Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Fergus

Uživatel úrovně 0

ASP uvádí:

GAMECON 2006

V hlavních rolích: Uživatelé dračího doupěte

Pravda je tam venku...

Ikonka uživatele Gabriel_reaper

Uživatel úrovně 5

úžasný jak lidi koážou kritizoval lidi o kterých nic neví...

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Stůl Might and Magic a Heroes of Might and Magic (ID 308) má novou nástěnku, budu rád když se nejen na ní příjdete ke stolu podívat. ;)

Uživatel úrovně 0

Krotitel: Buď slušný, nebo Alcatora naštveš a registraci ti nepřijme !!

Uživatel úrovně 0

Je v cizině.

Krotitel

Stalo se něco s Alcatorem? Už se víc jak 24 hodin nepřihlásil. Co když se vypařil před monitorem?
Možná to s ním kleplo, jak pořád žil u bedny.

Uživatel úrovně 0

Třeba jsem i já doufal, že to, co jsem psal, si k srdci vezmou i jiní...
Ale tohle nikam nevede, dál jen poštou...

Uživatel úrovně 0

Třeba jsem doufal že to pochopí věčina lidí co sem "přispívá", a zamyslí se nad tím co sempíšou.

Uživatel úrovně 0

Nechápu, jak někdo může někomu připomínat, že má použít poštu, a sám to napíše také do Fora... to mi fakt neleze na můj tupej mozek.

Ikonka uživatele Emiel

Uživatel úrovně 0

Lord Alfík:
Právě si se jím stal. Byť si jim to naznačil velice taktně :-))

Uživatel úrovně 0

Ne, já nebudu pan učitel co vám řekne, že existuje pošta....

Uživatel úrovně 0

Nepřipravujete někdo něco do MS pro válečníka?

Uživatel úrovně 0

Velká písmena mám rád...Dradol mě jenou tak namíchnul, že celá pošta byla velkými písmeny:).

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Studna: Pokud se nepletu, tak tvoje registrace, nebyla schválena kvůli uvedení ednopísmenného přijmení, což tu Alcator vysvětloval.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

A Zaara většinou znamená rejpy do gramatiky místo pomoci...

Uživatel úrovně 0

Já LGho jednou natřel. :-)

Arfandix: Nekaž Alkýho výuku! :)

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Velká písmena znamenají jen to, že dotyčný buď drží celou dobu Shift, nebo má zapnutý Caps Lock.

Uživatel úrovně 0

Studna: VELKÝ PÍSMENA značí řev a nevím jak Ty, ale já se z uřvanci moc nebavím. Co jsem slyšel, tak jsi měl jako příjmení jen jedno písmeno, což není možné. Zkus to znova a dobře čti, co se po tobě chce..

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Keydža: To už říkáš po několikáté, moje rada: radši se s ním nesázej :D...

A vyhráls to vlastně už někdy? Porazil tu někdo LG v kulečníku?

Uživatel úrovně 0

E-mail už nepřihlášení nevidí a dávat si do ICQ někoho koho absolutně neznám, by mi bylo doscela prosti srsti...