Mawgin - S těma zbraněma je škoda, žes to řekl tepr teď. Já sem nesehnal nikoho, kdo by mi pučil, tak sem si vyrobil takovou třasořitku sekeru :-D
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Tak dneska je pro vás ti kteří se nestihli přihlásit, vaše poslední šance dostat se na b5a.
A jako bonus když nemáte zbrane pujčíme. A to se vyplatí.
Hi folks,
môj skromný, malý, úbohý... webík je spustený; je už asi týždeň, ale teraz som opravil nejaké chybičky. Radšej nepozerajte zrojáky, lebo je to z časti vo FrontPare-i...
http://www.raynor.mysteria.cz
Thanks
Poznámka pro ty co se neorientují:
B5A: Někdy také jako BPA. Bitva pěti armád. Dřevárna, dřevěná bitva.
Haló, haló na vědomost se dává že pokuď je tu někdo kdo by chtěl na b5a ať mi napíše na ICQ Number: 299-326-708 (i když budu offline). Odpadli nám dva členové. Skupinový tabard na půjčení. Upozorňuji jdeme za nezařazené, takže si vemte standartní šerpy a kostým který máte nejpozdeji do 21h 24. května potřebuji odpověd poté mažeme.
Oznámení:
Jelikož mě ještě nevyhodili ze školy a nechci jim dát příležitost to napravit, v následujících tak třech týdnech se tu budu vyskytovat pravděpodobně hlavně symbolicky. Zkontroluju poštu, možná pár stolů, ale nebudu příliš vykonávat svou redaktorskou povinnost vůči vám uživatelům. Tímto se vám omlouvám. kdyby někoho napadlo, že to je dobrý čas k lumpárnám, tak není - Maris tu bude a navíc lumpárny nesledujeme jen my. V případě něčeho významného, důležitého či jinak si zasluhujícího moji pozornost či komentář neváhejte mi napsat do pošty. Bavte se tu pěkně. Já se vrátím. ;-)
-Váš hostinský-
Poznámka: Text v záhlaví si "tak trochu protiřečí", ale jen zdánlivě...
Je tam třeba uvedeno:
Objevují se zde reklamy na nové stoly
... prostě to, co se nedá moc rozumně umístit jinam.
Přitom v Putyce existuje stůl, ke kterému lze dávat reklamy na nové stoly v Putyce (dokonce k němu vede odkaz [Zaujalo v Putyce]).
Jde o to, že k tomu stolu chodí lidé, kteří rádi Putyku "prošmejďovávají" komplet - lidé, které zajímá spousta témat a rádi se něco přiučí. Pro ty lidí je lepší hodit reklamu k onomu stolu.
Do Fóra má smysl dát reklamu na stůl, který se věnuje tématu natolik MASOVÉMU, že zaujme spousty lidí. Pak totiž přilákáte spoustu čtenářů a diskutérů. Naopak bych sem ale nedával (osobně) reklamu na stůl, kde chci diskuzi vysoké úrovně o nějakém obtížnějším tématu, protože by to přilákalo "kecaly".
Reklama je v odvětví obchodu, politiky a dalších věcech velmi, velmi důležitá, sice si říkáš, že tě (třeba) ta televizní vůbec neovlivňuje a že jí neposloucháš - není to pravda. Ovlivňuje tě a hodně. Stejně tak nás ostatní ovlivňuje reklama tady a u přímo určených stolů. Když někdo hezky popíše, čím se jeho stůl zabývá a čím je zajímavý, tak se tam juknu, i když mě to téma přímo nezajímá...
Dej si s reklamou práci a budeš mít více návštěv ;-)
Dodatek: To, co jsi tu teď předvedl, je hnus. Tohle je tzvn. negativní reklama... jen tak dál, jdeš směrem ke smazání stolu z důvodu málo návštěv. Srovnej se, človíčku
... jak bestrobarevné
Stůl 1834 je v putyce a je tam s ním jakási otázka.
POZOR
Do mého stolu v Putyce( ID:1834) jsem dal zcela novou otázku...
Lidi mám nové dílko v Dílně v MS, je to:
Bestiář - Cizí postava - Workoholik
Jsem zvědav co mi na něj napíšete.
Firewall? Nejlepší jsou iptables :-)))
emerge iptables :-D
Alcator:Tak sorry nó...
já to vzdávám, nebo mi vybuchne hlava.
OD: Bruce Wayn [info] smazat 21:46:11 21.05.2006
mozna si jsi precetl muj prispevek o ty hre ale pokud ne tak to zopakuji.Nefacha mi ta hex fortress,zobrazi se tam ze to nefacha v ms dos atd. nevis co s tim?
Bruce Wayn [pošta] smazat 15:16:31 22.05.2006
Zone Alarm taky doporučuju, mám ho a žádný potíže, btw jak to myslíš že to s ním neumíš?Na tom není nic složitého, né?
Jak to, že někdo, kdo ví, jak vypnout firewall, nerozumí hlášce, že konkrétní program je určen pro Windows? :-)
Zone Alarm taky doporučuju, mám ho a žádný potíže, btw jak to myslíš že to s ním neumíš?Na tom není nic složitého, né?
Btw Microsoft FW musíš mít, ale je na houby, až(jestli) stáhneš z. alarm tak ho vypni(tento počítač,ovládací panely a brána firewall)
No, ale mě bude stačit když tu posr... bránu firewall bude mít otevřenou.
Zaara: vraj, Sygate a ZoneAlarm celkom dobre spolupracujú - jeden kontroluje druhého... :-)
Ale toto je server o DrD, či nie?
S firewallem je také důležité umět pracovat. Chce to míc cit pro to, jaká data povolit odesílat a přijímat, jinak to je dost na nic...
A také nedoporučuji dva firewally najednou... Mně se Kerio a AVG nějak nepohodli ;-)
Pán Prstenů: osobne odporúčam Sygate Personal Firewall... Prípadne skombinovať s nižšie spomenutým ZoneAlarmom - to by malo zabezpečiť dostatočnú bezpečnosť :-)