Fórum

Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.

Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).

Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.

Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.

Uživatel úrovně 0

Tinwen: Nejni stejná. Podívej se ke stolu Soutěž o nejlepší ikonku(správce Gandalv) a nejspíš pochopíš. Nebo na dracidoupe-ikonky.ic.cz

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Alfik: "Smazat_Lorda_Alfika" by mělo stačit jako jediné.

Ikonka uživatele Tinwen

Uživatel úrovně 0

Lord Alfik a Salmar: můžete mi říct, proč máte oba dva stejnou ikonku?

Ikonka uživatele found

Uživatel úrovně 0

Možná tlačítko " Vymaž uživatel s hloupými příspěvky " - asi bych už byl vyloučen, ale snažim se změnit.

Ikonka uživatele Lord Alfik

Uživatel úrovně 0

Kolik by se ještě hodilo tlačítek? Ale rovnou napište seznam.

Uživatel úrovně 0

Hodilo by se klikátko: ,,smazat (ne)vtípkující uživatele" :DDD

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Keydža: A je tu taky člověk, který má klikátko "smazat_server" :-)

Ikonka uživatele Laitainë

Uživatel úrovně 0

Dnešní srázek se přesouvá na půl čtvrtou do čajovny U Kostela!

Ikonka uživatele Keydža

Uživatel úrovně 0

Salmar: Naopak uživatelům je slíben chlíveček pro klikání "smaž_zatrať_zapomeň_vyfaxuj_ty_můj_milounkej_Keydžo (jméno je nastavenou na každého z nás) _správce_a_putykáže_aby_tu_byl_pořádek_). A po klinutí musíš svou odpověď potvrdit, aby jsi se neuklik: "Ano" a "Ano woe". :))

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

Rotrigo: Netýká se dracidoupe.cz, ale softwarového vybavení serveru...takže nic viditelného ,)

Nějaké novinky se chystají, ale rozhodně ne tenhle týden - dohánim práci, takže po nocích už bývám poměrně mrtev, musíte vydržet .)

Uživatel úrovně 0

Salmar: Vtipné... :) ale jak pro koho... pro mě ovšem určitě

Rotrigo: Toho si nevšímej, to je ta přepracovanost... :DDD

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Draconě odpovězeno poštou.

Uživatel úrovně 0

Chtěla bych webu taky přispět s nějakými zpracovanými nápady, ale mám malý problém. Moje družina má vlastní stránky, které rozvíjíme a týkají se drd. (www.drdvlcismecka.estranky.cz) Pro tyto stránky mám už zpracované některé doplňky, které tam uveřejním. Mohly bych je případně prezentovat i zde? Vím, ře tento server má jednu ze zásad, chránit autorství, proto zde uveřejňuje jen díla od autorů, aby se zabránilo zneužití děl. Já bych ráda pár příspěvků prezentovala u nás i zde. Je to možné po nějaké dohodě? Nebo musím uřednostnit jen jednu stranu?

Ikonka uživatele Salmar

Uživatel úrovně 3

Vznikne nové klikátko pro hostinského "smazat stůl se všemi debatujícími" :-)))

Uživatel úrovně 0

Už se na ten Upgrade těším. O čem asi bude?

Uživatel úrovně 0

Hrdlořez Nesro: Pokud správně chápu, ptáš se na to zdali kouzelník dostane +2 bonus k síle při použití hole. Řekl bych že ne, protože ten bonus k síle u jednoručních se zakládá na tom, že jednoruční zbraň nějak zraňuje a při použítí obou rukou zraňuje více, protože je použita větší silou. Obouruční je prostě obouruční a větší silou se do ní člověk neopře. Soudím ale od zeleného stolu, protože pluska nemám.

Ikonka uživatele Almad

Uživatel úrovně 5

//OT

Dělá se Hromadný Upgrade Serveru (tm). Za případné výpadky se omlouváme ,)

Ikonka uživatele Hrdlořez Nesro

Uživatel úrovně 2

huh, mám taky dotaz, týká se ale úplně něčeho jinýho...

>> V započítává se čarodějovi síla (jakoby) o dva vyšší při použití hole bodným útokem obouručně?

můj PJ tvrdí, že hůl se nedá použít jednoručně, však bonus za použití jednoruční zbraně obouručně je +2 k síle..

tento dotaz se týká drd+

ps: snad to pochopíte :p

Uživatel úrovně 0

díky všem za odpověď na dotaz. A kdo se trochu zajímá o VÁLEČNÍKA tak mam v dílně teď válečnisckou fintu (útok válečnou sekerou jako bodnou zbraní) rád bych na to znal názor každýho.. díky

Ikonka uživatele Alexej

Uživatel úrovně 0

Pokud byste měli někdo zájem a byli tak laskaví, přečtěte si prosím moje nové dílo v Moudré sově: Alchymistické předměty - lektvary - Lektvar příjemného spánku. Uvítám jakékoliv návrhy a připomínky. Předem mockrát děkuji.