Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Nejvtipnější na tom fóru je, že se tomu směji já, můj o pět let starší kámoši a i mladí kluci ve věku 12-14 let.... A jsem si jistej, že každý něčemu jinému.

:D :D :D

Uživatel úrovně 0

jj je to užasný

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Nejvtipnější na tom seriálu je, že se tomu směji já, můj o pět let mladší bratr a moji o dvacet let starší rodičové... A řekl bych, že každý něčemu jinému.

Uživatel úrovně 0

Ty to taky sleduješ. Je to supr serial.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Díval jsi se za lednici? Když něco nemůžu najít, je to skoro vždycky tam!

(Červený trpaslík, Kocour)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Chybí tu 26 uživatelů na definici slova definice.

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Ani definícia to podľa mňa tak celkom nie je.
Skôr výrok.
Každopádne si tu s ním narobil teda riadny "frmol".

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

tvoja definícia?
nie

Uživatel úrovně 0

co myslíte ?
vtip, to jako ta moje definice ?

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Andros: Ten vtip není jedinou součástí mého příspěvku; je tam pro ilustraci, doplnění. Podstata je v něčem jiném. Dráček to, co přidal, nejprve uvedl na Chatu, kde to moc veselí nevzbudilo, tak to dal sem...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Andros: Neřekl bych, četl jsem jej už někde na netu.. akorát narážel myslím na jiný server.

Krev: No, to jsem rád, že moji a Alcatorovu abstrakci považuješ za nepočetnou, ale věř, že se spočítat dáme :-)

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Alcator: ty si ten dlhý vtip vymyslel sám?

Uživatel úrovně 0

Alcator: Protože píšu obecně dbvoum lidem, konkrétně tobě a Dilvishovi...tzn. není to osobní rozhovor ale mluvím k určité nepočetné skupině jako k celku. Navíc tedy jak už jsem podotknul ať si sem píše kdo chce co chce, když to bude v mezíéchy slušného chování.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Malý Dráček: ALe takhle to nefunguje ;)

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

No ne, slavím tu mé 1. výročí. Uběhlo to docela rychle. Bohužel, má aktivita už není taková, co bývala. Snad se to zlepší...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Vítej na internetu. Teď už jsi velký kluk, který umí používat Copy a Paste. Příště se naučíme uvádět u citátů zdroj.

Uživatel úrovně 0

Malý Dráček: DEFINICE UČENÍ: čím víc se toho učíš, tím víc toho víš, čim víc toho víš, tím víc máš zaplněný mozek, čím víc máš zaplněný mozek, tím víc toho zapomeneš, čím víc toho zapomeneš, tím míň toho umíš, TAK PROČ SE VLASTNĚ UČÍŠ

Uživatel úrovně 0

Protože chce aby si toho ostatní všimli, jeho diskuze. Aby měl příspěvek ve fóru, stejně jako teď já. Protože si neuvědomuje že si navzájem odporuje :))
jako teď já :D jenže mě je to jedno

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

Reč neslúži na relevantné dorozumievanie v kolektíve, ale je základné potreba každého jednotlivca.
Alebo, človek sa nepotrebuje dorozumieť, človek sa potrebuje vykecať.