Server není státní zřízení, tudíž mluvit zde o demokracii či diktatuře je zcestné.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Marsia: Radši budu věřit tomu, že to nemyslíš vážně. Takže tobě připadá v pořádku to co se tu stalo?? Stačí ano nebo ne. Mně rozhodně ne.
Stoupa: Server není státní zřízení, žádná demokracie, žádná diktatura.
Kdybych byl admin, tak tě smažu :)
Maris: a doufam, že si připadáš aspoň jako pořádnej diktátor...bylo by to na místě. Nikdo se tady mezi sebou nehádal...nebo snad jo?? NE. Pilíře demokracie se otřásly až v základech...
Smazat diskuzi za posledních 24 hodin (nebo kolik to bylo) mi přijde fakt jako docela velkej luxus. Jako luxus, kterej by sis vzhledem k povaze diskuze, která tady probíhala, neměla dovolit.
Mazala Maris.
Zvážila jsem možné alternativy vývoje a usoudila, že je lepší, když se 20 uživatel naštve na mě, než když se 50 rozhádá mezi sebou polarizujícím tématem, o kterém tento server není.
eventuální diskusi jsem ochotna s kýmkoli vést - poštou.
Ale ale...zase cenzura od redaktorů? Takhle podobně si představuju život za totality... Nebo spíš uplně stejně
Přijďte se podívat do dílny, je tam recenze "ČaE_recenze_BUCH!" na novou Zeměplochu BUCH! od Terryho Pratchetta.
Aj em evejting jór opínions...:-) Frodo JooKý
cau, jsem zacinajici PJ a hledam nejaky dobrodruzstvi nebo nejakou inspiraci. Prosim, pokud neco mate, nevahejte me kontaktovat. preachermon@seznam.cz icq:169448450
gal: o šesti hodinách je v 6 hodin? Klidně bych šel. Bez Vdovičky samozřejmě. .D
gal: Já to nebudu. Pleju zahradu.
zháním jednoho hráče do drd online zejtra na chatu o 6 hodinách
Oh what good is it to live
With nothing left to give...?
Forget but not forgive...
Not loving all you see.
dobre lidicky ja to smazal ale varoval jsem vas
eagle: A dost! Chápeš, že nás vaše rozepře nezajímají? Tak tady prosím nespamuj forum takto zbytečnými informacemi, kterými jeste ke všemu někoho pomlouváš...
Lepší, než aby tu strašila reklama na ODS, jako je tomu na Andoru...
Marsia: Ad politika: No ty brďo...
eagle:
TOTO JE KOPIE ALCATOROVA PŘÍSPĚVKU:
Tak dost!
Jestli si tady kdokoliv bude vyřizovat své účty se svými reálnými spolužáky a "kamarády" tím, že je bude bez předkládání důkazů osočovat, tak bude zle.
Před pár dny jsem odsud mazal Kupuramovo varování, že arciduch je "špatný", a teď tu zase je (bylo) to samé v opačném gardu (od arciducha na Kupuramu).
Vyříkejte si to jako chlapi někde na fotbalovém hřišti nebo na školních záchodcích, ale netahejte své spory sem.
Zvu všechny ke stolu A už zase v žaláři IP 1511.. Prosím přijďte so popovídat o svých zážitcích v drd se žalářem. Aktuální téma je na nástěnce. Děkuji.
Jsem se tak mrkla na krásné popisky zdejších uživatelů, občas to dělám, docela mě překvapuje, kolik lidí si do popisku píše koho volit, koho nevolit, proč ho volit a kdo z kandidátů je prase. Zajímavě mluví popisky...