Alcator: Lepší než Kerio?
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Alcator: Jo ZoneAlarm znám, mám ho dokonce na CD, jediný problém je v tom že s tím neumím :-)
A ve Windowsu ho nemám, ale Google, to bych mihl použít, to samé S Přidat nebo odebrat programy. :-) Díky...
PP: Firewall je součástí Windows XP všech verzí. Musí tam být. Pokud ne, tak "Přidat nebo odebrat programy - Součásti systému - Brána Firewall".
Jinak je zjevné, že jsi se ani neobtěžoval použít google - "firewall download".
Údajně je dobrý ZoneAlarm.
AKUTNĚ
Potřebuji bránu Firewall, nevíte kde ji sehnat, v mém počítači nebyla, a to mám Windows XP :-(
SaM: já vím že ne.
Zdenál: Neosobní tu to není...
Zdenál: Komerční to tu není...
Nakouk sem na DrD.cz. Hned mě zaujalo fórum DraciDoupe.cz vs. DrD.cz.
Prý je to tu komerční a neosobní:-D
Alcator (Jiné M tu nevidím, tak to asi jsem já): Jo, já vím. Jsem vás pečlivě poslouchala :)))
Požiadal by som aj ostatných: Túto tému riešme už jedine na mojom stole (ID 1842) a cez poštu.
...ďakujem ya pochoenie
M: Náhodou, o HexFortress a tom, že se Hrdlořez snaží Win32 aplikaci spustit pod DOSem, o tom jsme si tu pokecali s chutí :-)
Darian: prostor pro diskusi, která podpoří prodejnost díla pana Browna?
Alcator: Nechce? Cokoliv začne chytat náznak diskuze, je odesláno pryč.
Mno právě, když tomu nikdo nerozumí, tak to nebude seriózní diskuze hodná diskuze v putyce. A obávám se, že nebude tak sáhodlouhá.
* počkajte ešte menej ako hodinku. Potom by mal byť ten stôl prístupný. už som na nástenku uviedol pár názvov kníh zaoberajúcich sa problematikou...
Chcel lsom len utvoriť priestor pre diskusiu, ktorá sa sem, IMHO, nehodí.
Pokiaľ o stôl nebude záujem, tak ho zmažem...
Marsia: Nikdo nechce fóru odlehčit od _každé_ diskuze... Jde o to, aby se tu nevedla jedna sáhodlouhá a značně "roz-vzrušená" monotematická diskuze o něčem, čemu navíc většina z nás prd rozumí.
Darian: Nechci rýpat, ale pokud se fóru odlehčí od každé diskuze, mohlo by se fórum smazat...
ID stolu: 1842; Stôl Podzemné prúdy v histórii
...práve som ho založil. Jeho snaha bude odbremeniť fórum od tejto diskusie.
Pokiaľ máte čo povedať, tak sa zastavte.
V prípade záujme som ochotný vedenie stolu odovzdať človeku, ktorý o to bude mať väčší záujem ako ja a v prípade nezáujme sa stôl zmaže...
Pekný deň
Darian: Možná by taková diskuze nepřinesla nic vědcům, kteří se touto tématikou zabývají, ale někomu, kdo slyšel o tom, že něco takového je, ale má nedostatek zdrojů informací, by to k něčemu být mohlo. A třeba taky někomu, kdo vymýšlí pozadí svého světa by se mohlo něco takového hodit. A třeba těm, kteří se raději zajímají o fascinující tajemství minulosti, která nikdy nepronikneme, než o věci a události všedních dní, by se taková diskuze třeba také mohla líbit...
... Ale co, i diskuze o tom, kolik kdo má barev, umí být zajímavá...
Marsia: V diskusii venujúcej sa tomu, či Ježiš mal alebo nemal deti, či mal za ženu Máriu Magdalénu, či bol kumránsky slobodomurár, či nebol... ja osobne v takej diskusii nevidím nič, len neustále keci o podzemých prúdoch a o veciach, ktoré ľuďí dnes fascinujú.
Áno, Dan Brown spustil lavínu. Ale lavínu komercie. Knihy - seríoznejšie štúdie - tu boli už dávno. A vieš, čo sa stalo po vydaní Da Vinciho kódu? Že sa aj tie knihy dostali opäť na pulty kníhkupectiev a niekto na tom zarobí.
Áno, tvrdím, že diskusia o Sionskom priorstve, slobodomurárstve etc. by namala zmysel a zaberala by priestor, pretože by nepriniesla nič nové.
Alcator: Tejto problematike sa venujú ja iné knihy, vedeckejšie - dokonca mám k niektorým z nich prístup, ale poviem Vám toľko: riešiť, že prečo tu - napriek všetkým tým pokleskom - tá dvetisícročná inštitúcia je, je strata času a súdnosti. To fakt neznělo jako poznámka k filmu, ale spíš tak, jako by nemělo smysl se zabývat nějakými myšlenkami, které jsou obsažené i v tom filmu...