Pokud považuješ vaši diskusi za přínosnou, tak nevím, proč ji nepřeneseš do putyky. Tady se o problému baví málo lidí, protože tu nechtějí dělat bordel.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Zaara: moji ne (říkala spíš něco ve smyslu, že nemá cenu být tvůrčí). Je věc názoru, co je důležité.
Marsia: Moji tvůrčí náladu to podpořilo. Místo abych sledovat forum, jsem si napsal povídku a v dalších dnech nehodlám dál forum sledovat... Ale to už není kvůlli mazaní příspěvků, ale kvůli vašim velice přínosným diskusím, jež tu akorát zavalují důležité věci.
Krteček: Myslím si, že od nich nebylo slušné to promazání diskuze. Nebyly tu žádné vulgární nebo urážlivé příspěvky, nic, co by bylo natolik nevhodné. Sice si tu možná můžem psát, jak jsi řekl, jen z jejich "blahovůle", ale to není dobrý důvod, aby nám to dali pociťovat. Ono to sem totiž nezasévá totiž tu nejlepší náladu, navíc, řekla bych, ani tvůrčí náladu to nepodporuje.
Jen drobné upřesnění - psal to Zdenál, ovšem ve spolupráci s Alcatorem - je to celkem zřejmé u stolu Forum
Krtek: no vzhledem k tomu, že to psal Zdenál, kterej je tady něco přes 3/4 roku...tak nevim nevim:) A co sis tam přečet? - nevim co konkrétně máš na mysli.
Stoupa:
To je zvláštní, a já nevědomý si přečetl informaci nahoře a myslel jsem, že ten kdo to psal věděl, k čemu Fórum slouží.
Máš svůj postoj, já zase svůj. Dalšími kecy na toto téma nebudu spamovat Fórum, ale klidně to můžeme pořešit poštou nebo na pistole, pokud to dojde tak daleko :o)
Marsia:
Mohla bys mi nastínit, v čem spočívá neslušné chování redaktorů k uživatelům?
Chudák? Ani se nevíte...
Chudák... že už ani nevíte, kdo to je? Ani se vám nedivím :-(
Chudák přátelské jednání.... že už ani nevíte, kdo to je? Ani se vám nedivím :-(
Chudák preachermon.... že už ani nevíte, kdo to je? Ani se vám nedivím :-(
Hyperhobit: Tady není žádná vláda...
Souhlasim. Vláda je tu stokrát lepší než v ČR :-)
Ahoj, Vy tam venku. Toto je velice přátelský server se spoustou fajn lidí.
Zaara: Je to naše vizitka, tak ať nás vidí. Toto je také server.
Pochybuji, že tribunovo vyjádření něco změní. Tato pře tu probíhá už hodně dlouho.
Nebude lepší si počkat na to, až se vyjádří tribun? Pak budete vědět nejen to zda tu může být něco OT... Zbytečně, úplně zbytečně se tu přete o věcech, které stejně nezměníte a vaší, no řekněme optimisticky, diskusí se stejně nic nevyřeší.
Mějte na paměti, že Fórum je viditelné pro kohokoliv - je to naše vizitka.
Gurni: Já s krtkem prostě nesouhlasim ani v jedný větě. První odstavec ukazuje na to, že si pořádně neuvědomuje k čemu slouží fórum. Několikrát použil výraz "OT", ten se s fórem nedá spojit. A v dlších odstavcích si neuvědomuje podstatu toho problému. Vždyť se přece nedohadujem o politice. Ten spor se nese v uplně jiný rovině
Gurni: A vidíš, mně Krtečkova slova moc trefná nepřipadají...
Ono by sem totiž trochu morálky, a já bych se klonila ke slovu slušnost, tahat chtělo. Pak by to tu třeba ani nemuseli redaktoři promazávat. Ono když se nebudou redaktoři chovat slušně k uživatelům, jak se asi budou chovat uživatelé?
Dneska sme s kámošema lovili motýly, ty jo to byla pořádná bžunda! Tolik barevný srandy sme nezažili, a co teprve, když mě ráno vzbudil jedovatý motýl na mém nose... no to sme se s klukama natlemili, když sem jim to říkal...
mnoho řečení věty "ty do toho nevidíš" znamená "mluvím tu o něčem o čem nevím jak z toho ven, ale jsem příliš velký pako abych dokázal zareagovat, nebo to aspoň uznat".
nyní, ano, uznám _já do toho nevidím_, ale jsem přesvědčen podle fragmentů které jsem sledoval že tomu tak klidně může být ;)