Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

Kéž by bylo více "positivních hackerů"...
(osobně vím o jednom, a také o cca 20 klasických hackerech)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Zdenál: Napíšeš virus, který se šíří po domácích počítačích a tam se uhnízdí a čeká na tvůj "pokyn". Jelikož jsou Windows děravé jak řešeto, není to problém. Tyto viry (zvané "zombie" kvůli tomu, že v letargii čekají na probouzecí pokyn a nijak se neprojevují) pak jednoduše re-aktivuješ a dáš jim pokyn "Jděte na tohodle". PharmaMaster měl takových zombií desítky tisíc - a všechny začaly útočit na server, kterého se musí "zeptat na cestu" každý, kdo naťuká "www.bluesecurity.com", protože tyhle písmenka je potřeba převést na číselnou adresu toho serveru, a tenhle překlad provádí určité servery (zvané DNS) - tím pádem, když "sejmeš" tento DNS server, nikdo se nedostane na adresu, kterou hledá. Jenže na tom DNS serveru je vícero údajů, než jen bluesecurity.com - a ti všichni jsou pak poškozeni, protože ani k nim se nikdo nedostane.

abbé:
Není to chyba v barvě písma, je to schválně. Je to černá aktualita, protože ať už si to uvědomujeme nebo ne, ukázalo to, že stačí někoho opravdu naštvat, a může vás totálně zničit, aniž by kdy překročil tisíce kilometrů mezi vámi. Jsme všichni rukojmími v rukou spammerů.

A ne, nedělá to (ten spammer) tak, že by někam psal nějakou blbost tisíckrát :-) I když se dá předpokládat, že když mu bylo patnáct, tak takhle začínal...

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Zdenál: Označ si celý text myší, pak to bude čitelné.
Alký: Máte chybu v barvě písma, a ten spammer to jako jak blokuje servery?Způsobem, že napíše tisíce stejných vzkazů na stránku, jestli ano, pak je ubohý.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Alcator: Co se tam podělalo? (U toho BlueFrog)

//pišu tu sem jelikož myslim že nebudu jediný zvědavec

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Alký: z církve si dělejte co chcete, ale z Římanů si nikdo utahovat nebude!!! ;-P

Ale musím uznat, že film je to skvělý...
Always look on the bright side of life....

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Alký: Díky za radu. Začnu na tom pracovat.-)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Saladin: A nebo neumí číst :)

Uživatel úrovně 0

Alký: Ehm, Hrdlořez nejspíš pod výrazem "řezali jsme se celou dobu" rozumí něco jiného než ty.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Hrdlořez: Nauč se číst.

Uživatel úrovně 2

Alcator: byl ten film alespoň dobrej?

Uživatel úrovně 2

Marsia: já vím doporučili mi zhulenou Můzu, ale myslím, že MS je pro tento případ lepší. Přesto díky.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Kino pokračovalo deskovkou na rektorátu (pravidlo č. 1 - rektorka vyhrála).

Děkuji mužským protivníkům za hru .-)

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Saladin: syrečky? Ty jsou uplně vynikající, takže pokud je Findred syreček, tak se k němu hrdě přidávám. Syrečci vpřed!!!

Uživatel úrovně 0

Alcator: Páni, rád bych to zkouknul ale bydlím v Nových Hradech v Již. Čechách takže mám asi smůlu... Ach jo to mě Zeller!

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Hrdlořez Nesro: Mám ten pocit, že ke zveřejnění neschválených prací (které chceš ohodnotit, ne vylepšovat) je lepší putyka, v dílně se, pokud vím, díla dodělávají, opravují a tak.

Ikonka uživatele Findred z Celenu

Uživatel úrovně 0

Alcator: Taky bych se smál, ale u nás v Olomouci nemáme letiště a tryskáče do Ruzyně. ;-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Kdo nebyl, má velkou škodu, řezali jsme se celou dobu :-)

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Alcator:Asi mi to moc nepomůže, když bdlím v Třebíči, nevíš kdy to opakují, nebo je to premiéra a do kraje Vysočina to dorazí později?

Uživatel úrovně 2

prokletý Dilvish: Já vím. Mě jde ale jen o to aby si to někdo přečetl. Do ČaE jsem to neprotlačil tak alespoň tam. Je to sice špatné dílo ale možnost ho ukázat nedala spát.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Pozvánka do kina

Kdy: DNES!
Kdy: 18:00!
Kde: Žižkov - Kino Aero (5 minut pěšky od zastávky Biskupcova, Ohrada, Vápenka - dle potřeby)
Co: Život Briana - jeden z nejvtipnějších filmů všech dob, naprostá bomba - pojďte si utahovat z Římanů i církve! Zdroj božích hlášek a dobré nálady!

Kdo: Maris, Alký, plus kdokoliv další!

(poznámka: Prohlídka rektorátu není součástí nabídky :-) )