KEydža: 9544, máš to tam v závorce ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Poprvé v životě jsem si nechal zobrazit všechny uživatele tohoto serveru. Jdu je spočítat, uf...
LG je mistr v kulečníku!
Antalen: kdo chce pomoct, pomoci se mu dostane, např. i anonym má přístup k Uživatelům dke má důležité informace jako je E-mail nebo ICQ ;)
Chtěl bych vás upozornit na jeden malý problémek. Tady ve fóru je omezen počet anonimních příspěvků, což schvaluji, když se někdo nepřihlášený chce na něco zeptat tak má jít na chat. Dobře, řeknete si to je přece v pořádku. Ale většinou se stane, že v místnostech, kam hosti smí nikdo není, tudíž jim nemá kdo poradit. Myslím si, že by se tento problémek měl nějak vyřešit.
Studna
Pokud si dotyčný redaktor toto přečetl, tak tě snad příště schválí. Pokud si vzpomenu, tak si tě v dračí líhni vemu jako nováčka.
Jinak - velká písmena nejsou nutná. ;-)
MW: Tady si toho všimne více lidí než v putyce, ono zase ne tolik lidí ho zná...
POSLOUCHEJTE PROSÍM... BYL MI POSLÁN E-MAIL VE KTERÉM BYLA ZAMÍTNUTA MÁ REGISTACE NA TENTO SERVER... MÁ PŘEZDÍVKA JE NESMYSLNÁ. JMENUJI SE STUDNIČKA A KAŽDÝ PRŮMĚRNÝ ČLOVĚK BY MOHL POCHOPIT PROČ MÁM PŘEZDÍVKU STUDNA. ALE MÉ JMÉNO JE PRÝ TAKÉ NESMYSLNÉ... ZNÁM ČLOVĚKA CO SE MENUJE JAN BUZÍK. POCHYBUJI ŽE BY SE REDAKTOŘI *UKLIKLI* DVAKRÁT NA TOM SAMÉM ČLOVĚKU, NEBOŤ TOTO SE MI UŽ JEDNOU STALO. VÁŽENÍ FANOUŠCI DrD RÁD BYCH SLYŠEL VÁŠ NÁZOR V TÉTO VĚCI. DĚKUJI STUDNA.
pD: Máš pravdu :-)
Laitainë: Řekl bych, že mohou být v Putice? Není důvod proč by být něměli.
Magické přeměty 1886 Diksuse na téma magické přeměty, artefakty a přeměty od alchimstů... Doufám, že se budete bavit...
Tak přiďte těšíme se na vás... 1886
Plž: Mohou být maximálně v putYce.
Měli by být v putice ale takhle jsou alespoň na chvíli více vidět a tady to místní debatě nevadí.
Ehm... Neměli by tyto reklamy být spíš v putyce?
Stůl "Reklama na vlákna v Moudré Sově", id 1600. Mimochodem, není to náhodou napsáno přímo tady nahoře na fóru? :)
MW
Patrick: A kde jinde bys to měl připravovat? :o)
(krom toho to vlákno máš špatně pojmenovaný, což bude pár lidem vadit)
A já prosím o kritiku:Dílna-Trpasličí výprava
Připravoval jsem to doma.
Byl bych vděčný kdyby ste se mrkli do dílny na Bestiář-Upír-Verze 1.
Děkuji.
//Napravím :-) Jinak se juknu.
Už dlouho tu nebyli žádné nové dovednosti, možná to teď naprvím: Dílna: Dovednosti - Sklářství Prosím o krtiku...
Kupuruma: a nemyslíš, že je to logické?
Když si to vezmeš, tak co je nejméně svázáno pravidly a v samotných "zlatých knihách" jsou jen příklady? No ano, jsou to právě předměty. Fantasie ohledně artefaktů a magických zbraní je nezměrná. Naopak hraničář má tolik omezení a je tak nešťastně udělán (zamysleli jste se někdy, zda v nějaké knižní sérii existuje pravidlový hraničář?), že vymýšlet cokoliv nového je dosti obtížné. A kouzelník - Suk měl bohužel při zamítání jednoho mého příspěvku pravdu, když řekl - "na stejný efekt bych použil jedno z mých tří nejoblíbenějších kouzel" či něco podobného. Opravdu tomu tak je - v pravidlech je několik ultrauniverzálních a velmi silných kouzel - jak tedy udělat nové, aby bylo použitelné a ne přesílené?
Ne, ono to není jen samo od sebe. To, proč některé věci převažují, má vždy důvod.
Kupurama: A někdy moc kecáš :D :D