Na každém se dají vyhrabat klady i zápory. Prvně člověka poznej, pak suď :-)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
dekuji alcator slysel jsem o tobe klady ale i zapory
Nemá někdo z vás nahrávku hry na klavír? Potřebuje jenom a pouze piano (přežil bych i nějaká hodně jemný doprovodný nástroj). Je jedno, zda to bude pomalý, či rychlý, na tom nezáleží.
Mnohokrát děkuji :-)
Vítej mezi námi, eagle. Jsme rádi, že se ti u nás líbí.
zdarec lidi je to tu skvelí a já se tu i vyžiji s dračákem protože jsem jeden z hráčů
- No ty bláho, to je Gordon!
- Jaký Gordon?
- Palubní počítač z Johna Fitzgeralda! Má IQ 8000! Úžasný intelekt!
Zdá se mi to, nebo v putyce není stůl pro všeobecné řeči o filmech?
p. Dilvish: Nesouhlasím v obou bodech. Film může být dobrý, ba lepší knihy (Mushishi), film může být lepší "zábavy pro případy že lepší není k dispozici" (a že jich je).
Soutěž O Hlavu Zlatého Draka ;-)
Zdravím
promiňte, asi sem blbec, ale co se myslí tou aktualitou Tik-ťak? RPGPlanet? Nebo co?
...a pokiaľ si chcete užiť pekný večer, tak si ho užijete aj pri starom VHS filme, nielen pri Da Vinciho kóde.
Ide len o to, či sa idete baviť, alebo idete hľadať v tom filme nedostatky. Pretože pokiaľ tie nedostatky hľadáte, tak ich nájdete.
Alcator: Já mu to přeju, mě je jedno, jestli se vám film líbí či ne... je mi šumák, kdo za to kolik dostal penízků... já jen konstatuji, že film se mi nelíbil, protože zklamal mé očekávání. Skoro stejně jako Vesnice, recenze na film, na který se chzstám nečtu, čtu je až poté. A tak jsem v podstatě nevěděl do čeho jdu. Nechme Da Vinciho a Dana Browna spát, někdo považuje film za skvělé dílo, jiný za heykou odpočinkovou zábavu, jiný za brak. já se řadím k těm lidem co jsou někde mezi druhou a třetí skupinou.
Smiřte se s tím, že žádný film nikdy nebude tak dobrý jako kniha. Chci-li si užít děj a vstřebat informace, čtu knihy. Chci-li si vyrazit s lidma za zábavou a není nic jinýho k dispozici, vlezem do kina...
Tohle asi nemá smysl. Dokud se češi nenaučí přát (= nezávidět) druhým úspěch, pokud je legální, tak se moc dál nedostaneme. Kdokoliv si mohl dát tu práci a tu knihu napsat; to, že jsi to ani ty, ani já neudělal, je naše chyba, není to chyba Dana Browna. A znevažovat ho, byť třeba "jen" komolením jeho jména, je jeden z nejhloupějších typů demagogie (zvaný "ad hominem" - "proti člověku").
Ale co, jsem na DraciDoupe.cz, tady bychom se měli bavit, že? Co na tom, že se bavíme nefér metodami, hlavně že je prča. Co to dělá s našimi dušemi, to zjistíme až časem, a to je až pak, teď je teď a teď je to sranda.
Hm. (Už se k tomu nebudu vyjadřovat a čím dál víc mě mrzí, že jsem do Fóra napsal tu větu o tom, že se mi film líbil. Já bloud netušil, co to spustí.)
Alcator: Mno, ale je to pravda ne? Když si člověk vezme jak si mastí kapsu, to bych se divil kdyby mu srdce neplesalo.
Buď se mýlíš, střelče, nebo jsi přesný.
Kritika je věc dvojsečná... ukazuje, jaké je podle vás díla, ale i jací jste podle díla vy. Schválně si pročtěte níže zmíněné kritiky a zkuste se podívat podle nich na jejich pisálky, co od života očekávají, jak k němu přistupují a jak jsou "chytřejší" než okolí. U mnohých dojdete k zajímavým (a podle mé zkušenosti pravdivým a jinými způsoby náročněji zjistitelným) závěrům. A nebo se mýlím?
Mavev: užívej si, odteď se ti pozice redaktora otříská o hlavu, ač s postojem k nefantasy filmu nemá nic společné :-(
All: neberete to moc vážně? Mě dal film to, co jsem chtěla - záminku vyjít si s lidma, co jsou mi sympatický, posedět pak v dobré restauraci nad vínem dle mého výběru - a nejbližších pár týdnů nadšeně vyhledávat mužské a ženské symboly v kdejaké prkotině... Co víc chcete po filmu, než zábavu? Snad ne pravdu nebo vzdělání? (A i tu zábavu snad spíše s následných diskusí... byť třeba o alogičnostech ve stylu "proč by to probůh někdo takhle složitě šifroval - Da Vinci? Sauniere? Proč žádná mapa a seznam u filmů tohoto typu se neukáže být dopravdy pouze seznamem "co koupit v sobotu"? A proč se nikdy žádný mezistupeň pokračovací hádanky definitivně nestratí? Proč se najdou po staletí schované, najednou všechny díly mapy ostrova pokladů? Proč je hrdinka ráno po vášnivé noci pořád dokonale namalovaná, havarované auto vybouchne a jeskyni osvětlí zapalovač hlavního hrdiny?)
Závěr: přece vůbec nezáleží na tom, na co koukáte, ale s kým...
Zdenále: Až takto hluboko jsme klesli? Ad hominem bychom to fakt hnát nemuseli, nemyslíš?
Myslím, že LG to vystihl... Film může být jakkýkoliv...mě se prostě nelíbil. a tím to hasne... můžete seouhlasit nebo taky ne, je to jen na vás, ale říkejte si co chcete, ale nelíbil se mi, ža na těch pár momentů.