Já hlavně doufám, že lidi nenapadne masový přechoid na GNU/Linux, protože pak ty antivirové společnosti začnou vyrábět viry a antiviry i na tento OS. :-(
Ale teď vážně, IT odborníci, pomalu a nenásilně tu diskusi ukončete, než se na vás někdo nastolicuje a vypustí hromy a blesky do kraje :-)))
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Škoda těch 20MB. Právě. BitDefender viry maže automaticky, nejdřív se sanží vyléčit a pak ho smaže a nejlepší je že BitDefender funguje jako antivir, antispyware, firewall, antispam a další.
Artanis: no moje AVG má 20MB, což podle mě neni zas tak tragický.
Mně když se objeví vir, tak se mě AVG zeptá co s nim chci udělat...vyléčit, dát do trezoru atd. - A co je na tom špatnýho?
Místo aby AVG(velmi dobrý program na zabírání místa na disku) odstraňoval viry tak jen se aktualizuje, chlubí se trezorem a když přijde virus tak ho uživatel musí mazat ručně. BitDefender hos mázne rovnou nebo NOD 32 také.
btw...proč všichni tvrdí, že třeba AVG je antivirák uplně k ničemu? Všichni to hlásaj, ale ještě nikdo mi to nebyl schopnej vysvětlit:)
Lol. Nejlepší programy na viry a ochranu počítače jsou tyto: BitDefender 9 Internet Security a NOD 32
Zdenál: Hloupý žert, ale já by sem do tý školy taky nešel... .C
No to mi pripomina, kamaradce na filde prisel mail ze odpada jakesi cviko nebo co... nejen ji, ale celemu rocniku z adresy ve tvaru meno_profesora@atlas.cz
V celem rocniku se nenasel jedinej clovek ktereho by napadlo ze profesor bude mit nejspis skolni mail...
Zbytecne nesplnilo kvuli tomuto dochazku min 20 lidi. Neverte na netu nicemu.
FV+A: Nezajdem na ryby?
Flav: ten překlep bych chápal kdyby tam nebylo to h, ale takhle opravný to je asi lepší
Alký: jop, phishing... překlep.
uvedl jsem to tu, protože se mi podařilo naštvat jednoho ex-uživatele, který mi vyhrožuje (a používá k tomu zfalšované hlavičky e-mailů) a je možné, že se pokusí nějakým podobným trikem získat přístup k vašim účtům, aby mohl například nadávat a dosáhnout tím VAŠEHO vyhnání. Proto, prosím, dbejte zvýšené ostružinatosti.
(poznámka: je to "phishing" - do češtiny se to někdy překládá jako "rybarzení" nebo "rhybaření" - pokus o podvod připodobňováním ke značce.)
abbé Faria: tohle není virus, ale phissing. A z Alkýho strany to nebylo vybídnutí k diskusi, ale krátké upozornění na BFU, na které není třeba reagovat.
Alcator: Když jsi začal s těmi viry, spolužák ze školy mi říkal něco o emailu alias viru Live is beutiful, všechny upozorňuji, neotevírat, rovnou vyhodit, žádný doposud naprogramovaný antivir na to nefunguje, udělá vám to v počítači takovou paseku, že ho budete muset celej kompletně přeinstalovat, takže viry pryč.
Kdyby vám náhodou došel takovýto e-mail:
Vá�ený u�ivateli,
Velmi se vám omlouváme, ale do�lo k bezpečnostním
problémům a z toho důvodu je nutné, aby nám na adresu seznam_info@seznam.cz několik podezřelých u�ivatelů zaslalo heslo,
abychom mohli ověřit, �e je to skutečně onen u�ivatel
a ne zločinec, ktery naru�il ná� bezpečnostní systém.
---
na adresu Checkserver.seznam@seznam.cz za�lete e-mail ve tvaru:
name:"uzivazelske jmeno"
passwd:"heslo"
Tedy např.:
name:"petr"
passwd:"radio"
Děkujeme za pochopení.
Vá� Seznam Team
... tak na něj nereagujte - je to podvrh.
Je tu někdo z Brna tak 12 - 14 let co bydlí na Vinohradech, Líšni nebo Židenicích. Pokud jo tak ho zvu na hraní s mojí družinkou do jednoho lesíka jménem akátky. Čas a to ostatní dle domluvy stačí jen napsat do pošty nebo icq.
jinak doplnuju svoje jméno na skype jo a 3 místa už sou zabraný moje méno je georget1
Zaara: Považuji ji za důležitou. Přenášením se, dle mě, jakákoliv diskuze zabíjí.
www.skype.com pro ty co by chteli hrat ale nemaji to nainstalovane. gal: pokud nekoho takhle zves, mel bys uvest svuj skype_name.
Pro ty co o skype neslzseli, umoznuje konferenci az pro 5 lidi. Pro DrD online optimalni.
pokud máte někdo skype tak si pojdtě zahrát na skepe po multy chatu drd