Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

(Mágova čajovna, ID 1547) Nemůžu najít... :(

Uživatel úrovně 0

Chtěl bych upozornit na chvíli Nové stránky s fantasy amatérskými obrázky www.redart.cz proto pokud máte nějaké své výtvory, tak se klidně zaregistrujte a něco uploadněte.

Uživatel úrovně 0

Dradole, absolutně jsi mě nepochopil, ale nedivím se tomu...

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Zaara: Já jako kouzelník v tom případě rozptýlím několik rudýh blezkům kolem sebe a dám hyperprostor na ramena :D...

Uživatel úrovně 0

Já se bojim spíš těch vijících, zvláště pokud vijou na mítině...

Uživatel úrovně 0

Bohužel se jako pověrčivý hraničář stráášně bojím vyjících černých koček....

Ikonka uživatele hyperhobit

Uživatel úrovně 0

Zoufalé volání Mágovo

Mrtvým údolím se ozývají podivné zvuky... kočičí vití. Slunce zapadá. Poslední paprsky prosvítají pouze skrze mítiny v okolních lesích... teď i poslední paprsky postupně mizejí... a krajinou se rozléhá tma. Tma zplnila všechny opuštěné domy, lesy, mítiny, skaliska.... jenom jediný, jediný domeček v celém mrtvém údolí svítí. Jenom malinká lucerna, na níž sedí kočka a zoufale vyje po krajině. Mág už upadl ve spánek...zatím ne věčný... leží opřený o pravé rameno. Blíží se konec... - prosím, pomozte mu...
(Mágova čajovna, ID 1547)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Když už to tu Arfandix nadhodil, rád bych Vám všem připoměl, že práce na stavbě mého vlastního sídla již započali. Ne však oficiálně, takže pokud by kdokoliv z Vás měl náladu a čas přijít se podívat na přestřihnutí pásky a třeba i pomoct na stavbě, jste samozřejmě srdečně vítáni. Mě osobně tam bohužel nemáte šanci zastihnout, nemám rád oblaka prachu ani rachocení strojů, ale pokud si s sebou něco přinesete, může být občerstvení.

Budu se na Vás těšit.

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Chtěl bych upozornit všechny zdejší členy mého fanklubu, že tuto noc pořádám autogramiádu ve svém vlastním sídle, na které mě mohou samozřejmě zastihnout.

Ikonka uživatele oči plíživé

Uživatel úrovně 0

To víš gale. Plno lidí to sem dává. Už jsem na to tak upozornil ale schodl jsem se po krátké diskuzi se Salmarem že to až tak moc nevadí.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Gal: Však je, ale také jsem to dal sem, z vlastní zkušenosti vím, že na čím více místech to je, tim víc lidí to uvidí, to máš jako s bilbordama, když je dáš jen k dálnicím a nedáš je do měst, uvidí je jen ti co cestují, když je dáš i do měst, uvidí je i ti, co jsou doma.
A nějak tak to je i s touto reklamou...

Uživatel úrovně 0

Tohle by tu asi bejt nemělo dradole. Spíš to dej do Zaujalo v putyce.

Ikonka uživatele Dradol

Uživatel úrovně 1

Nové téma stolu

Stůl: Andělé a nebe 1893
Křesťanství v DRD
- Jak se vzalo ve světech DRD
- Jak ho ovlivní
- Jak svět DRD ovlivní samotné křesťanství
- Jak se vám líbí myšlenka nových svatých na vašem světě
- A další takové...

Zvu vás na tento stůl, myslím, že je to zajímavé téma a že k němu má říc co každý
Dradol

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

To je drsný...zejtra se stěhuju do Prahy:)

Ikonka uživatele Andros

Uživatel úrovně 0

Zdravím,

rovno k veci. Vzhľadom k nedostatku môjho voľného času musím mierne obmedziť svoju činnosť tu na servri. Z čoho pochopiteľne vyplýva, že by som rád niekomu predal "môj" herný stôl Čajovna Lsham Garraash (Plechový kohout) - ID 153. Prosím, hláste sa do pošty.

Andros

Ikonka uživatele hyperhobit

Uživatel úrovně 0

Čajovna upadla do zapomnění

Pavučiny....smetí....prach. Malá čajovna, na kraji velkého temného lesa, upadla ve věčné zapomnění. Od koutů po podlahu je opředena četnými pavučinami, pult je oprášený, pod stoly je smetí... párek pavouků a krys utekl před tou hrůzou. Vstupní dveře se s hlasitým vrzáním otvírají a zavírají... studený vítr profukuje místností a víří prach na stole. Hosté už sem nezavítali už velkou dobu. Jenom u rohu, je sešlé křeslo, na něm sedí starý mág... již téže opředen tou nesmyslnou hrůzou, samotou, jenž oblopuje tuto čajovnu... jen jeho kočka s ním zdílí tuto nesmrtelnou samotu...

Pomocte uklidit, pomocte OŽIVIT! - tímto listem vás slavnostně zvu do stolu "mágova čajovna" ID 1574. Pomozte znovu rozběhat, promluvme si... nebo nám to tu definitivně klekne...
a starý mág zemře se stejnou hrůzou, jenže ho obklopuje už roky..

hyperhobit

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Galerie je problém, víme o tom a omlouváme se.

Zlá shoda okolností :-/, jinak má Zdendál pravdu :-]

Ikonka uživatele Zdenál

Uživatel úrovně 5

Bez urážky k té galerii, ale kamarád-nováček tam posílal snad začákem prázdnin dílo aby se trošku zlepšil... nebylo nijak špatné dle mého neodborného posudku, ale jak mi nedávno řikal, "nemá pro mě smysl čekat na kritiku půl roku i kdyby to tam šéfoval akademickej malíř s nobelovkou za umění".
Chápu že maji všichni tři jinou zábavu, nicméně pokud neodvádějí žádnou viditelnou práci od začátku prázdnin, je to docela na pováženou, takže garderova stížnost je celkem oprávněná ať už jakkoli blbě řečená.

Bylo by možná super kdyby nám tady každou rubriku šéfoval jeden z autorů od ALTARU, ale už by to nebylo tak super kdyby (ne)vyřešil jednu věc za tři měsíce.

Uživatel úrovně 0

Gardar: Protože asi nikdo nic neschválil, ty chytrej... Redaktoři jsou taky lidé, co maj svůj volný čas a tohle dělaj ze své dobré vůle a přesné kvůli takovým ignorantům je to přestává bavit...