Holger Fórum nečte. Jakým způsobem chceš dosáhnout zlepšení tím, že budeš dělat kapří smajlíky ve Foru, to je mi záhadou. Rubrika se pohnula 1.9. (nejnovější schválené dílo); krom toho, pokud si neděláš screenshoty Čekárny, tak pochybuji, že jsi schopen uhlídat, zda něco bylo zamítnuto či nikoliv.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Flavius: Šak fotky nesjou v galerii povolené, ne? Tak co to sakra meleš ty vořechu? :-)
Korhul: chceš ušít slonovi duhové trenky a pak si ho vyfotit?
Gardar: Ale napadá, jenže sehnat plátno 10 x 5 metrů a tolika barev nejni jenom tak ;-)
to už vas nic nenapada že v galerii se nic noveho neobjěvuje?
Viděla jsem to tu celkem nedávno a jmenuje se to :"Tapeta"..:-D
Kdysi sem tu viděl pěkný útulný stůl o tapetování, kde mohl každý bezduše tapetovat dle libosti, aby tak vybyl svoje rozbouřené hormony, nahonil ego, nebo spravil statistiky... Ale tak nějak si nepamatuju název ani správce.
Cohen: imho se hodí spíš zaplakat, než rýpat...
Legar: Ne a imho pro to neni duvod. Afaik se mazou jen osobni vypady a slovickareni a tam je to vice nez vhodne.
Nebo, pokud to hlavni promazavac chce, veci to neuskodi, ale co ja si vzpominam, tak je promazavani spis opruz a delat z toho jeste vetsi opruz tim, ze bych to musel nekam kopirovat...
Velmi pochybuji, ze by si to nekdo uzival.
Alfik vždycky hýřil zajímavými myšlenkami...
Zajímavá myšlenka...
Co kdyby si místo rýpání pomáhal, he?
Vážně si nemůžu rýpnout? Tohle se tak často nevidí...;-(
Prosím napište mi do dílny na ten můj meč ledu já to chcu mít co nejlepší a tak tam chcu mít hodně rad, protože mě toho moc už nenapadá.
Legar:
Než něco napíšete...
[Hlášení chyb] [Zaujalo v Putyce] [Poradna - Kde-Co-Jak najít]
[Co je nového v MS?] [Ptejte se tribuna] [Diskuze o Fóru]
Quicci: Neskladují se třeba u nějakého stolu v putyce promazané příspěvky z fóra? Takhle to pro někoho, kdo sem zavítá jen občas vypadá, že tu vládne tvrdá cenzura. Neříkám, že není potřeba, část toho "ohňometu" promazaného minule jsem měl tu pochybnou čest vidět, ale nějaká kontrola by existovat mohla.
Omlouvám se za drobný výpadek způsobený tím, že jsem se k Apachi 1 choval jako k Apachi 2 a nějak neexistoval jeden adresář :]
Prosím koukněte se mi na můj meč ledu verze 1.2 do dílny. On je tam tak sám .
To je tak, když někdo fušuje někomu do řemesla.
Také jsem něco nedávno zaslechl, tak sleduji kolik je kolem toho povyku. Hm, musel s tim počítat, když žil takovim stylem. Tak, snad se aspoň pobavil...
Byl to Australan.
http://www.newgrounds.com/portal/view/337057