Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Maris

Uživatel úrovně 5

Stůl RING!!! , ID 25. Já ho teda vidím úplně zřetelně.

Takže, milý abbé Fario, kdopak jsou ti zlouni, co chudákovi Zaarovi zrušili stůl?

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Bugfix: Alcator [pošta] NEW 15:38:23 21.07.2006 Chat Už by se nemělo stávat, že se někomu objeví dva chatovací řádky. A já měl jednou tři :-)

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Prosím už nikdo mi nepište jak se máte věřím, že i přez osobní problémi se máte dobře.
tak už nepište!!
Prosím!! :D

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Ale hezky nám to vedro všem leze na mozek, jen co je pravda...

Uživatel úrovně 0

Faria byl upozorněn, že nejsouhlasím s kopírováním mé pošty na jakákolim jiná místa...

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

----------------------------------------------------------------- --------------- OD: Zaara [info] smazat 12:51:13 21.07.2006 Věř, že bych tu našel 20 známých lidí (i na postech redaktorů), kteří si o tobě myslí, že seš blb. Když jsem se na tebe ptal, tak jsem nepotkal moc kladných názorů... --------------------------------------------------------------- -----------------
Tak ted se ozvu já, navzdory svému poslednímu příspěvku, kdo si o mě myslí něco takového at mi napíše do pošty, nebo na můj popud na fórum.
Předem děkuji. Nesnáším pokrytce.

abbé Faria

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Alcator:
Fakt díky teď mi zahltí poštu :D :D

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

To bude bžunda, když ti odpoví těch 500 lidí, co sem přijde jednou za tři dny, že?

Prosím, odpovídejte Dradolovi do pošty. Jeho to fakt zajímá - ptá se dvěma otazníky...

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

jak se lidi vlastě máte??
abbé Faria: toho se zase tak nebojím

Ikonka uživatele Bruce Wayn

Uživatel úrovně 0

Zaara:já jsem mazal větu a nesmazal jsem ji celou :D:D

Uživatel úrovně 0

Lidi a ti co lidi nejste, nebo za ně nejste považováni: Bylo by lepší si dát zas na den, nebo půl dne pohov se psaním na fórum, vždyt ho budem muset tímhle tempem zase zálohovat.
:-D

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Krev: no jasně, budem si hrát se slovíčkama:)

Uživatel úrovně 0

Tak to ale neřeště tady, ne?
BTW: "...ptz se mi teď autor že nečtu..." - vřele doporučuji psát srozumitelně. :-)

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

Bruce: No... Ne.

Mimochodem, zkus se naučit neoslovovat místí "Lidi". Moc jich tu není. *úsměv*

Uživatel úrovně 0

Bruce Wayn: Z kontextu to nebylo znát, ale je hloupost držet válečnou kouli na řetězu, ale tato diskuze se hodí spíše k dílu než na fórum.

Ikonka uživatele Bruce Wayn

Uživatel úrovně 0

Hele lidi, vědel jste někdo že ta válečná koule má rukojeť(před přečtením příběhu)?

Ikonka uživatele Darian

Uživatel úrovně 8

Krev:
Podľa mňa to nie sú neprimerané slová. Veď keď diskutujú len dvaja a Dilvish bude konať, ako vraví, tak už nebude diskusia. ...abbé bude viesť monológ :-)
Ja to vidím ako suché konštatovanie.

Uživatel úrovně 0

prokletý Dilvish: *Končím diskuzi*....poměrně silná slova. Nemyslíš že by bylo lepší napsat *končím s diskuzí*?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Maris: ok, já jenom kdyby náhodou...:) Slovenskej pravopis neznam.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Alkátor(pouhé zamyšlení):
Kde jinde vést flame ve více lidech, než na fóru, když se původní RING zrušil?

abbé: Co je špatného na beznadějném boji? (zmiňovaný hrách na zdi) Působíš tu dojmem (řekl bych, že nejen na mě), že Ti pozdě došlo jaká blbost byla kydnout ten hlod o fajn kopírování k nulovejm příspěvkům a teď se to prostě snažíš zakecat... Můj názor je uzavřen, změnit jej není (imho) v Tvých silách, končím diskusi.