Zaara: Áno přesně řečeno. Znáš teorii sebevraždy ? Myslím že to bylo v Muži ve zbrani
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Ve světe pana Pratchetta je nebezpečné přibližovat se k věcem, jež vypadají nebezpečně, natož k těm, co vypadají bezpečně...
Samurai: No když si nedáš pozor tam můžou i buchnout! Jsou to spešl barvy který používali číňani ještě před kristem :-)
nebezpečné barvičky? to snad ne....
koušou snad ?
Salem: Ale tak moc nebezpečný zas ne?! :o)
3797c6fa00a6a54f39c8da05683b1cfd
PS: Takže o odstínech barvy #000000... v HTML... jak znám Pratchetta, tak budou jiné odstíny dost nebezpečný :-)
ale on tady mluví o Pratchettovi
on nemluví o odstínech šedé ale o odstínech černé!
http://www.jakpsatweb.cz/priklady/barvy-sede.html
Jistě, každá barva má odstíny... problém nastává v tom, že si ji může měnit jen někdo ;-)
Alcator: Jestli si četl knihu Mort od T. Pratcheta tak víš, že existuje opravdu velká škála odstínů černé :-)
Samurai: V čem si myslíš že je to výhodné?
oči plíživé: Já bych to bral - je to výhodné...;-)
změním si ikonku, jen co si ji změníš ty, platí?
Alcator: Budeš si muset změnit ikonu. Místo zelené hvědičky která je nad tím A by měla být červená.
HN: Hm, chybka v protišvindlovací kontrole. Předpokládám, že jsi byl v zamčené místnosti, že?
V principu jde o to, že donedávna bylo možné dostat se do zamčené místnosti "zvenčí" (stačilo uhodnout její číslo). To už teď nejde, ale nějak jsem neodladil situaci, kdy z takové místnosti odejdeš...
Zaara: Ne fakt, zkus to!
Ještě dotaz: Při odchodu z Chatu mi to napsalo: "Pokus o podvod." Co sem proved? ='(
Jo, já mléko s třešněmi... noc bude naručeně v sedě
Pro dobrou noc a klidné spaní, doporučuji mléko s medem!