Odjizdim zitra na hory tak se tady mejte fajn...kdyby po mne nejaky autor vyrvaval ze chce abych opravil diskusi ze sem nic neudelal a blabla bla tak an tyden se pryc...tak pa
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
1, 2, 3, slyšíte?
Pozor, pozor!
Upozorňujeme zaměstnance, aby nepoužívali závodní rozhlas k reklamním účelům. Představenstvo podniku to sice přímo nezakazuje, nicméně to ostatní zaměstnance ruší při práci. Na chodbě je nástěnka kam je možné lepit upoutávky na vaše rozpracované projekty. Děkuji za pochopení. K**** Lojzo kde je ten čudel čim se to vipíná? Naboku. Dik. cvak
----------------Reklama---------------------
Žádám každého!!!
V moudré svově je můj nekromat!!!!
Prosím vás o kritiku!!!!!
Nekromantů je tu hodně a proto jistě výte, že to nemám snadné pomošte mi slušnou kritikou!!!!!
Žádám každého z vás!!!!
Moudrá sova Nová povolání- Nekromant - verze 1,4
--------------Prosím!!!!!!!!!!!!!!!!!!--------------
Dradol
Taková malá reklama..Od čtvrtka do neděle se koná v Praze Festival žonglování.(Info www.zonglovani.cz).Jdete tam někdo?..Já se tam možná budu vyskytovat..
Mějte se - smějte se
Írime
Chudák kokršpaněl...hihi
:D - nelze jinak než se smát.
Vedení prosí pracovníky podniku, aby dodržovali pracovní smlouvu a neužívali firemní rozhlas pro své účely. Neprodleně žádáme o klid na pracovišti a opětovné nastartování výroby...
Prosíme ochranku podniku, aby zadržele výtržníka který neoprávněně huláká do firemního rozhlasu.
Prosíme majitele malého pejska, rasa neurčitá pravděpodobně podvraťák-kokršpaněl, aby si pro něj přišel k vrátnici, neb se potuluje po náměstí a slovně kálí přímo na veřejnosti. Děkuji za pochopení ...
pozítří končí hlasování v anketě u stolu Bug&Wish (přes odkaz "Hlášení chyb" se tam dostanete odsud) o osudu příspěvků ve Fóru.
Mgr. Holger: nechci šířit plané poplachy, ale co jsem se bavil cestou z Conu s jedním z organizátorů, tak příště se Con v Olomouci konat možná nebude. Důvodem je
narůstající cena kolejí a hlavně taky odchod ředitelky DDM (kdo byl na zakončení, tak ví), která poskytovala prostory DDM za cenu pouze režijních nákladů. Takže kdo ví, drahá Olomouci, jestli se za rok zase uvidíme...
A když už píšu příspěvek, tak bych chtěl veřejně poblahopřát výhercům Mistrovství v DrD (poznal jsem tam jenom Marsiu, a proto nebudu jmenovat, abych náhodou na někoho nezapoměl :))
Mně se tam třeba líbilo. Servírka měla krásné zelené oči, byl tam fotbálek a nějaký tajemný ctitel(ka) za mě zaplatil celou útratu :-)
Sal:
a bude mít nahou i hlavu?
Příští rok zlynčujem Holgera. Bude viset pod lampou ...nahý.
Ehm, Bre.ber.ku jsme zdrbali na místě, není nutné ji zde lynčovat. Pro příští rok mám v záloze dvě místa a na místě je osobně domluvím, jak tomu bylo i vloni. Pokud ovšem na příštím GC budu.
V té hospodě měli pizzu... Alcátor mě podával lístek, ať si vyberu, když obsluha oznamovala, že mají poslední dvě :) Bylo to někdy mezi sedmou a osmou.
Jakože ve městě se najíst dalo, s Gargym, Lucasem a ještě někým sme byli v nějaké pizzerce... ale tím se ještě víc rozdělil con.
Ale pobavilo mě, když se nás ptal jeden z "ostatních zákazníků" jestli nejsme nějaká sekta.
Fergus má pravdu. Ten bar byl jistě příjemně situován, hezká zahrádka a tak, ale třeba obsluha, která nám řekla, že jsme něco míň než ostatní zákazníci...:( A vybrat něco, kde není jídlo bylo velice nešťastné. Ale já, Odol, Argel, Sargold, Laithainë a CrazyMys jsme šli na jídlo na náměstí. Byla tam hospůdka, jmenovala se něják jako "Hanácká krčma" a ta byla moc fajn, ceny velice příjemné a tak. Pokud možno u stolu cony bychom mohli rozvést debatu a vybrat kriteria již předem...
http://users.tkk.fi/~okoski/huuhaa/mm2006/
Zidane vs. Materazzi :)))
Alcator: Dobře..budu jí příště pomlouvat za jejími zády. Díky za radu.
Spiza: Zajistit hospodu pro 30 lidí není problém, mít v hospodě hlad, sedět roztrhaně po celé hospodě...tak to už problém je. Neříkám že ta hospoda neměla svoje klady..je v hezkém prostředí, obsluha byla taky hezká (nicméně na nabídky nereagovala), dalo se sedět na čerstvém vzduchu...to bylo moc fajn, ale zápory bohužel vysoce převažovali.
Je to můj názor, ti kdo tam byli, nechť se breberky zastanou.
Hele, aspoň něco, ne? Bre.ber.ka zajistila hospodu, což je víc, než se dá říct o komkoli z těch, kdo proti ní pozdvihli svůj hlas. Nebo se mýlím?
Kritizovat znamená obviňovat autora, že nedělá věci tak, jak bych je udělal já, kdybych to uměl.
Nějakej Čapek
Fajn, výborně, všichni se do ní pusťte, pokud možno co nejveřejněji... :-(