Stoupa: napsal bych to klidně taky tak. Krteckovo vyjádření mi připadá docela trefné a pořád nechápu, proč si myslíš, že do toho nevidí.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
pDilvish: Časy se mění, kamaráde. Ať chceš, nebo ne. :´-(
pD: Spíše madarskou, každý mluví něco jinačího, ale stejně se vždycky domluvíme.
:-)
Taková hezká slova, server, demokracie, diktatura... Hmm, budu asi parafrázovat Heinleina (amerického sf spisovatele a demokrata) "V každé rodině, pokud má správně fungovat, musí být jemě nastavená rovnováha mezi anarchijí a diktaturou, žádná demokracie nesmí připadat v úvahu."
Vždyť server vždycky byl jakási velká rodina :) I když někdy připomíná tu Ambérskou...
Gurni: Pokud se vyjádříš stejně jak krtek...ano, řeknu ti to samé.
Připomenutí:
cau, jsem zacinajici PJ a hledam nejaky dobrodruzstvi nebo nejakou inspiraci. Prosim, pokud neco mate, nevahejte me kontaktovat. preachermon@seznam.cz icq:169448450
Odpověď poskytne libovolná maminka dvou měsíčního dítěte, které pod okny nějaký testosteronem prosáklý majitel "vytuněného auta" otůruje motor.
Co je špatné na křičení, jen aby byl hluk?
grimsladea:
Není nutné být vždycky v opozici. Snažíš-li se o to, můžeš dospět do stavu, kdy budeš vypadat jako hlupák, který kříčí jenom proto, aby byl hluk.
Na fórum by se měly směřovat "např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp."
Stůl fórum byl zřízen pro podobné diskuse na téma "co do fóra psát, co nepsat, kdo mi to smazal a proč" a diskuse na tohle téma už tam probíhá.
Stoupa: proč myslíš, že neví o co jde? Když se k tomu vyjádřím já, řekneš mi to samé?
Krtecek: sem rád, že se k tomu vyjadřujou i lidi, který vůbec neví o co jde:)
Lischai: Prosím co mám konkrétně směrovat sem?
Prosím, prosím - ať už je to jakkoli - směřujte diskusi ke stolů Fórum (ID 1441), bude jí tam dobře.
Díkuju.
stoupa:
Morálku do toho netahej. Svobodu projevu do toho taky netahej. Kdybych teď začal psát do Fóra o kráse tisíců druhů motýlů a vyprávět, jak jsme je s přáteli lovili a jak jsme si přitom užili zábavu, když nás ráno probralo mávání křídel... asi by mě po deseti takto skvělých příspěvcích někdo smazal. A mohl bych s ním maximálně souhlasit - tohle je server o fantasy a takové by mělo být i Fórum. Pokud redaktoři snesou některá OT témata, je to čistě jejich blahovůle, na kterou se však nemůžeš odvolávat v případě, že by takovou OT diskuzi promazali.
Pokud budeš psát své příspěvky na server o politice, budiž ti přáno. Já ale mám zdejší lidi natolik rád, že se s nimi nemíním patlat v diskuzi, jestli je hezčí modrozelená barva nebo oranžovočervená, nebo snad stříbrnočerná, čokoládově hnědá...
To, že se lidé začnou o politice během 30 příspěvků hádat není paranoia. Nazval bych to kvalifikovaným odhadem. Taky můžeš tvrdit, že ne každý člověk se zabije pádem z 20 metrů. Nazval bys paranoikem člověka, který si to odmítne vyzkoušet?
Alcator: Nerozumím zákonům, ale určitě se nějaký ten zákon, možná jen morální o svobodě projevu váže i na tento servšer. Že to tu není o politice chápu...ovšem jak podotýkám už po několikáté, u fóra není přesně zpecifikované, co se do něj má psát, respektive nesmí psát. Bude v pořádku pokud už končně rozhodnete, co všechno bude přijatelné a co ne. Nevím pak jak se má cítit uživatel, který sem něco offtopic (fórum nemá topic) napíše a je mu to smazáno, přestože to nevybočuje z žádných daných pravidel. Odskroluje několik stránek zpět, a přečte si stovku offtopic diskuzí které nejsou smazány. Má to brát jako bezdůvodné diskriminování své osoby, nebo paranoi redaktora, který odhaduje že zhruba v dalších 30 příspěvkách by se lidé mohli začít hádat?...no nevím, ještě že nejsem členem redaktorského týmu, teď bych se musel stydět.
Marsia: Absolutně s tebou souhlasim. Viz stůl forum. Teď bych to tu ukončil...a dal taky prostor jinejm co chtěj kecat o fotbalu nebo o počasí:)
Stoupa, Alcator(reakce na tvou reakci u stolu Fórum): Nebylo by lepší začít místo o zákonech, mluvit o slušnosti? O nějakých těch morálních normách? Třeba něco v tom stylu, že je neslušné někoho ve Fóru odmazat jen proto, že se mi nelíbí co říká a také proto, že k tomu mám pravomoc? Není to neslušné vůči nám, kteří sem třeba chceme něco napsat, napíšem... a abysme se mazali, protože náš příspěvek na nic viditelného nereaguje? Kdo by pak měl chuť někam něco psát...
... Vysvětlení tvého omylu u stolu Fórum.
Alcator, Maris: Ale snad žijeme ve společnosti, kde platí určitý zásady a normy, který úzce souvisí s režimem, ve kterym žijeme. O tom sem přesvědčenej. Pokud někdo tyhle zásady a normy překročí...tak to neni v pořádku a já se s tim jen tak nesmířim. A to se přesně stalo.
Stoupa: Svá slova myslím zcela vážně. Ale nevztahovala se k tomu, k čemus je vztáhnul. Ne, vůbec se mi nelíbí, že byla diskuze promazána. Byla bych raději, kdybych (já naivní idealistka) přesvědčila zdejší osazenstvo, že sem (reálná) politika nepatří; což mi bylo Marisiným zákrokem znemožněno...