Teoreticky samozřejmě ano...neměli bychom ale zapomínat i na to, že tribun má též spoustu nepřátel, mocných nepřátel, jejichž pomsta nad ním visí jako Damoklův meč. Nechají ho na pokoji, ukolébají ho do falešného pocitu bezpečí(např. pošlou ho na dovolenou), a ve chvíli, kdy to bude nejméně čekat - BENG! bodnou ho vidličkou do oka.
Btw to mi připomíná, kdo máte zájem tak v sobotu ve dvanáct začíná na jedničce nová série Simpsonů.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
A ke všemu, kdo by to jen, má právo být obyčejný člověk.
Tribun může mít všechno, moc, úspěch, ženy, bohatství, čisté spodní prádlo...a dokonce i dovolenou.
Tribun může mít dovolenou?! Cože?!
Zprávy ze západního bojiště
Poté, co jsem se vrátil z dvoutýdenní dovolené, se toho na mou hlavu v práci sesypalo nezdravě mnoho. V brzké době dořeším své resty tady ve Městě. Děkuji za pochopení...
Lord Alfik: Pokud máš individuální studium, můžeš je dělat klidně až na konci září :-)
Opravky se dělaj o prázninách.
Gurni: Já naštěstí opravky dělat nemusim.
Tímto dnem se u OChK (1629) rozbíhá diskuze o uživateli Schullin Koulle a poté následně i o dalších uživatelích tohoto serveru.
LG je mistr v kulečníku!
Hodně štěstí těm, co jako seb.valmont, šli dneska do školy a spoustu radosti všem, kdo se jako já, můžou ještě klidně válet doma.
Přivítat, nacpat jídlem, opít a pak v malátnosti do jednoho pobít...
<b>COMING SOON IN ASP</b>
Výprava na sever - návštěva barbarů:
-V čem spí barbarky? Satén! Viděli jsme to!
-Na oběd se seveřany? NE! Prozradíme proč!
-Záhada podivného ptáka! Jsme mu na stopě!
-Heulwen a ropuchy - mlaskavá noční anabáze...
-Smrt má jméno - SCHODY!
-Co si seveřané myslí o Černohorcích?! Zjistili jsme to !
-Zklmání pro naivní duše: Žáby jsou jen žáby a princové (i čarodějové) existují pouze v pohádkách...
-Heulwen a Soledad jsou poloviční kurvy! Jak to? Můžou za to věněčky!
-Co platí na dotěrné mladé muže? Školní atlas!
-Záhada Turínského plátna odhalena!
To a více již brzo ve vašem-našem vždy pravdivém ASP!
Mimoto vás srdečně zdraví Heulwen a Soledad (které se ani po dvou týdnech strávených dohromady nejdříve v Cadda-wicu a pak na Šudohradě vzájemně nezaškrtily :-P, což si jistě zaslouží virtuální potlesk) které si právě užívají šíšu a Senchu u Oinka ( od kteréhož mám též vyřídit pozdravení Almadovi)
Barbar Cohen:Ty jo,začal sem to hrát a dost mě to chytlo.Lepší než webgame.
Krollí zásnuby! To a ještě mnohem víc, chcete vědět víc? čtěte TsS!
U stolu Týden se Serverem - příspěvky je rozhovor s Maris
Z toho se vylížeš na JIPce ;-)
Já sám jsem tam skončil jen asi třikrát za celou hru, ve vězení dvakrát...tak jeden dva reálný dny nehraješ a je to v pohodě.
Cohen: K tomě mě chtěli přinutit kamarádi, ale když jeden začal Tím, že mě zastřelil, celkem rychle jsem si to rozmyslel...
Chcete navštívit ponuré chladné podsvětí. Chcete krást, vydírat a zabíjet z pohodlý vašeho křesla při jezení čokoládové koblihy a pití kafe? Nebo chcete jen kecat o zlodějnách a jíst chipsy? Chcete provozovat vlastní bar, chodit na ruletu nebo blackjack, chcete sedřít kůži z lidí v hérákové manufaktuře? A co založit vlastní gang a dát někomu pořádnou nakládačku? Okrádat jak bezbranné stařenky, tak mocné drogové kartely?
Pak navštivte www.thecrims.com!
K předchozímu příspěvku: U stolu se řeší věci okolo zlodějiny v DrD, ale i jiných povolání. Dále pak je v plánu on-line hraní. Proto prosím každého, kdo se na stůl mrkne, ať něco napíše, nějakou kritiku nebo něco. děkuji
s úctou majitel stolu, sir axel
Novopečení herci totiž byli vždy středem zájmu. Je dobré se na ně projet. Ještě je totiž nenudí rozdávat autogramy...
Kdo se chce projet na novopečené herce?