Lidi, pojďte někdo na ten Festival žonglování..Přece mě tam nenecháte samotnou. Chudinku. Brigádnici. Nebohou..
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
abbé Faria: Ad první část: PROSÍM?? To jako myslíš vážně??
Alcator: Dobrý je to napsat nevědomně k dílům s 0*, pak je sranda si to přečíst. Já osobně si při čtení příspěvků pouštím mp3, lépe mi to ubíhá a někdy to má i atmosféru.(například v ČaE)
abbé Faria
Dradol: Jakým zázrakem se ti podařilo přidat do rubrik k dílům dvacet příspěvků?? To jsi takový super-čtenář a super-pisatel, že dokážeš napsat dvacet kvalitních kritik za hodinu? Já teda zvládám ledacos včetně zázraků na počkání a nemožného do tří hodin, ale přečtu-li tři díla nebo tři diskuze, na která/které pak reaguji, většinou už mi z toho docela bzučí v hlavě.
No ne, tak jinak:
Našli se tu frajírci, co napsali "Docela dobré, ale chtělo by to vylepšit", vzali to do bloku a začali kopírovat. Bez čtení, bez přemýšlení, prostě kopírovali. Toto omezení jim to má poněkud znesnadnit.
Zaara:
Je to síla zviku podržím otazník nebo vikřičník, vím že to není normální ale je to můj zlozvik. :D
jak je možné přidat anketní otázku?
O ničem takovém jsem nikdy neslyšel a alespoň pro Putyku to takhle není - ověřeno...
PS: Dva otazníky znamenají hodně zvýšený hlas... jen tak pro informaci.
alcator: co to má za smysl že se nesmí přidávat více než 20diskusních příspěvků za hodinu???
Díky
Omlouvám se za čeření vody. Trochu mne tam zmátla ta "ztráta dat"...
Nic se nesmazalo. Odsunulo se to stranou do zálohy.
"Zálohovat" se podle mě nerovná "mazat"...
Nejde o to, jestli jsem to plánoval, jde o to mít tu možnost...
No a co? Plánovals to číst?
To znamená že těch 19000 příspěvků je v nenávratnu? Hm, hm. Ještě že mám nějakých 13000 uložených na disku ^_^.
Zazálohovat obsah Fóra (prvních 19 000 příspěvků) a promazat?
Hlasování možné v období: 12.7.2006 - 19.7.2006
V anketě se vyjádřilo 34 uživatelů.
Tato anketní otázka je již uzavřena.
1. místo ANO, i kdyby to znamenalo ztrátu části dat. [ 16 (47%) ]
2. místo ANO, pokud je to prospěšné a nic se neztratí. [ 14 (41.1%) ]
3. místo NE [ 4 (11.7%) ]
Rest in peace...Muhehe
Hele jestli nesplníme normy, tak nám to strhnou z daní, tak alou do práce.
:-D
Eee co je to tady za povyk? Mam jeste 5 min cas ?:-)
Prosíme pracovníka Salmara, aby nešířil poplašné zprávy a okamžitě se vrátil ke své práci - podotýkám že tento měsíc očekáváme splnění plánu na 120 procetn bez vyjímek.
Zavulon: Taky jedeš lyžovat? Třeba se někde uvidíme, já tam cestuju taky. :-)
Stoupa: On ti přece řekl, že ti to vadí, tak neremcej, nebo tě odsud vykopnou.
Vrátnice: mě to teda neruší