Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Rád bych upozornil na svůj předchozí příspěvek, to by se vám líbilo, kdyby jste čekali na registraci a po zaslouženém přísloví: ,,Kdo si počká, ten se dočká!"
Jste si počkali, ale nedočkali. Nevím jak vám by se to líbilo, ale mě by se to setsakra nelíbilo, já osobně měl štěstí, že jsem si počkal jen o hodinu déle, ale co kdybyste se nedočkali vůbec?

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Upozornění: stůl toho typu , jako navrhuje abbé Faria (pro ty co mně nesnáší) tady byl, ale je smazán. Nebudeme podporovat takové stoly - jeden RING!!! stačí až-až.

-- šenkýřka

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

abbé: Příslušné stoly na vyříkávání osobních sporů už existují - jak ty, kde je kritika konstruktivnější ("myslím, že bys neměl zamítat díla kvůli gramatice, protože ..."), tak ty, kde je kritika spíše flejmovatější --> RING. Krom toho ke kritice mé osoby lze navíc použít stůl o redakci, sekci v Moudré Sově (na výskyt kritiky tam navíc bude kritizovaný okamžitě upozorněn moderátory Moudré Sovy, které tímto zdravím).

Uživatel úrovně 0

Dračí líheń:
Jednomu mému friendovi nebylo zasláno heslo, nick je runak, emailová schránka je godday@centrum.cz
prosím o zaslání hesla na tuto schránku.
Keydža: Proti jsou protiřeči pořád, pokud možno, tak budou i v příštích dnech, tento stůl by jim umožńoval komunikaci s Alkým a debatu o tom s čím nesouhlasí, možná by se to hodilo do pošty, ale měla by to být spíše diskuze na úrovni, tak jsem to myslel.

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Pojďte si všichni - každý uživatel - založit svůj vlastní stůl "Kdo nenávidí moje ID, ať mi to řekne na rovinu", podle receptu abbé Farii.

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

abbé Faria
Tedy, jaxi jsem tvůj příspěvek nepochopil a myslím si, že je dosti hloupý (mírně řečeno). Lálo, vysvěli mi to...

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

To se může i bez stolů a očí. :)
Alký prostě jen pozval ke stolu, kde se o něm diskutuje a dal všem, kteří se k němu nevyjádřili možnost, aby tak udělali a klidně řekli i negativní názor, který by Alkýmu mohl pomoci přehodnotit některé jeho postoje.

Uživatel úrovně 0

Alcator:Dej si bacha na později příchozí uživatele, kterým se nebudeš líbit, já bych to vyřešil tak že bys mohl založit nový stůl: Nenávidíte Alcatora, proč, vyříkejte si to s ním z očí do očí.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Máte jedinečnou příležitost zajít ke stolu Obdivujeme, chválime, kritizujeme a vyjádřit tam veřejně své názory na mou virtuální či reálnou identitu.

Pokud by se někdo obával, že by mohl být nějak perzekuován za vyjádření nesympatií, určitě se můžete obrátit na správce stolu, aby váš názor přidal "za vás".

Uvítám, když si veškeré problémy vyříkáme "takhle hezky naráz", připadá mi to lepší než každoměsíční výskyt nadávání na mou osobu ve Fóru.

Uživatel úrovně 0

Zitra budu v Praze, kdyby mi chtěl někdo dělat průvodce/kyni napište do pošty. Přijímám i nabídky do hostinců. Děkuji

Ikonka uživatele deshi

Uživatel úrovně 0

Jedna malá pozvánka, co mi přišla na mail, bohužel ji nevyužiji, tak třeba někdo...

Dovolujeme si vás pozvat na 12. knižní veletrh SVĚT KNIHY PRAHA, který proběhne od 4. do 7. května na Výstavišti. Otevírací hodiny pro veřejnost jsou ve čtvrtek 4. 5. 14.00 - 19.00, v pátek a sobotu 5. - 6. 5. 9.30 - 19.00 a v neděli 7. 5. 9.30 - 18. 00. VOLVOX GLOBATOR najdete v levém křídle, číslo stánku L 304.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Forum bylo promazano. V pripade absolutni potreby je k dispozici zaloha, dostupna v databazi.