Gabriel_reaper : ne kazdy zna "fakta", nemluve o tom, ze nektere veci zni tak neuveritelne ze je obcas lepsi videt na vlastni oci.
Tak omluv nas neznale, ponizene se omlouvame.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Jo z druhé světové se katanama sekaly i hlavně americkejch kulometů.
Lord Jelerak: a co je na tom tak zvláštního...
každej člověk který zná fakta by ti tohle pověděl i bez videa...
Zdenál: Ano stíhán za to s největší pravděpodobností nebudu, ale nechci být zloděj. Obzvlášť ne na tomto serveru. Ale až autor toho dráčka řekne: "Dej si to tam" Váhat nebudu!
Pre priaznivcov japonska a vobec zbrani katana vs naboj s pistole....to je sila....: http://video.google.com/videoplay?docid=-3818187790122256202&q=Ka tana+bullet
Nebudu citovat přesně, ale vzhledem k tomu že je hrdlořezovi 14, tak i kdyby za to byl trest smrti, tak mu to muže byt jedno.
Maris: Takže autor mi také může věnovat dráčka s autorskými právy?
HN: obecně, pokud toho dráčka někdo věnoval pro tento server, pak server má již taky částečně autorské práva, stejně jako na věci zde uveřejměmé.
A můžu toho dráčka publikovat s tím, že budu mít souhlas od autora a tam, kde publikován bude, bude napsáno, kdo je autorem?
Pokud ano, kdo je autor toho dráčka?
pD: Hádal bych se. Jakmile někoho přímo poškozuješ a on se ohradí, většinou se to řeší. Ten rozdíl je tu větší než u pirátění softu...
Almad: Krev asi naráží na rozdíl mezi povídáním v zákoníku a suchou realitou.
Krev: Hmm, můžu poprosit citaci? Nemám teď po ruce zákoník, ale mám dojem, že tam postihy definované jsou.
Edax : To je snad ale jasný ne? Jsou věci, které se nepíší..
Gurni: Viz pomocný stůl OChK...
Almad: Nutno dodat, že pokud ho někdo použije, žádný postih mu nehrozí - to jen tak pro morálně méně pevné jedince.
kaski: A ještě doplň, NEbuďte máčky a hlasujte pro mně... :)
Nebuďte nikdo máčka a pojďte hlasovat ke stolu "Soutěž o nejlepší ikonku"
ID strolu nějakých 1804..
Nesro: Jesti tím myslíš to, zda je dílo volně k použítí tak není, jako jakékoli dílo je chráněno autorským zákonem.
Mám dotaz, za který mě možná ukamenujete:
V základním skinu, jak je nápis Dračí Doupě, máte doma draka? A je tam vedle ten dráček, je na něj copyright (c)? Chtěl bych to vědět. Pls
očka: sbohem.....měj se fajn
Keydža: a-a-a-a-a japato? :-o