Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Dnes je to přesně na den 90 let, co J. R. R. Tolkien narukoval do války...
Jenom taková maličkost pro příznivce, nenechte se rušit v urážení.

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Alcator: Třeba odpověď na to, kdo chce hrát s Galem, tam opravdu není (alespoň jsem ji nenašla). .)))

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Gal: Ja bych to taky bral, s Rejpou stejne uz dlouho nehrajem, takze staci rict kdy a kde a jsem tvuj.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

... a na "Otázky a odpovědi" stále sedá prach... :-(

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

Zdenál: Někdo raděj hraje na chatu, je to takové blíž hraní živě, třeba mně osobně hra na Andoru nesedla. .)))

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

gal: souhlasím s Marsií, někdy si s tebou klidně zahraju. Napiš mi do pošty kdy a kde.

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

gal: zkus spis herni servery, treba andor.cz

Ikonka uživatele Marsia

Uživatel úrovně 3

gal: Bych řekla, že když zajdeš někdy na chat, tak bys mohl někoho k hraní ulovit, herní místnosti jsou večer docela plné :)))

Ikonka uživatele anarion

Uživatel úrovně 8

gal: ani ne? Já spíše v Putyce, ale moc se mi nedaří zapadnout do děje...

Uživatel úrovně 0

Jelikoš inzerát v seznamce nezabírá musim se zeptat sás tady na foru. Nechcete hrát někdo drd online na chatu.

Ikonka uživatele Krtecek

Uživatel úrovně 5

abbé Faria:

Myslím, že před prázdninami, kdy se četnost příspěvků smrskne na "jeden za uherský rok", je to OK.

Vypadá to, vypadá, že začíná být docela vzácnost udržet si fialový level, aniž by z něj člověk spadl nahoru (zelenočervená) nebo dolů (modrooranžová)

:-)

Ještě 10 statečných...

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Tak dost!

Jestli si tady kdokoliv bude vyřizovat své účty se svými reálnými spolužáky a "kamarády" tím, že je bude bez předkládání důkazů osočovat, tak bude zle.

Před pár dny jsem odsud mazal Kupuramovo varování, že arciduch je "špatný", a teď tu zase je (bylo) to samé v opačném gardu (od arciducha na Kupuramu).

Vyříkejte si to jako chlapi někde na fotbalovém hřišti nebo na školních záchodcích, ale netahejte své spory sem.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Tak se nam zase rozsypal pytel s novymi prispevky, myslite ze je to lepsi nez predtim, kdyz bylo schvalovani pomalejsi? Me osobne to prospiva, sledovani diskuzi, chvilicku pote si procist dalsi prispevek, zanechava to na me snad jen kladne stopy, snad az na kruhy pod ocima, ale to uz je zase jenom moje vec.
Stari dobri redaktori se vraci? Znate me, nedavno jsem tady kvuli tomu vyvadel na foru, jen tak dal, jestli to tady takhle pujde dal, tak to snad uz lepsi byt nemuze.
Thanks for all! It's so good! English by abbe Faria.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

eagle: Všechno je to pravda!

Uživatel úrovně 0

eagle: Těžko tu můžeš někoho soudit, když tu jsi pár dní. Nic ve zlém, ale na nováčky se tu může hrnout spousta pochybných informací. Chce to vydržet ;-) Co si vlastně slyšel? ;-D

Uživatel úrovně 0

jojo ja soudim vsechny tak podle toho co o nich vím a alcator nemusí být vůbec špatný já hrál hru ve které jsem měl dobré postavení a také jsem musel vyyhazovat, ale to je samozřejmě věc řádu

Uživatel úrovně 0

Koukni se do "Tvůrci a redakce".

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

grimsladea: Já o tom vím. Bohužel administrátor je něco jako vrátný - nemůže se prostě na každého uculovat, protože ačkoliv pro ty "slušné" by to bylo děsně příjemné, pro ty "neslušné" by to bylo "povzbuzující" ke zlobení...

... a stejně tak ten vrátný nemůže každému zdlouhavě odpovídat na sebepitomější otázku, protože jinak by nestíhal dělat to, kvůli čemu tam vlastně je.

Uživatel úrovně 0

Alcator: Eagel se snažil říct, že někteří lidé se tě bojí a někteří jako rebelové o tobě šíří ty nejhorší pomluvy :-)