Al:
Coze?Jsem jaksi nepochopil
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Darian: Pokud hledáš plodnou diskuzi, jsi na špatném místě... (Kdo by plodně diskutoval pod vlídným nápisem "Než něco napíšete...")
RING...
Zaara: to neni od spuštění ale od zaregistrování ne?
Úžasne plodná diskusia...
Len tak ďalej, len tak ďalej...
(Alfík má 97,7) :o)
Proč nenapíšeš Alcatorovi, je online...?
ehm,nejde to pouzit v ms dos atd.proste nefacha:(nevi nekdo co s tim?
du testnout tu slavnou hex fortress
Aramir: Pochybuji, že tu byl od spuštění někdo každý den... pokud ano, tak jdu hledat číslo na Bohnice
Víte jak někteří lidi zkoušejí se delší dobu nedívat, aby věděli jak se cítí slepí? Tak si zkuste nastavit 16 barev!!!
aramir:
ja mel 98 ale pak jsem odjel a ted mam 95,btw myslim ze to tam je asi jen 3 dny,ne?
Má někdo 100% četnost přihlašování?
Spize: Ne, že by tam byl odjakživa, ale nějaký ten pátek už to bude, mám ten pocit :)))
Zaara: V detailech uživatele, řádek "Četnost přihlašování". A nesnažte se mi namluvit, že tam byl odjakživa (nebyl, ne?).
Jakej řádek v jakém výpisu?
Korhul: Já vím, jak jsi to myslel. Jenže Hrdlořez má barev jen 16- no jen si představ jak musí vypadat :))
Ten novej řádek ve výpisu je moc hezkej. Teda jestli tam nebyl odjakživa a teprve teď jsem si ho všiml...
alcator.wz.cz --> Moje hry --> HexFortress.
A zbytek už jsou jen kecy. To víš, kecání je mnohem snazší než tvorba :-)
Lidi, bude někdo tak hodnej a vysvětlí mi o čem tu diskutujete?