Upozorňuji na novou anketku - číslo 355 - která by potřebovala co největší vzorek uživatelů, nebo bude její výsledek nepříjemně zkreslený.
Takže pokud chcete, zahlasujte si v odkazu "Ankety" hned pod odkazem "Fórum".
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Znáte www.starcraftweb.wz.cz ?
Tož jak Stalin pravil Soudruzi skoncujme s alkoholem!
Zaara: V sobotu a v neděli jedu Lužnici. .D
Po té co mi Saladin připomněl stránku hoax.cz která na tyto zprávy upozorňuje jsem si uvědomil, že nejdřív bych měl něco ověřit než se zeptám.
Chtěl bych se tímto omluvit za svou zprávu.
Karel Doleček: No to si asi musíš začít šetřit...
ad tá icq správa: Ja sa čudujem, že sa na to ľudia ešte chytajú, pretože to lieta už veľmi dlhú dobu.
Je to blud. btw: Nie len cez icq sa dá komunikovať.
Alcator: Protože umím anglicky jen velice mizerně.
Sjížděl-li někdo z Vás řeku Ohři, napište mi, prosím, do pošty, jaké to tam je. Hned první týden o prázkách tam jedu, tak se chci psychicky připravit. Děkuji moc :-)
PS: Pokud už jsem to sem psal, tak se omlouvám...
Karel: Byl jsi se podívat na ICQ.com? Našel jsi tam informaci o placení? Nebyl jsi tam? Ne? A proč ne!?
Je to HOAX stejně jako všechny ty ostatní kecy... nevšímejte si toho a neposílejte to dál.
PS: HOAX= nepravdivá popašlá zpráva šířená přes internet.
Na ICQ mi přišla tahle zpráva.
Od 1.12.06 bude icq placené. tomu muzete predejit kdyz poslete tuto zpravu aspon 18 lidem z tve kontaktni listiny . Neni to zert (zdroj: www.icq.com ) Kdyz posles 18 lidem dostanes email a tvoje icq kvetina bude modrá."
Co si o tom myslíte?
EDB Gamecon 2006
Pokud má někdo zájem zúčastnit se klání v Dračím doupěti na Gameconu 2006 se mnou, ať napíše do pošty.
Přihláška musí obsahovat podrobný CV...
Velmi se omlouvám, že přerušuji vaši diskuzi takto nedůležitou informací, nicméně - máme tu další ročník OHZD; tentokrát i s rubrikou Rozvoj DrD.
- Díla na 2. a 3. místě z předchozího půlročníku (pokud takového umístění dosáhla v boji alespoň 5 nominovaných), byla donominována.
- Vyloučeny byly recenze (Články a Eseje), a v rubrice Downloady byl stažen editor A.M.E. na žádost autora.
Korhul: I ty jeden, správně by teď měl při čtení Tvého příspěvku stát ...
Marsia: Nad Tatrou sa blýská hromy divo bijú... :-))
http://hackles.org/cgi-bin/archives.pl?request=145 -> Komiks IT tematikou (zasmějte se do pošty, nejlépa každý soukromě poprskejte monitor a u toho zůstaňte :-)))
Artanis: Linux je na pět hvězdiček? Pěkně vysoké hodnocení :))
Korhul: Myslíš, že tu začne někdo zpívat slovenskou Hymnu? .)))
Hezká ikonka Korhule. :)
Dobrá, dobrá. Přeně tak Linux je na *****.