www.drdvlcismecka.estranky.cz
Slyště, slyšte. Všem na vědomost se dává, že obrázky dosud nikde jinde nevídané jsou ke shlédnutí na stránkách vlčí smečky. K tomu přidáme porci perliček pro zasmání, anketu k vyjádření, arénu k počtení a návštěvní knihu k jménům vašim uctění.
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
Fenqel
Ještě potřebujeme lakírníka, to by se na Cohena celkem šiklo.
Nic proti Barbarovi nemám - jen jsem řekl při prší, že mě Sniper pěkně nakrmí a už prskal tak smíchy, že se málem udávil ( nic z toho není vymyšleného, dané reálie se skutečně stali ). Já mu jen závidím, že je lepším členem naší barevné společnosti než kdokoli jiný z nás.
Hledám zkušeného hráče DRD+ ať se mi ozve do pošty. Potřeboval bych poradit ohledně dvojručního bodného útoku holí. ->> nechápu, zda-li se počítá bonus +2 za to, že jednou rukou bodam a druhou vedu úder... dík předem
-HN-
Sleduje zde někdo seriál Lost? Pokud ano, co si o něm myslíte - není přeplácaný?
Barbar: Tak to je jiná.. říkal jsem si, že použžívání ti asi nebude dělat problém. Třeba na otvírání ředidel a barviček nebo tak.
Co se týče historie, myslím, že by ti na poutním místu mohli trochu pomoct.
Priatelia, rád by som vás upozornil na stôl Falešné mýty. Myslím, že má veľmi dobrý nápad a bola by škoda, keby zanikol. Lenže to v konečnom dôsledku závisí aj od vás.
Takže Falešné mýty s ID stolu: 1450
K MÉMU MINULÉMU PŘÍSPĚVKU : Kdo by chtěl pomoci, založil sem stůl v putyce : ID 1955.
Mám na vás všechny malou prosbu. Jsem tak trochu historik a poslední dobou se zabývám studiem mečů od doby železné do 20. století. Svoje dílo pak chci taky převést do DrD. Samozřejmě jenom něco (tak 20 nejznámějších mečů) Prostě od svařovaného germánského meče až po důstojnické šavle z 20. století.
Chtěl bych spestřit soubor zbraní a hlavně udělat radost šermířům ;) ...
Takže KDOKOLIV ví o nějakém zajímavém článku na tohle téma posílejte mi prosím linky do pošty.
Pak ještě hledám někoho s kým bych mohl konzultovat detaily týkající se pravidel, je sice pěkné mít 20 nových zbraní, ale když budou mít stejné parametry o ničem to nebude :) ... Ozvěte se mi pls do pošty.
díky všem.
Ty, Srcbiskupe, já jako barbar samozřejmě nemám problémy s jejich POUŽÍVÁNÍM...ale co se týče historie, vývoje a hlavně reálií...jako výroba, přibližná cena apod. nemám ani páru.
Aha, už to mám. Prozatímní širokospektrální důmyslný vymítač průměrnosti uvnitř serveru i mimo něj..
Ty - Barbar - ehm, teď jsem zapomněl jak jsme t+ě nanovo překřtili, šířič velkého B v astrálu i reálu? - no nevím.
Ty jako barbar máš problém s neznalostí zbrojí?
Kdokoliv z vás, kdo se alespoň trochu vyzná ve středověkých zbraních nebo zbrojích a rád by pomohl chudákovi barbarovi, nechť mi napíše do pošty...dík.
Maris: no, musím říct, že je těžké si vybrat, všechny jsou tak...jak to říct...svým způsobem originální :-)
all: Díky hromadící se poště ( za kterou jsem opravdu vlmi vděčný, opravdu ), oznamuji že mne Maris už zasvětila... Děkuji vám za osvětlení této situace. S pozdravem anarion
anarion: řekl bych, že je to jen taková módní vlna, tyhle ikonky. Však ti jmenovaní nejsou jedinní, kteří je mají.
all: Čím to je že u Salmara, Lorda Alfika a Maris vidím stejné ikonky s nápisy "ikonka"? Opravdu je máte stejné? A pokud ano, jak se může mezi váma vybrat v soutěži "O nejlepší ikonku"?Ps. Mohly by jste mi odpovědi psát do pošty, obvykle to tady nestíhám sledovat..děkuji mnohokrát...
Dradol: A jedno je opilé po pivě a druhé se Saladinem.
Nevím... Nedokážu se rozhodhnout, všechny jsou tak zajímavé, jeinečné a originální a tak jiné...
Rozdíl je asi jako mezi jednovaječnými dvojčaty, které si dají trochu jiné oblečení a jedeno z dvojčat má náušnici a druhé ne...
Jasně že není stejná
co takhle klikátko...."odliš ikonky"?
Tinwen - to tedy nemaj - a ID toho stolu je 1804...
prosím, zahlasuj(te) :-)