Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Proč není něco ve Vašich hlavách? *zhnuseně hořkokyselý xicht*

Uživatel úrovně 0

proc neníííííí něco v galeriiiiiiiiii??

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Upírek: Zajímalo by mě, jak daleko s tímhle ignorantským názorem dojdeš. Nebo jak dlouho Ti vydrží...

Uživatel úrovně 0

Zaara: Pravidla sou od toho aby se porušovala...

Ikonka uživatele zerafel

Uživatel úrovně 5

Tak se nám to pěkně rýsuje - Tajemství z ebenu bude za chvílí schváleno (či neschváleno) :o))

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Ano, v konfliktu norem sociálních a právních velmi často vyhrávají normy sociální a je zatěžko s tím něco udělat ;-)

To jsem po těch dnešních přednáškách chytrý, co?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Alcator: No čekal sem něco jako, že ta chyba je někde mezi obrazovkou a židlí. Mile si překvapil, tohle sem ještě neslyšel:)

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Alcator: Stoupa nemá uši...

Ikonka uživatele Elwin

Uživatel úrovně 0

Lischai: Myslim, že nikomu ... jde pouze o nějaké počty jakýchsi denních cyklů ... těžko se to vysvětluje radši si nalistuj stranu dozadu :)

Uživatel úrovně 0

Co to je ? Rozmixovanej kouzelník?

Uživatel úrovně 0

Slyšeli jste už o Kouzelné bramboračce?

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Stoupa: Ano. Někde je chyba. Zkusil jsi hledat na tom špagátku, co ti drží uši?

Ikonka uživatele Gurni

Uživatel úrovně 0

Ale no tak. Řeklo se, že se bude přát Plžovi. Tak se nedohadujte o malichernostech a zpívejte se mnou:

"Hoodně štěééééstííí zdráááávííí,
hodně štěéééstííí zdrááááááávíííí.
Hodně štěééééstííííí drahý Plllllžííí...
Hodně Štěééééstí zdráááávíííííííí."

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Alcator: Jo, vážně. Zaara: Přesně tak, nikdo je nedodržuje. To znamená, že je asi někde chyba :))

Ikonka uživatele Lischai

Uživatel úrovně 5

Jen jsem vaši debatu zběžně prolétnul očima. Komu že je tu třináct let? Mám problém to z vašich příspěvků poznat.

Uživatel úrovně 0

Stoupa, Írime: I Forum má pravidla, jen to nikdo nedodržuje:
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

Plžovi dnes všichni hezky popřejeme k narozeninám

Uživatel úrovně 4

rok a 365 a čtvrt dne plus ještě nějaké drobné takže nejpřesněji by to asi bylo:

13,689 let.

Ikonka uživatele Alcator

Uživatel úrovně 3

Stoupa: Vážně?

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Už mě to nebaví opakovat:) Na fóru OT neexistuje.
Gurni: já bych řekl, to máš blbě. Rok je delší než jenom 365 dní:)