Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez: a kdo ti brání takové dobrodružství udělat?

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

abbé Faria: I hordu kostlivců lze snadněji přemoci než draka. Chělo by to nějaké megadobrodružství Dračí doupě, kde nakonci družinka pomůže Zlatému drakovi v boji s Drakodlakem! .)

Ikonka uživatele Tristan de la Tour

Uživatel úrovně 0

(mimochodem jsem pochopil Alcatorův záměr (aspoň si to myslím). Jen mi to přišlo zajímavý)

Ikonka uživatele Tristan de la Tour

Uživatel úrovně 0

Tak to je zajímavý... tady se už oficiálně pověřuje... Když jsem se já registroval, nikde nebyla zmínka o něčem, že můžu být oficiálně pověřen.
Že by se chystala velká změna? Mění se server na armádu? Korporaci? A co na to Jan Tleskač?

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Joshi: Oficiálně tě pověřuji, abys vzal tabulku s výsledky, doplnil k ní rozhovory s několika zajímavými zmíněnými lidmi (vítězi apod.), sepsal nějaké postřehy, přidal reportáž z předávání diplomů, a poté to poslal do ČaE - zajistím přednostní schválení.

Dělal jsem to dvakrát, je to příšerná práce.

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Nesro: A nemáš tam také málo kostlivců?

Uživatel úrovně 0

Konečně vyhlášení! Ale nebylo by to lepší v ČaE, jako posledně? (kdo pochopil, ať udělá čárku, kdo ne, netrapte se...:))

Uživatel úrovně 2

FlaviusV: Mylsím ve hře Dračí doupě.

Ikonka uživatele Spize

Uživatel úrovně 0

CrazyMys: Zkus http://manga.cz/index.php?druh=1001 a pak vyber Lineární smajlíci (asi ve prostřed).

Ikonka uživatele Saragon

Uživatel úrovně 0

FlaviusV: Ale občas jo, když je v doupěti matka a mládě :@)

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

CM: Stačí je číst obráceně než evropské (tj. neobráceně ,)) a máš to :) (jinak nevím, nikdy jsem to nehledal)

Ikonka uživatele CrazyMys

Uživatel úrovně 0

Omlouvám se že ruším tuto (ne)smysluplnou diskuzi, ale chtěl bych se zeptat. Nevíte o nějakém místě na Síti, kde by bylo možno nalézt cosi jako "slovníček manga smiláků < ^_^ ; -_- ; o_O ... >". Sice u mnohých tuším co asi znamenají, jistý si však nejsem.
Díky CM.

Ikonka uživatele FlaviusV

Uživatel úrovně 0

Nesro: ano, protože draci jsou převážně samotáři, proto v jednom dračím doupěti obvykle více než jednoho nenajdeš...

Uživatel úrovně 2

V dračim doupěti je málo draků!

Ikonka uživatele Bruce Wayn

Uživatel úrovně 0

lidi zítra odjíždím a nebudu tu 14 dní, tak jen abyste mě nehledali

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

lidi s váma je prdel:)

Uživatel úrovně 0

To jako zbrojíš zálohy pro útok na Rusko? ;-)

Ikonka uživatele Samurai

Uživatel úrovně 5

Tak jsem se dnes vrátil z "dovolené". Vyjeli jsme minulí pátek, čekalo nás nakládání Vétrojky a pak 45 minut v Citrónu....

Nakládání šlo velice těžce, dostat na korbu V3 4 batohy, všechny zbraně, 4 palandy, generátor a alternátor, barel (200l) a kupa dalších volovin (výbava řopíku LO.č 59 úsek Mladkov a vše co příjde do sociálek na pěchotním srubu.)

Po naložení jsme se vydali na cestu, z České Třebové jme valili do Těchonína (kus od Králik), pak pěšmo 4 Km přez Tvrz Bouda na naš milovaný srub K-S 25.

Práce: Dostat generátor po úzkých schodec nebyla sranda....ta potvora dýzlová váží 575kg!

jinak tento výkend dopadl dobře, turisti moc neotravovali, tak jsme mohli maknout....

Ikonka uživatele abbé Faria

Uživatel úrovně 0

Omlouvám se za svůj před 10s smazaný příspěvek, protože jsem se dopustil hříchu lži, i když z nevědomosti, modlete se za mě, at mi pánbůh odpustí.