobrý žert. Naštěstí tady si to většinou umíme vyříkat... Pravda je, že lepší vtipy najdeš v putyce, stůl Fantasy a RPG vtipy, ID 72...
Zaara: Byl jsem na kdejakém diskusním serveru a ubezpečuji Tě, že co se vyjadřování a slušnosti týče, jsme na tom tady velmi dobře. Vždyť co abbé řekl tak hrozného? Jen žertoval.
abbé: Oblíbená věta našeho angličtináře byla: "John byl praštěn mým kamenem po hlavě a zemřel."
Kejklíři z Prahy a blízkého okolí, co děláte tuto neděli? Nesešli byste se a nezažonglovali a nezapálili své řetězy a pochodně?
Někteří lidé nerozumí mému jemnému chumoru. Kdybych/om tady vše bral/i vážně moc bych/om zvážněl/i, protože to ale vážně neberu/eme, tak jsem/jsme zatím v pohodě.(ty lomítka jsou jen na okrasu ;-))
zaara:
na to si zvykneš :)
ale ne, my sme tu taká veľká a priateľský rodina...
Hmm, jsem tu nový, takže bude možná má otázka znít hloupě, ale:
abbé: Lord Odol tu jen požádal o menší pomoc na dobrodružství, tak proč ho urážíš?
To je zde normální?
Kam jsem to vlezl... :´-(
lord Odol:
Připomínáš mi našeho teplýho učitele Angličtiny(ne sexuální orientací), neustále máme v testech věty o zlomených rukách, či nohách, on se v tom vyžívá, je hroznej hnusnej, těším se až se bude smažit v pekle :-)
Marsia: gramatika: nevadí, tam ide o to, že ten príspevok, na ktorý som reagoval bol písaný s väčšou chybou ako som napísal ja :-)