Inteligence každého levelu je stejná, počet žlutách je ale znatelně vyšší...
(sorry, trochu mluva ze zoufalství, a koho to urazilo, nechť mi napíše do pošty já se mu, možná, omluvím)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Ano, Salmarovi pravděpodobně někdo doma vše předčítá.
1909 koukně te se sem. Napište tam.
Nó jo, ti negramotní.
Malý Dráček: Neumím číst.
Pokud umíš číst, jméno si přečteš až se jam jukneš !!
No, jedna z věcí, co mě hnedka odradili, Malý Dráčku, je i to, že prvních patnáct příspěvků se tam bavíš s jakýmsi galem, neumíš si správně napsat popis stolu a do reklamy nevložíš jeho jméno.
KDo chce hrát, ať se tam zajde podívat a púodle pravidel v popisu udělá to co tam stojí.
Založil jsem herní stůl, ID: 1907
Alcator: Jo, to znám, ale pixel art je na pověšení na zeď trošku moc hard core, i když netvrdím, že se mi nelíbí některé výtvory. Taky bych neřekl, že ti lidi to dělají v Malování, ale nějakém lepším grafickém editoru bitmap, třeba Photo-Paintu od Corelu. Každopádně je mi jedno, jestli to ten člověk bude dělat doslova pixel po pixelu nebo si vezme 10 bodů široký štětec.
Podle mě je nemožné v Malování za použití normální člověkem snesitelného úsilí vytvořit nějaký hezký, pokud možno dosti rozměrný obraz. A pokud jeden, tak ne dva ;-)
Jmenuje se to pixelart, dejte si to do vyhledávače, skutečně se to dělá bod po bodu v programech ala Malování.
Tak veliké dílo bych asi musel fakt skenovat foťákem, to je pravda...
Zaara: Ten kdo první pošle do Galerie dílo, které vlastnoručně pixel po pixelu vytvoří v Malování (věrohodné dokazování nechť je na něm) a bude takové subjektivní kvality, že bych si ho pověsil na zeď (bude problém, mám dost vyhraněný vkus, i když v Malování by neměl být problém se do něj trefit zas tak velký), dostane ode mě kromě uznání tu největší čokoládu, jakou sám v obchodě najde...
Nesro: Nebo to můžeš naskenovat..:-)
Nesro: Nebo to můžeš sesmolit v malování ;-) Jde o to, že fotíš své dílo a ne dílo přírody.
gal: No tohle fakt nekomentuju :-D Poslat do Galery screenshot :-D
Zdar bere se v galerii i screenshot nebo se to taky považuje za fotku.
Korhul: No, ale když něco nakreslíš, tak to stejně musíš vyfotit ne?
Barbar Cohen: To je nejlepší... :D
Teď zrovna nic.
Co se tu řeší ?
// tady asi půjde o něco trochu jiného, nechte to na správcích serveru.