Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Zaara: Jo a ještě mě napadlo:) Tenhle server sice hostí celou fantasy komunitu, ale to neznamená, že si ta komunita musí povídat jenom o fantasy:) Fotbalisti si na hřišti taky nepovídaj jenom o gólech:)

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Zaara: Hele chlape, já bych řek, že ty co tu byli dřív odešli přesně z opačnýho důvodu. I když možná máme pravdu oba...de o to co si představíš pod slovem "dřív". Oba o něm asi máme uplně jiný představy:))

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Kurhul: jo, bohudík zapadl:)

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Jop, nic nového pod sluncem ;-) Aspoň ten trapný Arfandixův pokus o nahonění členů do jeho fanklubu zapadl do propadliště ;-)

Uživatel úrovně 0

Každý na to má jiný pohled, tohle se řešilo několikrát a na nic se nepřišlo...
Mějte se tu hezky, jak byl řekla Dilva, mějte jak nejlíp dovedeš.
Dřív to tu bylo mocinky moc fajn.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Což neznamená, že je to špatně... Tedy aspoň podle mě. Osobně bych měl větší problém s tím, kdyby byl tenhle server konzervou roku z roku 2004. Ony pak výrobky z prošlou lhůtou totiž zapáchají...

Uživatel úrovně 0

A přesně kvůli tomu odešlo mnoho těch skvělých lidiček, co tu byli dříve, a přišli jsem tihle

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Zaara: Ač se to nezdá, tak směr proudů na tomto serveru a jeho témata budou určovat nejen koncepce, ale i lidé, a to především. Nakonec nejsou to lidé, co se ohýbá podle pravidel, ale pravidla dle lidí (myšleno alespoň ve střednědobém kontextu...)

Mimochodem to děvče teda není nějak můj typ ;-)

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

No tak, nechte ho...hormony s ním mávaj, do toho kapka vlastenectví, prostě tomu neodolal.

Uživatel úrovně 0

Čum si kam chceš, ale nesděluj nám to tu. Tohle je server o DRAČÍM DOUPĚTI a fantasy, pochopte už to konečně!!

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Heh... Kvůli nějaké stupidní celosvětové soutěži v pózování nám tady trčí todle? tagy "h" některejm bytostem asi fakt do pařátů nepatří :o)

Uživatel úrovně 0

Tak to je hustý. Před pár minutama:

Titul Miss World 2006 získala Češka Taťána Kuchařová

Fakt jsem na to čuměl.

Ikonka uživatele Korhul

Uživatel úrovně 0

Ano, uctíváním krále bramborových lidí si pak na veřejnosti moc nepolepšíte...

Ikonka uživatele Stoupa

Uživatel úrovně 0

Já bych doporučil abyste to nedělali. Jakmile jednou vstoupíte do Arfandixova fanklubu, jste ztraceni. Velice záhy je vám důkladnou metodou vymyt mozek. Není cesty zpátky...

Ikonka uživatele Aramir

Uživatel úrovně 0

Já bych doporučil nedoporučovat...

Ikonka uživatele Arfandix

Uživatel úrovně 0

Já bych všem zdejším uživatelům doporučil přidat se do mého fanklubu tak, jak to již udělali prokletý Dilvish, Stoupa a mnozí jiní.
Stačí jen, když mi do pošty zašlete vaši členskou žádost spolu s krátkou přílohou, ve které mi osvětlíte, proč chcete být přijati a čím byste mohli být mému fanklubu prospěšní.

Ikonka uživatele Barbar Cohen

Uživatel úrovně 0

Já bych doporučil borůvkový knedlíky, s takovou tou směsicí roztavenýho másla a curku.

Uživatel úrovně 0

Já bych doporučil myslet...

Ikonka uživatele prokletý Dilvish

Uživatel úrovně 0

Já doporučuju naučit se abecedu, nebo jednoduše kliknout na hyperhobitovi statistiky, je tam kolonka "spravované stoly"...

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro: Vypadá to, že se velký mág hyperhobit překlepnul a napsal ID 1547 místo ID 1574.
V případě podobných nedorozumění doporučuji vypsat všechny stoly putyky stisknout Ctrl+F (snad to funguje ve většině prohlížečů stejně) a napsat "Mágova čajovna" nebo prostě to, co hledáte.