Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Blbej kyd: Během posledních dvou dnů jsem viděl na silnicích ježka, kočku, psa, několik hlemýždů a všechny v poněkud nezdravě vyhlížejícím tvaru, prosím Vás řidiči, jezděte opatrně.

Omlouvám se za totálně OT žvást.

Uživatel úrovně 0

Prosím všechny aby poslechli Alcatora, j¨jinak zde bude mnohem víc trapných příspěvků.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Prosím všechny, kdo obdivují Dilvishe, aby se dostavili k jeho stolu, který najdou v jeho statistikách.

Prosím všechny, kdo chtějí Dilvishovi vyčítat, že založil stůl sám o sobě, ať mu napíší do pošty.

Prosím všechny, kdo mají přístup k tomu či onomu stolu, aby to dávali najevo U TOHO STOLU.

A už přestaňte, je to trapné.

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Lorri: Ja sám na tom stole mám právo písať. A nie som nejaký ultrafan Dilvisha, som len presvedčený, že má talent.
btw: Ja som si to právo od Dilvisha vypýtal. A môžem Ti povedať, že sa nepoznáme - proste to bolo len zo záujmu. Chcel som tam písať, pretože mám poéziu rád a pokiaľ si je niekto ochotný si môj názor vypočuť, tak mu ho poviem. That´s all. Navrhujem, aby sme to už ďalej nepreberali vo fóre.

Uživatel úrovně 0

Sonivitus: Jedná se patrně jen o další klacík důmyslně vhozený pod rozdrásané nohy ;o)

Jé, fakt jsem nechtěl aby to vyznělo útočně... jen mě krapet zarazilo, že si někdo dá reklamu na stůl (a ono je vlastně fuk jestli s ID nebo ne, jak říká Darian - kdo tam chce, ten tam jde) a o pár řádků později nepřímo napíše, že je to stůl pro elitáře, kterým on sám stojí za to, aby se za ním pachtili. /druhý výklad který mě také napadl je: pojďte sem všichni, komu nevadí, že na vás kašlu ;o) /
Pozastavuji se nad tím (a možná trošičku nad hrubostí vůči Maris - to ale nechám na ní ;o) ), nekritizuji a už vůbec nerozmlouvám. To že bych to já sám udělal jinak neznamená, že to jak to udělal Dilvish je špatně.

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Sonivitus: môžeš sa pozerať (a učiť) - Putyka nie je iba o diskutovaní, ale aj o čítaní diskusií :-)

Uživatel úrovně 0

Divlish:A mimochodem, nevím, proč dáváš do fora reklamu na ten stůl, když je stejně Privé.
Když se každému (skoro) zobrazí:
,,Nemáte právo mluvit u tohoto stolu.", tak ti tam bude chodit?

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Lorri: Byli jsme i bez ID a stále jsou tu tací, kteří ho ignorují - přijde jim zbytečné, tak ať se i ti líní snaží, pokud chtějí...

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Lorri: Ale pokiaľ sa po nej chceš vydať, tak sa po nej vydáš. Je to Tvoja vec. O to tu asi ide (IMHO)...

Uživatel úrovně 0

Cesta k Němu je vystlána trny a lemována nepohodou.

?

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Priklaniam sa k Alanilovmu názoru. Dilvish predsa nerobí niečo zlé.
Osobne si myslím, že jeho diela stoja za prečítanie a pokiaľ je jeho vôľa nedávať ich do ČaE, tak ich tam dávať nebude. Kto si ich bude chcieť prečítať, tak si ich nájde aj bez toho ID čísla.

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

Lorri: no, asi tým, ktorým sa páčia jeho diela.
Pri tom stole ide o to, že sa tu preberajú Dilvishove diela. Mnohí autory majú radšej, keď ich nečítajú masy ľudí, ale keď ich číta určitá skupina (kultivovanejšia skupina, skupina ľudí, ktorá má rovnaké názory, alebo skupina ľudí, na ktorej mu záleží, to je jedno)
Tu ide o skupinu ľudí, ktorí považujú Dilvishove diela za hodné ich okomentovania.

(IMHO)
Al.

Uživatel úrovně 0

prokletý Dilvish: A kolika lidem stojíš Ty za to, aby klikli na Tvůj nick a podívali se na stoly Tebou spravované?

Nechci, aby to znělo nějak útočně... jen každá mince má rub i líc...

DAIMOR CYRGOTH

Znáte někdo DAIMORA CYRGOTHA ? (A netvrďte mi, že jo.)

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Maris: Ti, kteří neumí abecedu nebo nesvedou kliknout na můj nick a podívat se na spravované stoly, mi za to skutečně nestojí.

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

stôl Moduly k DrD s ID 1766 zahajuje zaujímavý projekt: vytvorenie nového, po dokončení voľne šíriteľného modulu (svet + dobrodružstvá) k DrD... viac informácií pri stole, nahlásiť sa môžte buď mne do pošty alebo priamo ku stolu... prihlasovanie (k autorskému tímu) sa ukončí po prihlásení piatich ľudí (minimálny počet tvorcov) + týždeň : po tomto dátume bude stôl uzavretý s možným prístupom len pre autorov a zmeny sa budú hlásiť každý týždeň ešte presne neurčeným spôsobom...

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Doplnění:
Stůl Kladivo na Dilvishe, správce prokletý Dilvish, ID stolu 1731...

Tedy, očekávala bych, že se tam jako autor podíváš třeba ve druhém okně a hodíš sem to číslo... oni ti ty lidé-návštěvníci za to nestojí? *kroutí hlavou*

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Stůl Poezie-Diskuze prošla radikální změnou...

Kritiky zvu ke stolu s novou tváří: "Kladivo na Dilvishe", id si nepamatuji.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

ID 1694 - Kalendář - po dodání posledních ilustrací budu uzavírat stůl. Pokud máte zájem mít svůj serverový svátek (Slováci "meniny") konkrétní den (a na nástěnce si zjistíte, že ho ještě nikdo nemá), napište to tam. Pokud si z nějakého důvodu přejete, aby váš nick zmíněn nebyl, stejně tak...

Ikonka uživatele Deeph

Uživatel úrovně 0

Tak jsem si všiml, že hlasování v anketě o podobu zadní strany serverového trička (290) už je nějakou dobu ukončeno. Proto bych teď rád vyjádřil vděčnost všem těm, kteří hlasovali pro vítěžný obrázek letícího draka z nadhledu...

Děkuji. Není krásnějšího pocitu než vědomí, že se má práce líbí tolika lidem. Vážím si vaší přízně :')

S díky
Deeph