Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Ano, tak proč jsi to TY psal sem? :-)

Uživatel úrovně 0

Ale já to chápu, mě také několik věcích psaných do fóra vadí - dalším 10 uživatelům zase ne. Proč bych se tedy měl ozývat? Abych tu vyvolával rozbroje, abych utvářel server podle své chuti, abych si připadal skvělý když někoho nevybíravým způsobem poučuji? Nic takového nemám zapotřebí a kadžý kdo ano, vpravdě řečeno, je u mě větší ubožák než ten koho peskuje i přesto, že má třeba pravdu. Jde mi o formulaci. Pokud někdo shledá příspěvek někoho jiného za nevhodný nebo mu na něm něco nesedí, má mu to napsat do pošty, protože se to týká pouze jich dvou, né mě.

Uživatel úrovně 0

Alcator: No, dalo mi to zabrat, ale největší sympaťák je ten poslední - bezesporu.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Víš, Krvi, třeba jsou ti lidé frustrovaní, protože nevidí žádné zlepšení... Trápí je, že sem někdo dá osmkrát reklamu na svůj stůl, který během měsíce už poosmé změnil téma, a v sedmi z těch osmi případů zblbne buď IDčko, nebo název, nebo nafláká příšerné hrubky... Prostě jsme citliví každý na něco jiného, někomu vadí, když lidi píší Putyka s měkkým i, někomu zase, když někdo stylem "Jak se máš? - Dobře - A jak ty - Taky dobře" diskutuje v Putyce o rubrikových tématech bez špetky erudice... A občas prostě každého popadne amok a potřebuje to vykřičet do světa...

A pak to tady končí po vzoru následujícího vtipu:

Kolik uživatelů nyxu je potřeba k výměně žárovky?

Přibližně 216

1 uživatel k výměně žárovky a k tomu, aby napsal příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.
14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.
7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.
1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".
2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".
7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.
5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.
3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.
5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".
2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".
15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.
19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.
53 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".
11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.
36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.
7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.
4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.
13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".
5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.
4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".
1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.
1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.

(Poznámka: nyx.cz - diskuzní server.)

Uživatel úrovně 0

Pokud by jste se bavili o svých tématech, která třeba konrétně mě nezajímají, bude mě to vadit mnohem méně, než když se tu naestále bude probírat k čemu slouží fórum, co tu kdo napsal špatně + připomínky uživatelů psychicky masturbujících nad tím, že díky vému levelu jsou nedosažitelní a mají tudíž právo poučovat ostatní.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

gal: To, že upozorňuji na nová témata není spamování

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

*velmi široký úsmev*

Uživatel úrovně 0

No, tak já tu zas tak blbě nespamuju, jak Dradol.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

gal, Goran: Zrovna od Vás ta poznámka sedí :)
Salmar: *úsměv*

Uživatel úrovně 0

Taky, že není!! =)

Uživatel úrovně 0

Nevím já už sem si myslel že tu žadne forum neni.

Uživatel úrovně 0

Salmar: Musíš jít ke stolu Reklama nejen na stoly v putyce.(ID-1349)

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Jak se odsud dostanu na forum?

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Je tu hodně reklam na stoly v putice, tak já také nezklamu...

Nové téma stolu Magické předměty 1886

Složitost magických předmětů</h3>
- Jak vytvořit dobrý magický předmět
- Jak je pro postavy složité používat magické předměty
- Jak je pro vás jako pro PJ, hrát dobrodružství, kde hrají důležitou roli magické předměty, nebo má prostě nějaká postava nějaký ten artefakt…
- Vše na styl jak složité mohou být magické předměty…

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

vesmírní pidimužíčci s tyčovkama proti šermířům...
hm....snorchý, to by mohla být sranda...

Uživatel úrovně 0

Naprosto nestydatá, neslušná, bulvární a vymývající reklama...

ID 1100
Název tak dlouhý a sprostý, že ho raději nebudu psát.

Téma
Podle čeho máte ,,ty druhé" rádi?

Způsob řešení: Dle vlastního úsudku

Vítáni jsou všichni, s úsměvěm nekritičtí, nezakomplexovaní, iracionální jedinci. Jednou vás dostanem...
a pak vás už nepustíme!

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Nové tema stolu bestiář
1890
Nemrtví v bestiáři

...Přichází nemrtvý, střestese. Spaste duši! A bojte se... - Toto téma se bude asi překrývat s tématy jiných stolů, ale stačí aby jste tu něco obecně řekli
- Jak se vám líbí nemrtvý v bestiářích, co se vám líbí a nelíbí
- Máte nějaké vlastní nemrtvé
- Dáváte nemrtvé k nekromantům a mágům, nebo i samostatně
- Jaké máte s nemrtvými zkušenosti.
- Vaše vlastní zážitky… - Přijdte si pokecat o nemrtvých ke stolu bestiář

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Prosím kritizujte mi dílo v moudré sově: Moudrá sova - Dílna - Dobrodružství města
díky

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Opovržení je přesně ta emoce, kterou cítím při čtení příspěvků ve fóru už dlouhou dobu - alespoň většinou. A nestydím se svoje emoce projevovat.

(nehodlám tu diskutovat, pokud mi něco někdo chce, mám poštu)

Ikonka uživatele Quicci

Uživatel úrovně 1

Dilvish, na tom čo hovorí Krev niečo bude...