gal: Jsem zlej, protože tě chci přesměrovat - tvou diskuzi. Nejsem z těch co to dělá, protože vím že fórum už je prostě takové.
Tohle myslím jako radu. Navštiv stůl "Brno" v sekci KLANY-KLUBY-SEKCE-KLIKY-KOMUNITA v putyce. Tam se to neztratí, navíc se vsadím že tam určitě takové návrhy jsou a byli a realizují se ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Hrdlořezu, doufám že nás budeš na fóru pravidelně informovat o každém upšouknutí kolem dráčka do budoucna.
Dostal si zákaz od Almada, takže nemůžeš :-)
Krev: Takž dráčka můžu použít. Však: pro nekomerční účely a s tím, že dole třeba bude:
>hr< (nechi dělat binec)
Dráček: autor Kubz <a href=http:www.dracidoupe.cz>DraciDoupe.cz</a>
?
Ahoj všichni z Brna co chcete hrát drd, ale né online. Ti kdo mají zajem ať mi písnou do pošty. Na čase a dni se domluvíme.
Omlouvám se adminum, ale v seznamce nikdo nereaguje.
Však si vzpomeň, Maris, jak sis prolistovávala tu obrázkovou kámasútru... Koukla ses na obrázek a řeklas: "Páni, to jsem nevěděla že je tohle možné..." :-)
Maris: Řekl bych že ano.
Maris: No ba že je.
Krev: nicméně - je obrázek informace? .
Dilvish: Trochu sem se na to teď podíval a zjistil jsem toto:
1) Uživatel smí použít inforamce volně uvedené na internetu pro nekomerční účely.
2)Nesmí je nijako upravovat ani očesávat.
3)V případě přímeho zákazu od autora je vuyžít nesmí
4)U zveřejněné informace musí napsat copyright s odkazem na domácí stránku (odkud byl materiál převzat)
http://www.nkp.cz/o_knihovnach/AutZak/Index.htm - Tohle je první odkaz, který na mě vyblil google. Autorský zákon (znění je ovšem bez záruky). Enjoy!
Krev: Vše uveřejněné na internetu spadá pod "kopyrajt" a to i v případě, že to u toho není napsáno - zjišťoval sem si to, když sem si nechával dělat stránky.
Almad: "Pokud někoho poškožuješ" - to je důležité, ukradením tohoto loga žádná škoda nevzniká. Navíc tedy bych řekl že se na něj žádné právo nevztahuje...věci které nemáš patentované, na které nemáš licenci se nadají pokládat za tvůj výtvor.
No čo je natom zvláštne chodil si niekedy na Jaido ? Laebo snáď si počul prednášku slovenského prp. českého výrobcu týchto mečov ? Asi nie lebo potom by si vedel že aktany sú krehké (ehm) taký stret s bastardom by katanu zničil..pravda ten bastard by bol na dva kusy......okrem toho si všimni, že náboj bol rozkenutý a nie roztrieštený....omg
Medovina: Autor dráčka Kubz, byl ode mne kontaktován :) Jedná se jen o dráčka a ne o celý banner.. ,)
Protože vojáka vystřídá další, ale zneškodněnej kulomet se střídá hůř.
Proč by někdo sekal hlavně kulometům? Proč nesekali rovnou hlavy vojákům, kteří ty kulomety obsluhovali?
zdenál: leda prdy a ne americke kulomety. katany za 2. svetove pouzivala americka namorni pechota. takze sekaly hlavne nemeckejm kulometum. pokud nevis tak japonsko nikdy nebylo dobyto a pochybuju ze by nejaci vojaci na ostrovech v tichomori mely katany. leda tak kuchynske noze a stema jde horko tezko ufoknout ocelova hlaven kulometu
Hrdlořez Nesro: Nie som si istý ale:
- ak chceš komplet celý bener ( aj s odkazom na stránky dračídoupě.cz - tak zdrojový kód nájdeš niekde na tomto servri a zobrazíš pomocou neho celý benner aj s odkazom - čo je povolené.
- ak chceš len toho bieleho dráčika - ( ako grafiku niekam ) - ten by mal byť pod ochranou práv a teda svojvolne ho použiť nemožeš ( musíš mať na to odobrenie od serveru a autora ( záleží na vzájomných vzťahoch a podmienkach )
Zdendál: ano, pokud zrovna nestřílely ;))