OMLOUVÁM SE ID STOLU JE 1955 ;)
Fórum
Fórum slouží především pro informace masového charakteru a informace obecně zajímavé, zvláště ty, co se nedají moc rozumně umístit jinam. Např. pozdravy z Conů, oznamení o významných novinkách na tematicky příbuzných serverech, informace o akcích komunitního charakteru (Jdeme s Pepou do kina na Narnii, chcete taky?) atp. Toto fórum slouží i jako guestbook.
Nachází se zde také rozcestník k několika nejzákladnějším stolům, které by měly Fóru ulehčit, a proto je prosím používejte, stejně jako mnoho dalších v Putyce (nikdo vám hlavu neutrhne, když tak neučiníte, ale tady vaše oznámení rychleji zapadne).
Za obsah příspěvku ručí autor, nikoli vlastník serveru nebo redakce DraciDoupe.cz. Toto ovšem neznamená, že nevhodné (např. vulgární) příspěvky nebudou bez diskuse mazány, byť mazat se bude jen v nejnutnějších případech.
Omlouváme se, ale anonymní přispívání bylo zrušeno kvůli některým bezohledným spammerům. Děkujeme za pochopení.
VÍTE NĚCO O MEČÍCH ??? VYZNÁTE SE V JEJICH HISTORII ? NEBO VÁS TO TÉMA PROSTĚ JEN ZAJÍMÁ ? ZAJDĚTE KE STOLU ID 1950 A POMOZTE MI UTVOŘIT ZAJÍMAVÉ DÍLKO.
To se ani na okamžik neobejdete bez toho zmonopolizovaného nástroje buržoazní centralizace v bezplatné komunikaci?
Terry: Tak se na jiných portálech můžeš chlubit, že máme něco, co oni ne ;)
Syrus, Boolit:
Nefungovalo mi to asi do deseti. Poté to už bylo v pořádku. Díky za odpovědi, snad se to dneska zase nepodělá.
-''-
pinďour
-''-
Mám tady takovej nápad ale nenapadá mě
jak bych ho sepsal, jeto "jak inspirovat ostatní uživatele jedním slovem" a říkal jsem si že to je docela dobrej nápad ale sám sem to nedokázal tak by ste se o to mohli pokusit vy...?
Mám tady takovej nápad ale nenapadá mě
jak bych ho sepsal, jeto skřítek a říkal jsem si že to je docela dobrej nápad ale sám sem to nedokázal tak by ste se o to mohly pokusit vy
Lord Alfik: Pokud bagrista Adamec překopne opťák NIXu v Praze, tak si 90% ČR na ICQ neškrtne ;-)
A jinak jo, na jiných portálech fakticky žádné dotazníky nevedou...
Čas 6:00, stále čisto - trochu nuda.
Čas 5:05 - na serveru čisto.
Na to kde se nacházíte by fce ICQ neměla mít žádný vliv. ;)
Ale Terry, ty už přece jsi zaregistrovaný... :)
Fenquel:
celý den mi - pokud vím - šlo. V Plzni.
Jste taky pro zrušení gestapácké registrace sem na stránky?
Koukám i po jiných portálech a nikde jinde to nemajk .)
Fenqel:
Krom Brna pokud vím ICQ nefungovalo, ale už by mělo fungovat.
Oh yeah, use Jabber :-) Jabber.cz :-)
OT//
Mám dotaz. Jede vám ICQ? Tím myslím, jde vám se vůbec přihlásit? Někde jsem něco zaslechl, že jsou pod rekonstrukcí, ale nejsem si jist.
Ani s tím kódem to nefunguje. Čím to sakra je?
8be4a7705daf348955eb9e545b53526e
Hele mám problém se stránkou na fotky www.lide.wz.cz nechce mi to povolit vztu jak z Mozilly tak z IE. Poraďte, prosím.
Díky Boolit