Gregorian:
Strašně. V korunách stromů to vypadá jako nějaká orlí hnízda.
Tak ... jmelí je sice pěkná věc, ale máme důležitější věci na práci.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
ad97170660dd13e6cd4b91a707b21717
Smažte nyní prosím svůj autentizační záznam z fóra serveru www.dracidoupe.cz, abyste nebyli obviněni z tapetování :-)))
/Stačí k tomu dopsat reklma
Krtecek: Viděli jste co se letos urodilo jmelí?
Zdar Prosím vás o jednu pomoc mě to v dílně nechce dovolit editovat moje přízpěvky prej na ně nemám právo. Jinak do putyky sem psal a tam mi nikdo neodpověděl.
Barbar Cohen:
Copak jmelí...
Ale JMELÍ!
Copak citátor, ale jmelí....
zato může ten přízvuk toho citátorníka co to citoval...
...ruce pryž cizáku zde domov tvůj není,...
Hehe... nějaké kouzlo na zpryžovatění končetin :-) (neber si to osobně Samuraii, překlepů je všude hromada a ne každý ho dokáže udělat tak vtipným! :-))
Nad řekou Blanicí tyčí se hora,
chudé tam políčko sedláček orá,
hlouběji zatlačil do země radlici,
kov na kov narazil - vyoral přilbici!
Tak pověst nelhala jsou tam a čekají,
děti mé neplačte, nezoufej můj kraji,
ruce pryž cizáku zde domov tvůj není,
z hory se ozývá zlověstné dunění ...
Tak pověst nelhala, jsou tam.....a čekají
Samurai: Nedobře se na to díváš, Veverko...
Má někdo nějaký narážky na mé jméno? :)
Jo....a ať pokrojí!!
Kdyby tu někdy někoho hledal Jan Novák, ať se prosím přihlásí u mne, díky
Myslím, že to Korhul určitě ví :o)
Korhul: to řekl velitel lipanské jízdní...Liška. Cimmerman
Souhlasím s Tristanem, navíc...
"Našim vojákům už může stejně každej... třeba na hlavu..."
Zaara: Nesouhlasím. Podle mě je to skvělé upozornění, že si někdo dal na lidi svoji fotku.
Když sem dáváte tento bezpečností kód kvůli www.lide.wz.cz, tak ho po sobě, prosím, mažte, dále už není potřeba...
Ona byla ve více dílech.