Já to pařim, ale mislým sy, že dvánáctka byla lepší, protože si si tam mohl vybrat barvu motílů, které chitýš, co myslíš ty?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nehrajete super pařbu Lovec motýlů 14. Prosím ozvěte se mi do pošty. Děkuji
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nehrajete super pařbu Oblivion.Prosím ozvěte se mi do pošty.Kuju
grimsladea: Podle našeho zákoníku autorské právo vzniká v okamžiku kdy je dílo vyjádřeno v jakékoliv vnímatelné podobě. Jeho zveřejněním v žádném případě nezanikne.
Má tu niekto skúsenosti s hraním PC hry World of Warcraf na neoficiálnom serveri? Ak áno, napíšte mi prosím do pošty.
Není třeba diskutovat. U stolu Nekrology vyhnanců si můžete přečíst konkrétní citace ze zákonu (vyhledejte si důvod smazání uživatele vampir
).
Nevím zdali v tomto případě zde něco takového vůbec je, ale pokud ano, je toto stejně pouze přestupkem morálním a né právním. Zrovna tak, pokud někdo udělá nějaký program a dá ho volně ke stažení na nějaký server, já ho přepošlu na jiný server a podepíšu se jako autor, nemůžu být za nic stíhaný.
Jiná věc by byla, pokud by autor povídku předchozímu serveru prodal na servšer s placeným přístupem a já ji potom někde volně umístil ke stažení, ale obávám se že to nejsou tyto případy.
Rád bych aby k tomu řekl něco někdo, kdo právům v tomto ohledu rozumí, kdyžtak do pošty.
že by autorské právo?
K aktualitě. Nejde ukrást něco, na co se nevztahuje podle zákona žádné právo. Tudíž mi z toho vychází, že tu žádné zločince nemáme.
I obešel já polí pět.....
Chci se všem omluvit za včerejší sprosté slovo, které bylo sice zahvězdičkováno, ale přesto to sprosté bylo. Děkuji za pochopení.-)
Alcator: dank
Stoupa: Proti-spamovací pokus společnosti BlueSecurity, který bohužel nevyšel. Pro zbytek informací použij google.
Lischai: ano, ale tito hackeři již vymřeli, teda já znám asi toho jednoho... tito "positivní hackeři"
btw...co je blue frog?
Spize: To bude tím počasím... ;-)
Když jsem se sem přihlašoval, měl jsem blbou náladu. Po přečtení aktualit jí mám ještě blbší. Až téměř mám chuť do svého příspěvku přimíchat několik vulgarismů.
Lischai
Děkuji ti za to že jsi sem ten odkaz poslal, přečetl jsem si ho a jsem opravdu fascinován.
Gabriel:
Když už jsi zmínil hackery, je důležité vědět něco o tom, kdo vlastně hackeři byli, než se toho slova chopil americký filmový průmysl.
http://www.root.cz/clanky/nezapominame/
Eh, nechápu že sem si toho nevšiml, pardon.
Alcator: dík za objasnění.