Soupa: Když neni blbej, tak si je nedělá. I když jak říká Alký, najdou se tu tací uživatelé na "S", kteří měli aktivní multinicky, ale toho na "S" řadim do zvláštní skupiny...
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
no, tak když už jste se do toho tak pustili, tak k tomu taky něco podotknu:
Snad jediný, kdo tady dokázal mít multinicky, které _něco_ dělaly a přitom nebyly odhaleny jako multinicky, byl skřet, který za ně dokázal posílat díla do rubrik, hádat se sám se sebou atd. - tedy člově, který NEPOTŘEBOVAL multinicky ke zvyšování průměrů u děl či k tomu, aby si nějak navzájem dával reputaci.
gal: když nejsi blbej, tak to nikdo nezjistí:)
gal: Především hloupostí onoho uživatele... On nikdo tady asi nevysedává a neloví multinicky něja systematicky... Obvykle je však jasné, že hlupák, který si založí multinick k tomu, aby nějak výrazně škodil se vlastní blbostí odhalí sám... Osobně nevím, jestli ta námaha s vydržováním tří idů stojí za to :-)
gal: budeš sa čudovať, ale aj na takéto otázky existujú stoly v putyke :D
Ty to nezjistíš nijak.... admin na to má prostředky.
Alký: Myslím, že to je dostačující odpověď....
Prosím vás.
Jak se dá zistit kdyby měl někdo víc profilů ,ale na každej by chodil z jinýho požítače.
Sidon: Je i pro fórum. Otevři oči :-)
ok uz viem, thanx to Korhul.
Akorat, ze ako je v hlavicke stranky uvedeny rss kanal pre nivinky, mohol by byt aj pre forum.
Ako pouzivat ten "RSS Kanal"???
Arfandix: Nebraň se přílivu nových uměleckých směrů! :-)
Kašlete na pixely, dělejte rukama...
Stoupa: Vrstvy, masky, průhlednost, dokážu si představit, že takovéhle vymoženosti pixel artista využije ;-) Photo-Paint neni navíc vektorový editor, ale bitmapový, vektorový je na pixel art skutečně na dvě věci...
Korhul: Hele a když se pixelart tvoří hezky pixel za pixelem, tak k čemu je dobrý používat lepší vektorovej program (jako třeba ten corel)? Já to nikdy nezkoušel, tak právě nevim v čem je ten rozdíl, když budu štětcem dělat tečky v malování, nebo je budu ělat v jinym programu. Dík
Už by stačilo. S dráčkem jsme si promluvili (vždy jsem měl slabost pro svůj živočišný druh), tak do něj nekopejte. On se to naučí.
Alcatorovi,Morterovy a Maris se též omlouvám.
Slibuji že se budu chovat podle toho co jsem právě slíbil.
Omlouvám se, pochopil jsem, co jsem udělal špatně; až budu příště zakládat stůl, pokusím se, aby byl kvalitní
Upozorňuji, abyste se ke stolu 1909 již nedívali, jelikož již není- jaká rána... ne všichni to vydejchají... a tobě, Malý dráčku, přeji mnoho úspěchů, při zakládní dalších stolů, a i MNOHO zkušeností, jelikož je budeš potřebovat.
Neřekl bych, že je důležité, že si méno přečtu až se podívám na stůl. Já se podle ména rozhodnu, jestli mi za to ten stůl stojí, pokud na mě někdo chrlí jakýsi číslo, kašlu na reklamy...
<myšleno obecně>