Dradol: Vžiď říkal že rádce nemá. Tak jak by se nějakého mohl zeptat.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Dodatek k jinak vyčerpávající odpovědi: Jakmile jednou zaškrtneš, že nejsi nováček, již to nejde vzít zpět... rozmýšlej dobře.
Krev: Rádce ti odpoví na tvé dotazy, pomůže ti, když potřebuješ. Jestli chceš získat rádce je to snadné, klikneš na uživatele, najdeš si někoho kdo je rádce a napíšeš mu prosbu, jestli by se nestal tvým rádcem (doporučuji ti slušnost), takových to rádců pak můžeš mít několik.
To, že jsi nováček znamená, že jsi tu nový a podle toho se k tobě lidé chovají. Může to být výhodou, některé věc ti tolerují, zase to ale může být nevýhodou, jsi prostě nováček. Statutu nováček se můžeš snadno zbavit, je ale lepší počkat, než budeš opravdu připravený. Klikneš na nastavení, rádci a nováčci a nastavíš si, že již nejseš nováček. Jak říkám, nejprve to uvaž.
Doufám, že jsem ti to objasnil. Dradol
Chtěl sem se pouze zeptat, ve statistikách mám že jsem nováček a že nemám rádce. Má pro mě nějaké temná stránky?
Andros: JÁ jsem většina uživatelů tohoto serveru :)
LG je mistr v kulečníku!
Keydža: tu už sa dostávame k otázke, akáže väčšina ma to volá "Huhla" :-)
Zdravím.
1863 - to je ID číslo již vzniklého stolu. Jestli je někdo z vás původem z východních Čech, tak at se přijde podívat. Vítáni jsou i ti, co mají možnost "neomezene" cestovat po naší vlasti. (režika)
Náhodou, nechce se někdo zbavit Game Boye Advance a hry PoKéMoN Saphire, případně FireRed nebo LeafGreen? Já jen že to sháním. A pokud by někdo levně nabídnul...
Pište do pošty...
Anó! Quicci vyslyšel mou prosbu a dal si sem tu nejkrásnější ikonku křečka, jaká může být :DD
Andros: Ale taky bchom mohli přejmenovat tebe na Huhlu... ty víš proč :)
LG je mistr v kulečníku!
na SlavCone http://slavcon.tolkien.sk/ ktorý bude v Bratislave v polovici októbra sa snáď rozbehne Open Gaming, na ktorom ste všetci vítaní.
ak má niekto chuť PJ/DMovať, nech sa zapojí do diskusie na
http://forum.rpg.sk/viewtopic.php?t=300
Keydža: Nebylo by lepší, přejmenovat "Alcatora" na "Alkýho"? Jelikož to to většina píše bez "cator" a namiesto toho píše "ký"... :)
Nebylo by lepší, přejmenovat "Fórum" na "Forum"? Jelikož to to většina píše bez "ó"... :)
LG je mistr v kulečníku!
Má reakce na přízpěvek:
"POSLOUCHEJTE PROSÍM... BYL MI POSLÁN E-MAIL VE KTERÉM BYLA ZAMÍTNUTA MÁ REGISTACE NA TENTO SERVER... MÁ PŘEZDÍVKA JE NESMYSLNÁ. JMENUJI SE STUDNIČKA A KAŽDÝ PRŮMĚRNÝ ČLOVĚK BY MOHL POCHOPIT PROČ MÁM PŘEZDÍVKU STUDNA. ALE MÉ JMÉNO JE PRÝ TAKÉ NESMYSLNÉ... ZNÁM ČLOVĚKA CO SE MENUJE JAN BUZÍK. POCHYBUJI ŽE BY SE REDAKTOŘI *UKLIKLI* DVAKRÁT NA TOM SAMÉM ČLOVĚKU, NEBOŤ TOTO SE MI UŽ JEDNOU STALO. VÁŽENÍ FANOUŠCI DrD RÁD BYCH SLYŠEL VÁŠ NÁZOR V TÉTO VĚCI. DĚKUJI STUDNA."
Tvou žádost jsem zamítla já, což je uvedeno v mailu. Vysvľtlení je jednoduché: Do žádosti jsi uvedl, že tvé příjmení je "S" nikoli "Studnička". Vzhledem k tomu, že jméno "S" neexistuje v ČR, zamítla jsem žádost z duvodu nesmyslného jména - přesně jak uvádíš. Pokud by tam bylo Studna (celkem mě zaráží, že to napíšeš veřejně do Fora, ale nikoli do registračního formuláťe, nebyl by žádný problém.
Maris.
OMG, se to tu s těma novýma stolama nějak rozjelo.
1890
BestiářBestiář je nový stůl v putice. Příde vám to jako téma na nic, tak se podívejte ke stolu, nebo na nástěnku, zjistíte, že o bestiáři se dá toho hodně co říct, ať už o bestiáři jako takovém, či o jednotlivých nestvůrách... Tak nezapomeňte 1890 - Bestiář
hyperhobit: Odreagování, kde je potřeba důvtip, odvaha...? Žádná krčma u bezhlavé saňe apod? To je výzva...
Labyrint Smrti
ID stolu: 1889
Zveme vás na těžké dobrodružství, ve kterém musíte projít těžkým smrtelným labyrintem, a hlavně:
přežít.
Ten, kdo projde, bude navždy zapsán do Síně Slávy .
Ten, kdo zemře, bude navždy zpamátněn v Knize mrtvých.
- Tak co, troufnete si?
hyperhobit
Oznámení o prodloužení diskuze v OChK
Jelikož si někdo stěžoval, že nestihl diskusi o Hrači DrD, je diskuze o něm prodloužena.
Více informací naleznete na nástěnce stolu.
LG je mistr v kulečníku!
Samozřejmě že jsem LGho porazil (porážím), ale on vyhrál jednu z mála velkých sázek... no nic, psát tuhle trapárnu za příspěvku budu do Vánoc.
LG je mistr v kulečníku!
1886 To je nvý stůl Magické předměty Vřele doporučujeme... Používáte magické předměty? Proč? Co zde ještě nezaznělo o magických předmětech zazní u stolu 1886....