anarion: Napiš mu poštou, přečte si to později.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
all: Pokud by někdo z vás, nekdy, někde ,kdykoli a kdekoli, přistihl na serveru uživatele jménem "smrťák", mohl by mu laskavě vzkázat, že se po něm ptám? On už bude vědět. Nejsem totiž na netu často a už velice dlouho mi uniká mezi prsty. Moc děkuji a pokud se vám podaří mu tohle říci, děkuji ještě jednou.
anarion
// ty už to diablo nehul :-)
Alcator: No neuklidnil si mě, Skorpionova sebevrazda se me nijak netyka. Ale svym vyrok si me jeste utvrdil v tom, ze chce spachat vrazdu na nekom jinem.
// ne, nebojte, ačkoliv si dal na ikonku slovo SMRT, nehodlá spáchat sebevraždu.
Děkuji Vám... za všechno.
Sbohem.
Skorpion
Otázka pro všechy
Co myslíte, je Čínská zeď vidět z Měsíce pouhym okem?
Odpověďi mi zasílejte poštou a já Vám budu poštou psát jesli je to správně nebo ne.
Koukni se, prosím, do "Tvůrci a redakce"
Skorpion
Kdo schvaluje nové dovednosti??? Díky
Vzkaz pro Shucka (jeho příspěvek smazán):
Oficiální errata jsou dostatečně inzerována v příslušném klubu (stole) o DrD+.
Považuji za PODSTATNÉ, aby nedocházelo k tříštění takto zásadních informačních zdrojů, protože pak vzniká nejednotnost a jednotlivé zdroje nejsou synchronizovány. Proto byl tvůj příspěvek smazán.
Je zde, prosím, někdo, kdož se vyzná v hrách na letní tábory? Budu tenhle rok poprvé vedoucí a nemám páru, co přichystat. Kdyby tu někdo takový byl, tak mocinky moc prosím, aby písnul do pošty (prosím ne sem)
Díkuje
Skorpion
Skorpion: No, když bys to rád viděl, tak si zaknihuj stůl Čundry...
Ovšem není tam tolik lidí jako na PC či GC, prostě tohle je menší srázek.
Přesně tohle bych rád v Aktualitách viděl.... možnost vidět více lidí ze serveru není k zahození. Je to ale věc názoru, hádat se nebudu.
Skorpion
Aktuality jsou od něčeho jiného. Tohle, předpokládám, je jenom obyčejnej čundr, jako byl noční pochod. Je na podobný úrovni, jako minulý sraz v Praze. Pokud má někdo zájem jezdit na čundry, určitě by měl sledovat stůl s tímto tématem. Není přece důvod to dávat do aktualit. Ty jsou od něčeho jiného.
FzC: Už to ve foru bylo. Nevím ale, proč to není v Aktualitách.
Skorpion
Almad: A kde to bylo psané? Takovým věcem to chce dělat reklamu mnohem dřív. Mimochodem, co Morava? Máme tu nějaké zájemce o pochody a srazy?
A když už jsme u toho, koná se další serverový pochod, více informací u stolu Čundry (190).
Vyrážíme zítra, účast zatím já a Pivoj.
//ne-tak-uplne-ot
Asi největší zdroj legální hudby zdarma je www.last.fm; po registraci můžeš poslouchat buď přímo ukázky konkrétních kapel, nebo skupinová a nebo tagová rádia (nebo i konkrétních lidí, ale to až v placeném členství); a právě tam je tag "medieval", kde by mohlo být, co hledáš - http://www.last.fm/tag/medieval , resp. lastfm://globaltags/medieval
No a už jde poslouchat i rádio návštěvníku tohoto serveru, lastfm://group/DraciDoupe.cz ...akorát vzhledek k neaktivitě většiny lidí je playlist dělaný převážně z toho mého a hitomi a je značně...nestředověký ,)
Anarion: Pokud se nepletu, i pár skladeb od Ery jsem potkala na internetu - pro Skorpiona, zcela legální stránky, zcela legální ukázky tvorby zveřejněné pro reklamní učely.