Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Stoupa: česky i slovensky, je tam ypsilon - "nový"

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Írime: dyť je to slovák

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Írime: Jednou a stále pořád chyby pište do pošty!
A zdravím nováčka: Hello Mio!

Ikonka uživatele Deeph

Uživatel úrovně 0

Asi jsem zase něco zaspal...

To letos nebude sumarizace OHyZDy? :'(

Uživatel úrovně 0

Mio: Ahoj novi uživateli, už ti někdo řekl, že nový se píše s tvrdým y?..:-))

Uživatel úrovně 0

Mio:Buď zdráv Mio

Uživatel úrovně 0

Ahojte tu je novi uživatel Mio

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Vynalezli poštu, ale zpráva o tom se k vám asi ještě nedonesla... :-( Pochopte, prosím, že vám nevidíme do tváří, takže jediné, z čeho můžeme odhadovat, co máte na mysli, jsou vaše slova. Když někdo napíš "Dobré je to naflákat..." , tak to působí dojmem "Já bych to tak udělal..."

Situace je v řešení, někteří už byli klepnuti přes prsty, pojďme dál.

Uživatel úrovně 0

Zaara: Já jsem neřekl že to dělám, možná že to tak v mém včerejším příspěvku na fóru vyznělo, ale já se směji těm kdo to dělají a to je rozdíl.

Uživatel úrovně 0

aF: Zoušíš bojovat proti něčemu, co sám děláš?!? Zamysli se, Fario, zamysli... Tohle fakt dokáže hnout žlučí!

Uživatel úrovně 0

Dradol: Hyperaktive, ty mi dlužíš jednu kritiku, jsem se právě mrknul na Cestu a nemáš tam odůvodněné 4*(i když mě to zrovna nevadí:-)

pD: Už jsem proti tomu zkoušel bojovat, ale je to jako házení hrachem po zdi.

Uživatel úrovně 0

Řikals bod..

Abych nespamovala..Svátek má Čeněk..

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Kdo mluvil o repce?

Abych nespamoval - dnes je 19.7.2006 svétek má... určitě někdo důležitej. Přeji pěkný zbytek več.. noci. ;)

Uživatel úrovně 0

Alfik: Jsi línej neschopnej povaleč a ještě k tomu hloupej..hehehe!(víš jistě dobře proč, neschopný povaleči..)

Dostanu tu repku?..:-))..

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Tak a ted se všichni vysmějeme brigádnici Írime a brigádníkovi Mattovi.
Ha, ha, ha! Bavte se tam. ;-)

Kdo se do mě pustí, že sem línej a neschopnej povaleč má bod!

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Dradol:
Molhl bys mě nějak (klidně do pošty) vysvětlit, proč píšeš k dvaceti příspěvkům kritiku typu tapeta?? (tj."dobrý", "docela dobrý", "nic moc" atd...)

K čemu si asi myslíš, že Ti to bude? A hlavně, k čemu si asi myslíš, že to bude autorovi?

abbé Faria:
Zřejmě sem měl to štěstí a nepoctils žádný můj článek svojí kritkou.
Pokud si autor (vidím dle statistik, že ano), sám musíš dobře vědět, že kopírovat k diskusi bezduchý kecy je absolutní donebečnějící prasárna. No a co, že příspěvek má nízké hodnocení, nebo dokonce i nízkou kvalitu? Stále se jedná o diskusi, ne o nástěnku na tapety k nahnání statistik...

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Dradol: o nekvalitní kritiky naši autoři rozhodně nestojí.
Ad anketa: ptal ses již na dvou místech v Putyce, a mé vysvětlení považuji za opravdu dostačující. P.S. Za nekvalitní kritiky a střílení od boku se zde strhává reputace; po získání určité mínusové reputace je pak uživatel smazán. prosím, přečti so POŘÁDNĚ Dračí manuál.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Alcator:
Přiznávám se, že to nebyli úplně kvalitní kritiky spič neěco jako super a takoví ale rozhodně jsem to nekopíroval :D

Uživatel úrovně 0

pD: Nejdřív se podívej na moje kritiky a pak suď, ono to může být inspirující, i když Mozarta k tomu puštěného nemám, sám jsem tvořícím uživatelem.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Zajímalo by mne, zda milý abbé považuje za dobré i další zhovadilosti podobného rázu, jen tak, čistě ze zvědavosti...

abbé: Kvůli lidem jako jsi Ty se stahují autoři z rubrik. Vědomí, že se s něčím párám dny/týdny/měsíce a pak to někdo ledabyle projde (a poslouchá při tom mp3, aby se náhodou nemusel moc soustředit) a naseká svoje stupidní hodnocení, je zdrcující.