Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

abbé: Poslechni Skorpa, často má pravdu... :-D

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Skorpion
On to byl ve skutečnosti velký skok pro ameriku, nikoliv lidstvo. :-)

Ikonka uživatele Alanil

Uživatel úrovně 0

Skorpion:
Pýtal som sa na to už nášho fyzikára, a ten mi povedal, že je to nemožné, lebo pri výskoke totiž planétu odlahčíme a hneď nato na ňu narazíme. To by sa malo vynulovať.
Neviem, či je to tak, lebo mne to pripadá, že pri výskoku je od seba odrazíme a potom na nu ešte aj dopadneme. Ale, fyzikár je on...

Ikonka uživatele Findred z Celenu

Uživatel úrovně 0

Díky moc všem za zajímavé tipy. Kouknu se na ně.

Jestli snad někoho napadne ještě nějaká volně šířitelná hudební skupina a nebude mu proti srsti mi to napsat do Pošty, budu rád. ;-)

S pozdravem

Findred z Celenu

Ikonka uživatele Skorpion

Uživatel úrovně 0

Chcete zastavit oteplování planety? Chcete zastavit zvětšování ozónové díry? Stačí udělat jednu věc.... vyskočit. Více si přečtete v kratičkém odstavci na:
http://www.worldjumpday.wz.cz/worldjumpday.html
Pama tujte: Bude to malý krůček pro člověka, ale velký skok pro lidstvo!
Jen jeden výskok...

Skorpion

Uživatel úrovně 0

anarion: Tento server nepodporuje nelegální šíření hudby ani jakékoliv jiné trestné činy či přestupky. Smaž to, prosím...

Skorpion

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Findred z Celenu: Ps. Ovšem asi to nebude volně šířitelné.

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

Findred z Celenu: No, dobrým příkladem je skupina Era. Dyžtak mě můžeš napsat.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Ad schvaľovanie - ak zadal "runak" heslo správne - touto dobou ho už má na maily. Schválený bol. Nebudeme posielať jeho heslo inému užívateľovi - byť by jeho pohnutky boli sebelepšie - ale samozrejme takýto užívateľ može napísať mne, alebo deshimu, naše emaily sú vo výpise, a budeme to riešiť. Pokiaľ si napr. omylom zmazal mail s heslom (ale do našej databáze zadal správny e-mail), je možné použiť funkciu "Zapoměl jsem heslo" - a na e-mail príde nové, strojovo generované.

P.S. - žiadať o pomoc v takých prípadoch vo Fore je cesta nikam - ja som si ju všimla až po druhom upozornení - ono sa to sice volá Forum, ale dávno to slúži ako hospoda x-tej cenovej, kde konkrétny výrok je veľmi ľahké prehliadnuť - i keď máte dobrú voľu pomáhať...

Skúste používať adminské stoly v Putyke, kde je toto riziko minimálne - v tomto prípade by to bolo Admin - rádci a nováčci.

Uživatel úrovně 4

http://www.weytora.cz/index.php?lang=cs

Alespň většinou tam tihle brňáci nějaké ty ukázky měli.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Findred: Někdo tu kdysi odkazoval na
http://www.freemusic.cz/bard_songs/kapela_info.html

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Findred z Celenu

Tady určitě něco najdeš: http://www.geocities.com/sosnovec/

... pokud se ti nechce moc hledat, tak odkaz Skupiny hrající dobovou hudbu, Ergo tam určitě něco má :)))

Uživatel úrovně 0

Zdravím,

neznáte prosím někdo nějakou hudební skupinu hrající něco ve stylu středověké hudby, jejíž skladby jsou volně šířitelné (třeba jen ukázky na netu, potřebuji jen nějakou písničku na úvod dobrodrusžtví)?

Zdatnější mohou poslat do Pošty, ostatní klidně sem. Snad to do zítřka nezapadne (a snad vás do zítřka něco napadne... ;-)

S díky

Findred z Celenu

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Marsia: Taková neláska (perfektní slovo) se dá projevit různými způsoby, někdy přímo, někdy nepřímo...

LG: Myslíš, že ten spínač v tomhle stavu najde? : -))

Uživatel úrovně 0

abbé Faria: Poslechni LG, často má pravdu...

Skorpion

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Salmar: "Kdo nenávidí moje ID,..." Ehm, a počítá se neláska k ID jako takovému, používaného v "normálním" (normálním chápat jako rozhovor bytost - bytost, tedy ne bytost - stroj) hovoru mezi uživateli? :))))

Ikonka uživatele LG

Uživatel úrovně 0

abbé Faria: Hele, vem do ruky hřeben, odhrn si opatrně vlasy u leveho ucha a nahmatáš tam takové tlačítko... přepni ho z Off na On a pak si přečti znova co píše Alký... uvidíš, že to půjde.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

E-mail? Pročti si můj příspěvek zároveń pro Keydžu, tam je uvedená i emailovka, já jenom upozorńuji, že na jeho emailovku nebylo zasláno heslo!

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

abbé: Byl schválen v 19:15. A v 20:00 se jeho kamarád ptá, kde je e-mail? není to trochu zbrklé?

Uživatel úrovně 0

Maris: To víš, mi tě tady všichni tak moc nenávidíme a u úst se nám z tebe tvoří tak hustá pěna, že bychom hned po takovém stolu skočili. *usmívá se a vesele pomrkává*

Srnu Ti.

Fin z Celenu