Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

To je jako diskriminace se smát někomu, kdo nemá více barev než ty, směješ se mu zato že je jinak barevný!
:-)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Aramir: Já jsem to zase myslel tak, že jsem ještě neviděl člověka, který by jednobarevný/monochromatický byl a předpokládám, že ani Hrdlořez takový není :-)))

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Korhul: Já nic takového netvrdil... Já jen říkal, že i vícebarevní mohou hrát tuto hru.

No ale jestli opravdu stojíš o to vědět kolik mám barev tak si je můžeš spočítat prostřednictvím mojí podobizny na ikonce... :)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

čtu mezi řádky: Flavius nedokázal udělat šestici :-)

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

No, říká se tedy, že láska je mocná čarodějka, ale že dovede inteligentního člověka jako Maris donutit hrát něco takového po dobu delší než 10 minut, to jsem teda netušil..

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Ale lidi, no tak, přece už v jakésito Listině základních práv a svobod člověka je napsáno, že kvůli barvám nemá být nikdo diskriminován! ;-)

Uživatel úrovně 0

Korhul: Hrdlořez říkal, že má jen 16 barev. ;-)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Aramir: Ty jsi snad jednobarevný? Nebo monochromatický? :-)))

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro: Já myslím, že i vícebarevní lidé mohou hrát tuto hru...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Hrdlořez: Tady bych to spíš typoval na problém někde mezi židlí a klávesnicí.

Uživatel úrovně 0

16 barev?? :-O :-D Muhehehe. To musí být pohled ;-)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

Alcator: Ta hra mi nejde. Myslíš, že te to kvůli tomu že mam 16 barev?

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Aramir: to je jako s tetris - hlavní motivace je vytlačit jiného z Hall of fames - neříkej, že ne .-) Pokud máš šanci vytlačit autora... pak je to lepší než hrát Lovce motýlů (stejně je nej verze 13.1!)

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Maris: Tak to tě obdivouju.. mě to začalo jít na nervy už po sto tisících...

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Ne! to ne! na tom jsem odvařila mezerník .-) ale mám rekord přes půl miliardy .-)

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

http://alcator.wz.cz/hex_inst.zip

todle je lepší :-)

HEX FORTRESS - Logický rychlík pro jednoho hráče, z nabízených kostek musíte sestavovat platné formace. Obsahuje animovaného průvodce, ozvučeno. K dispozici Tabulka rekordů... Vyžaduje rozlišení 800x600 nebo větší.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Nj, na tom jsem odvařila klávesu CTRL....

Ikonka uživatele Xsicht

Uživatel úrovně 0

1,5 centimetrovým...

Btw, autorské právo vzniká v okamžiku, keď je dielo predstavené nejakému okruhu ľudí, "verejnosti", tj vzťahuje sa aj na články uverejnené na nete.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Doporučuju přečíst moje první dílo tady na serveru: "družina sběratele motýlů, krolla Floriánka", získáte mnoho inspirace pro zmiňovanou hru hru. Používáte síťky s oky jedno nebo dvojcentimetrovými?

Uživatel úrovně 0

Mys - Vynikající tavba neníliž pravda?