Boreas: Jméno autora toho díla ti může prozradit na slušnou žádost deshi, případně může přeposlat tvůj vzkaz pro daného autora, když ho o to slušně požádáš.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Zatraceně, přijde mi to tady jak po moru.
Keydža: Opravdu? TO je škoda. Ten stůl se mi líbí..
All: Mrkněte se do Dračá líhně, někteří nováčci v oddělení, Co budou posouzeni nyní, dosáhli už 100 hodin, co mají být nyní posouzeni.. :)
Takže tento týden se rozběhla pravděpodobně poslední diskuze u stolu Obdivujeme, chválíme, kritizujeme. Užijte si to... :)
A noví přicházejí.
oči plíživé: Hej woe, nikam nechoď. Nevim co to je za módu...pořád někdo odchází.
Měl bych se ptát proč to dělá...?
oči plíživé: Ale nic, sbohem, měj se krásně a vzpomínej na nás v dobrém.
Je konec, já odcházím, se všemi se s láskou loučím. Sbohem.
Vyhlášení
vyhlašuji výsledky našeho dobrodružství v putyce, v "Labyrintu smrti".
Náš hráč "oči plíživé" se bezdůvodně a hanebně probodl dýkou. Proč to udělal?!
Nevím, kam to napsat jinam, tak mě omluvte. Prosím, mohl by se mi ozvat tvůrce dílka "Boj beze zbraně", které již tak dlouho leží v čekárně, do pošty?
Děkuji.
To že řekl grim? Cheché, ten klučina se nezdá.
Jednou psal grim, že forum vzniklo od slova "fór". Začínám tomu věřit. :-)
Já sem se poznal ve všech těch 216 lidech, hlavně v tom poslednim:)
Nevíte náhodou někdo, jak vyměnit kolo od auta? :-DD
--myslím, že ten Alcatorův vtip nám eště chvilku vydrží
Hehe, to bych byl já...už jsem je chtěl ke stolu odkázat, ale pak sem si řekl, vem to čert...on už se někdo najde. Btw jakou rukou vyměňujete žárovky, pravou nebo levou?
Proč tam nebyl žádný uživatel "Dělající si srandu z ostatních uživatelů"?
Snakes on a plane? Mnohem horší... Noobs on a forum!
Krev: "19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách."
...díky, už zbejvá jneom 18. :))
Malý upírek:
hlavné je, ak sa smejú ostatný :)
547 je id stolu který má jako téma červeného trpaslíka. Jen by mě zajímalo proč někteří moralisté na fóru nesměřovali své příspěvky sem.
Nejvtipnější je to, že já se vůbec nesměju...